Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.136
Поени од реакции
46.158
Беј бе, ова у последни 15 мин чист грабеж беше над Арсенал, бруки ...

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Гледам расположението од вторникот денес се пренесе и во фан клубот на Арсенал! Се ситеа на наш пораз поради судиски грешки, истото ги снајде и нив! Светот е тркало, се се врти, се се враќа!

Инаку многу ми е жал ако било така како што велат(пенал и чист гол поништен) но сами осетија дека судиите годинава се ужасни во Англија!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Клапчо, ни јас не кажах дека ти си кажал за мене, тука секој си ги сфаќа работте как му одговарат, па ај ќе ти нацртам за да сфатеш шо сакам да кажам: Од шо фан на Јунајтед би бил искомплексиран од Арсенал? Со шо Арсенал му е набијал комплекс на еден фан на Манчестер? Со 6те год. без титула? Или со редовните победи на Арсенал врз Јунајтед у последно време?
Да не ме сфатеш и ти погрешно, јас оште мислам оти тва е комплекс, само ти неможеш да напрааш споредба. Тај шо погоре спомна за "децата на Венгер" не го спомна тва оти неможе да спии навечер од них, туку оти форумо е полн со непораснени деца. Па дали треба и них некој да ги чека да пораснат исто как шо се чекат тие од Арсенал?
Не биди глуп колко потписо шо ти е, ного си попаметен од него.

Човече незнам како те трпат твоите еј..Не те можам! Од една реченица што и самиот кажа во постов дека си го кажал тоа, ти доведе до овие глупости што ги изнапиша..Значи ти генерализираш? Епа чим генерализираш, отвори си го редкафе да видиш колку теми се отворени за Арсенал, Ван Перси, Фабрегас итн. па дури има една тема каде што се молат навивачите на Јунајтед да се повреди Ван Перси. Значи очигледно има и други причини за стварање комплекси!
Значи кога навивач ќе отвара тема на друг фан клуб(читај Манчестер) и кога ќе спомне друга екипа(пак читај Манчестер) е автоматски искомплексиран, а додека тоа го прави навивач на Манчестер не е, така? Смешен си!
И чим се фати за потписи, мојот е поврзан со вкус, ама во врска со твојот да знаеш дека не е проблем во твојот дијалект, туку ако сакаш да го знаеш проблемот прочитај ги уште еднаш првите 3 реченици во мислењево.

Ај поздрав!

--- надополнето ---

Каде е Гордон,што му е??
Иначе и овој голманов(Белгиец мислам е?) гази еј,свака част.
Ајде ајде да гледаме поинтересно ,нека тепа Арсенал -))
Демек сакаше да тепаат ;)

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Човече незнам како те трпат твоите еј..Не те можам! Од една реченица што и самиот кажа во постов дека си го кажал тоа, ти доведе до овие глупости што ги изнапиша..Значи ти генерализираш? Епа чим генерализираш, отвори си го редкафе да видиш колку теми се отворени за Арсенал, Ван Перси, Фабрегас итн. па дури има една тема каде што се молат навивачите на Јунајтед да се повреди Ван Перси. Значи очигледно има и други причини за стварање комплекси!
Значи кога навивач ќе отвара тема на друг фан клуб(читај Манчестер) и кога ќе спомне друга екипа(пак читај Манчестер) е автоматски искомплексиран, а додека тоа го прави навивач на Манчестер не е, така? Смешен си!
И чим се фати за потписи, мојот е поврзан со вкус, ама во врска со твојот да знаеш дека не е проблем во твојот дијалект, туку ако сакаш да го знаеш проблемот прочитај ги уште еднаш првите 3 реченици во мислењево.

Ај поздрав!
Не биди коњ, не гледи само право. Неможеш разлика меѓу јајце и топка најдеш, не па меѓу некои други покомплексни работи. Веќе коо говореш за тва шо сам го кажал прочити го уште еднач и размисли. Коо ќе биде Арсенал пречка за Јунајтед как шо е сега Јунајтед за Арсенал и коо Манчестер ќе јаде ќотек на секоја можна утакмица 4-5 год по ред ќе прааме маабет за комлекс на фановите на Манчестер. Ван Перси сам се повредува, не па фанове на другите екипи да праќат зли духове да се повреде он. Се молиле Робин да се повреде... Хаха... нели тај сам ги решава утакмиците меѓу наште два клуба па на нас ни е тва крајна опција. :)
Јунајтед и сите утакмици да ги изгубе до крај, ако Арсенал не освоо 3-4 бода на 10 утакмици џабее. За тва гледајте прво ваште екипи да тепат, па после се радувајте на пораз на Манчестер. :)

п.с. Вкусо ти е за никаде. :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.229
Поени од реакции
14.570
Гледам расположението од вторникот денес се пренесе и во фан клубот на Арсенал! Се ситеа на наш пораз поради судиски грешки, истото ги снајде и нив! Светот е тркало, се се врти, се се враќа!

Инаку многу ми е жал ако било така како што велат(пенал и чист гол поништен) но сами осетија дека судиите годинава се ужасни во Англија!
Да беше прв пат добро ќе беше... ова е стандард со нас додека со вас не е тоа е разликата, еднаш ќе ви згреши некој судија и сите дојдовте тука на темава да плукате по судијата...
никој од наш фан клуб не дојде тука да плука туку фанови на други екипи спомнаа дека бевме и премногу оштетени

Работата е што ова нема никогаш да заврши се додека не се воведе систем со кој ќе може да се казнуваат судиите во англија... Не е битно кој е оштетен дали Арсенал или ВБА...
И да доколку не сте знаеле има само 16 судии кои смеат да судат во ПЛ и толку, без разлика колку лошо судат само тие се нема други...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Не биди коњ, не гледи само право. Неможеш разлика меѓу јајце и топка најдеш, не па меѓу некои други покомплексни работи. Веќе коо говореш за тва шо сам го кажал прочити го уште еднач и размисли. Коо ќе биде Арсенал пречка за Јунајтед как шо е сега Јунајтед за Арсенал и коо Манчестер ќе јаде ќотек на секоја можна утакмица 4-5 год по ред ќе прааме маабет за комлекс на фановите на Манчестер. Ван Перси сам се повредува, не па фанове на другите екипи да праќат зли духове да се повреде он. Се молиле Робин да се повреде... Хаха... нели тај сам ги решава утакмиците меѓу наште два клуба па на нас ни е тва крајна опција. :)
Јунајтед и сите утакмици да ги изгубе до крај, ако Арсенал не освоо 3-4 бода на 10 утакмици џабее. За тва гледајте прво ваште екипи да тепат, па после се радувајте на пораз на Манчестер. :)

п.с. Вкусо ти е за никаде. :)
Ај пак првите три реченици, па може и ќе составиш нешто асално, а не да вртиш ко некој правник, а уствари ништо да не кажеш. ;)

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Дефинитивно треба да се превземе нешто. Жалосно е ова што се случува, нема натпревар на кој судиите не прават катастрофална грешка која директно влијае на резултатот.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ај пак првите три реченици, па може и ќе составиш нешто асално, а не да вртиш ко некој правник, а уствари ништо да не кажеш. ;)
Јас ќе ти разјаснам , не се радувај на туѓа несреќа како шо беше Челзи - Ман Утд си се клафтевте овде ова она , епа денеска ви се врати! Јасно е?

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772

Не зборај во множина, те молам... За некој шо нема кажано, така, ова е навреда !

Едит: Судиски грешки, имало, има и ќе има.. Тоа е јасно ! :)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.488
Поени од реакции
10.239

Не ни е ова прв пат.Ова сезона сме изгублие многу повеќе бодови ради судиите од вас.

F

fantomX

Гостин
А, тој жолт картон ќе го сменеше текот на натпреварот? Црвен картон за Луиз и автоматски ќе значеше повлекување на Челзи, односно намалување на притисокот и чекање шанса од контра...
Чекај бре, од кај да знам дека то немаше да биди битно, па прво полувреме беше. Исто ко Рамиреш, заслужено заработи жолт уште на почетокот и после не можеше еден старт да напрај салам заради то. Или Гигс, шо во секој друг момент за онаков старт шо можи да се заработи комотно црвен картон. Или и то не е битно?

А и не знам што од другите фан клубови се замарате со Манчестер, со сета почит кон вас. Не видов фан на Манчестер да постира клип од глумата на Бентнер во ФА Купот ко за пример. Еднаш дури кога се раскаравте фанови на Арсенал и Челзи го вметнавте Манчестер самите а никој фан не ви се умеша. Чудна работа.
Еден фан на Јунајтед пиша тогаш, јас го прашав за линк и не пиша, само рече дека целта му била то шо само Јунајтед се напаѓа за то, јас му пишав то шо велам цело време (дека во англија паѓа квалитет на цел професионален фудбал вклучувајќи ги и судиите) и то беше.

Ебати голмани од типот на Фостер... На две утакмици (Арсенал - Бирминген и Јунајтед, чинам со Тотенхем) во кариерата ке се повампири, а сега ке прима голови од мртов агол со глава..:kesa:
И Бирмингам - Челзи исто, Челзи имаше околу 15 удари во рамки на гол а изгуби 1-0. Сите 15ина, било многу опасни било не толку опасни, сите ги фати.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Јас ќе ти разјаснам , не се радувај на туѓа несреќа како шо беше Челзи - Ман Утд си се клафтевте овде ова она , епа денеска ви се врати! Јасно е?
Никаде во муабетов не беше спомнато тоа освен нормално пријателот ваш што неповрзано си го напиша, а и никаде на форумов немав изразено исмевање за поразот ваш.
Нормално дека се израдував ко секој нормален нели, барем не излажав па да речам дека ми е жал што изгубивте, како еден ваш член кога напиша дека сакал да победиме пред мечот.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Вест Хем-Стоук 3-0,нема да испаднат чеканиве :)

F

fantomX

Гостин
Арсенал - Сандерленд не го гледав, ама од постон на Син се прашувам шо праел Арсенал во другите 75 минути, ако последните 15 еве биле оштетени од судиите? Пак се враќам на то дека квалитетот паѓа во Англија, за судиите не ни прајме муабет, а никој нема да ме убеди дека причина е тоа шо Сандерленд е нешто многу поквалитетен отколку порано, баш напротив, кај Арсенал нема напредок. Сакав да ги чекам исходите од ЛШ на англиските клубој, ама сенешто се случува еве во меѓувреме.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Арсенал - Сандерленд не го гледав, ама од постон на Син се прашувам шо праел Арсенал во другите 75 минути, ако последните 15 еве биле оштетени од судиите? Пак се враќам на то дека квалитетот паѓа во Англија, за судиите не ни прајме муабет, а никој нема да ме убеди дека причина е тоа шо Сандерленд е нешто многу поквалитетен отколку порано, баш напротив, кај Арсенал нема напредок. Сакав да ги чекам исходите од ЛШ на англиските клубој, ама сенешто се случува еве во меѓувреме.
Има напредок, ама во тимот кој играше денес нема напредок... Единствен кој е подруг од лани е Насри и Вилшир... Сите други, Сања, Клиши, Бендтнер, Денилсон, Диаби и сл. стагнираат во развојот.. Е тука е причината што Арсенал е ист како лани.. Ако вака одиме на Камп Ноу, тогаш црно ни се пишува

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom