Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Има напредок, ама во тимот кој играше денес нема напредок... Единствен кој е подруг од лани е Насри и Вилшир... Сите други, Сања, Клиши, Бендтнер, Денилсон, Диаби и сл. стагнираат во развојот.. Е тука е причината што Арсенал е ист како лани.. Ако вака одиме на Камп Ноу, тогаш црно ни се пишува
Во шо напредок? 6 години без никаква титула? Јас зборувам спрема таа генерицаја на непобедливи, јасно дека тешко е остварливо пак такво остварување, ама ни еден ебан куп да не се освој? Спрема лани, па ќе се согласам дека нема напредок, изгледа и јас гадно го преценив Шамак.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Во шо напредок? 6 години без никаква титула? Јас зборувам спрема таа генерицаја на непобедливи, јасно дека тешко е остварливо пак такво остварување, ама ни еден ебан куп да не се освој? Спрема лани, па ќе се согласам дека нема напредок, изгледа и јас гадно го преценив Шамак.
Се сложувам и јас !

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Шо бе сум го погодил киксот на Арсенал а? Сега отварам и глеам лаап клин шит од Кошчиелни и Бардсли :).

П.С. Што промашија Виган у последните 30 сек. за израмнување...ах тие Сити...

--- надополнето ---

Да беше прв пат добро ќе беше... ова е стандард со нас додека со вас не е тоа е разликата, еднаш ќе ви згреши некој судија и сите дојдовте тука на темава да плукате по судијата...
никој од наш фан клуб не дојде тука да плука туку фанови на други екипи спомнаа дека бевме и премногу оштетени
Па највероватно дека нема некој фан на Сандерленд овде па да ви труби како тоа било заслужено.

--- надополнето ---

Има напредок, ама во тимот кој играше денес нема напредок... Единствен кој е подруг од лани е Насри и Вилшир... Сите други, Сања, Клиши, Бендтнер, Денилсон, Диаби и сл. стагнираат во развојот.. Е тука е причината што Арсенал е ист како лани.. Ако вака одиме на Камп Ноу, тогаш црно ни се пишува
Потполно се сложувам, уште кога видов дека нема да играат Цеск, РВП, Сонг, Волкот, трубев дека е можен кикс на Арсенал (потсетете се на Стоук 1:0), па и Сандерленд 4 порази у серија имаше...а токму фанот шо го цитирам погоре береше гајле за одбраната на Манчестер и збореше дека многу полесна му била работата на Арсенал ова коло, отколку на Манчестер. Прво рипни, после оп друже.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Скот Паркер - Играч за месец фев.
Арсен Венгер - Менаџер за месец фев.

Ја гледав Арсенал и можам да кажам дека и нив добро ги обраа судиите. Во последните 15 м. не им досудија пенал и им поништија гол поради непостоечки офсајд. И во двете ситуации се најде Аршавин.

Јбг тоа е. Уште 3 месеци има до крајот на сезоната, како што е тргнала работава ќе гледаме циркуси до крајот .. :toe:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Јас знаев дека е дупе за игра со нога, ама па дека е најдобар у свет за игра со глава. Е сеа тоа што или нафрлувањето е никакво од страна на бековите или пак он не се наоѓа во шеснаесетник е друга работа.
Исто така го уби динамичноста на Англискиот фудбал поврзан со сите купови и ЛШ. Почна добро па толку се истошти што искрено си кажа и самиот дека ќе биде спремен дури во март. И еве го март дојде, даде гол против аматерите Лејтон, а и денеска од кога влезе не изигра лошо според мене.
Тип на играч што многу работи за екипата.

F

fantomX

Гостин
Јас знаев дека е дупе за игра со нога, ама па дека е најдобар у свет за игра со глава. Е сеа тоа што или нафрлувањето е никакво од страна на бековите или пак он не се наоѓа во шеснаесетник е друга работа.
Исто така го уби динамичноста на Англискиот фудбал поврзан со сите купови и ЛШ. Почна добро па толку се истошти што искрено си кажа и самиот дека ќе биде спремен дури во март. И еве го март дојде, даде гол против аматерите Лејтон, а и денеска од кога влезе не изигра лошо според мене.
Тип на играч што многу работи за екипата.
Се арно, само играч шо го убива динамичност на игра не можи да е некој кој работи за тимот. :toe:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Се арно, само играч шо го убива динамичност на игра не можи да е некој кој работи за тимот. :toe:
Мислев на каков тип на играч е. На самиот почеток многу направи за Арсенал со головите, асистенциите и пеналите. Е сеа физичката папсаност се надевам дека е последица од промена во многу по динамична средина и наредна сезона ќе биде комплетно спремен. Ќе видиме..

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Нани најдобар асистент. :icon_bigg

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.229
Поени од реакции
14.570
Шо се дешаваше на почеток кој беше бољи? Јас пуштив после двата гола дури...

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.078
Поени од реакции
2.025
гајчестер е тим за прославување на име луис прво га прославива давид а сга га славив суарез (лајкче)

--- надополнето ---

Шо се дешаваше на почеток кој беше бољи? Јас пуштив после двата гола дури...
пиштолеро е најбоље:pos2:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
гајчестер е тим за прославување на име луис прво га прославива давид а сга га славив суарез (лајкче)
А челШит секогаш ќе биде второкласен тим во англија и ќе служи за мајтап :tv:

B

BooBojan

Гостин

--- надополнето ---

пиштолеро е најбоље:pos2:
На сите плачковци тука само едно можам да им искоментирам.
Можете само да :pusk::pusk::pusk::pusk:
И уште нешто.ВИСТИНСКИ ФАН НА ЈУНАЈТЕД Е ОНОЈ КОЈ ГЛЕДА КАКО ЈУНАЈТЕД ГУБИ ОД ЛУЗЕРПУЛ И ИЧ КУР НЕ ГО БОЛИ!
ПОШО НА КРАЈО СЕПАК ЈУНАЈТЕД КЕ БИДЕ ОНОЈ КОЈ:pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar:

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
И после судијата е крив за поразот... Ма и Цацко е крив, коа веќе обвинуваат некого, а не самите себе.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И после судијата е крив за поразот... Ма и Цацко е крив, коа веќе обвинуваат некого, а не самите себе.
Па самите ние сме си криви, кој друг?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom