Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Занчу, за разлика од Давор ја цело и убо ти го прочитав ова. Делот до пеналот можам само да го објаснам на еден начин : we'll do what we want, we're Man united, We'll do what we want!
Мислам го знајме терминот професионална деформација сите, така? Ова вашево е аматерска деформација, полоша од професионаланата.

Пеналот, нема врска намерно или не. Фаул е фаул, ако е намерно има картони.

Шо сакаш да ти кажам за дуелот? Прво полувреме Манчестер Јунајтед беше слободна риба во море, второ полувреме стана риба во конзерва. Слободно лажи се и ти ко црвеноноснион лицемер крив ви е судијата со неговите одлуки или Челзи со агресивната игра. Такви гнаси кои форсираат агресивна игра, а се жалат ако некој притисни уште поагресивно искрено ги жалам.

Фергусон за Клатенбург

Фергусон за Аткинсон

:tv:
Л И Ц Е М Е Р ! ! !

В

Вори

Гостин
Значи мора да имам врска за да се јавам? Добро нареден пат ќе ставам...

За разлика од тебе, мене па ми интересно да правам муабет со фудбалска незналица како тебе... :icon_lol:
Србоманче,јас за тебе сум Арсен Венгер во најдобрите тренерски денови :pipi:

A

apidrone

Гостин
Комплексашу еден,низаеден.Прекини да провоцираш и да тролаш низ темиве.Затоа што не си компетентен да зборуваш.Човек кој навива за 5 екипи дошол да ни соли памет во темава.Оди гледај ги Јувентус и Реал и не напињај зошто си досаден ко мува на гомно.
Grow up, малечок. Што има врска што навивам за 3 екипи, во три различни првенства? Не смеам? Забрането е? Единствен сум таков на планетава? Не можеш да разбереш некој што не ти зборува на кинески, туку на обичен дијалект, а мене си нашол памет да ми солиш. До кога ти и таквите како тебе (а богами и играчите на Арсенал) ќе ве чекаме да пораснете?

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Grow up, малечок. Што има врска што навивам за 3 екипи, во три различни првенства? Не смеам? Забрането е? Единствен сум таков на планетава? Не можеш да разбереш некој што не ти зборува на кинески, туку на обичен дијалект, а мене си нашол памет да ми солиш. До кога ти и таквите како тебе (а богами и играчите на Арсенал) ќе ве чекаме да пораснете?
Премногу си глуп за да дебатираш.
А верувам и тоа дека болдот прв пат го слушаш/читаш. Поздрав во секој случај :helou:

A

apidrone

Гостин
Премногу си глуп за да дебатираш.
А верувам и тоа дека болдот прв пат го слушаш/читаш. Поздрав во секој случај :helou:
Знаев дека некој арсеналовец ќе се јави заради тоа во заградата. Секоја година ги слушаме истите приказни како они биле млади, неискусни, се немало пари за инвестиции и сл. Ама јас сум крив затоа што премногу сум бил глуп да дебатирам (правилно го напишав нели, пошо ипак прв пат го слушам/читам). Се радував кога ја победивте барселона затоа што требаше некој конечно да ги спушти на земја, али изгледа толку ви е максимумот. Еден карлинг куп не можете да освоите, да не правиме муабет за нешто поголемо и позначајно.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Србоманче,јас за тебе сум Арсен Венгер во најдобрите тренерски денови :pipi:
За да навиваш за некој клуб, еден дел ти е што треба да ти се допаѓа нивната идеологија, филозофија на играта... ти бидејќи целосно ги проучи и ги изанализира овие работи во Реал, Јувентус, Милан, Барса (еден од овие, можеби и сосем друг), ти здосади па некаде 2004-та го смени клубот... :icon_cool

В

Вори

Гостин
Не дека не можам,туку не сакам.

Тебе уствари ти е најлесно.Коа ти губи Манчестер се ваѓаш со Реал.Коа ти губи Реал се ваѓаш со Јувентус,така да со тебе не ми се дискутира.
И ако си направил 19 години не значи сите да ги викаш ''мали'' и да се занесуаш.

--- надополнето ---

За да навиваш за некој клуб, еден дел ти е што треба да ти се допаѓа нивната идеологија, филозофија на играта... ти бидејќи целосно ги проучи и ги изанализира овие работи во Реал, Јувентус, Милан, Барса (еден од овие, можеби и сосем друг), ти здосади па некаде 2004-та го смени клубот... :icon_cool
Освен за Реал за ниедна друга екипа неам навивано.И во 2003 го сменив клубот,не во 2004.

И ај сеа биди уште поголем сељак и кажи ми дека Челзи нема ЛШ и нема историја и постирај ми слика од финалето во ЛШ 2008 кога Тери го промаши пеналот.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Знаев дека некој арсеналовец ќе се јави заради тоа во заградата. Секоја година ги слушаме истите приказни како они биле млади, неискусни, се немало пари за инвестиции и сл. Ама јас сум крив затоа што премногу сум бил глуп да дебатирам (правилно го напишав нели, пошо ипак прв пат го слушам/читам). Се радував кога ја победивте барселона затоа што требаше некој конечно да ги спушти на земја, али изгледа толку ви е максимумот. Еден карлинг куп не можете да освоите, да не правиме муабет за нешто поголемо и позначајно.
Одлично,седи 5. :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Освен за Реал за ниедна друга екипа неам навивано.И во 2003 го сменив клубот,не во 2004.

И ај сеа биди уште поголем сељак и кажи ми дека Челзи нема ЛШ и нема историја и постирај ми слика од финалето во ЛШ 2008 кога Тери го промаши пеналот.
И ти тогаш си компетентен да му реплицираш на apidrone, затоа што ти порано си навивал за Реал, а тој сега?... мене па од такви како тебе ми е преку ку*от, што се нафрлаат на другите за една работа која и самите ја правеле...

За ова второто, не ти поставувам... тоа е убаво поставено кај тебе во меморијата за кое не постои delete :)

В

Вори

Гостин
И ти тогаш си компетентен да му реплицираш на apidrone, затоа што ти порано си навивал за Реал, а тој сега?... мене па од такви како тебе ми е преку ку*от, што се нафрлаат на другите за една работа која и самите ја правеле...

За ова второто, не ти поставувам... тоа е убаво поставено кај тебе во меморијата за кое не постои delete :)
Претпоставував дека нема да разбереш.А,треба да ти цртам,но немам намера да го правам тоа.Остани ми поздравен и глеај да не ме цитираш.

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
А вие мислите дека ова е прв натпревар на Манчестер оваа сезона кога судиите биле против него ?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сите фаној на Челзи се согласија дека Луиз заслужи исклучување, дури и Анчелоти рекол како Луиз „may have been lucky“.
Горди се за тоа шо го има сегде по теренот ако треба, не се плаши од ништо и никого и покажа техника на шут и контрола на топка на која Руни и Торес заедно можеа да мастурбираат истовремено.

Да, го памтиме и „можеби одлучувачкиот гол“ на Овен во 7 минута од 4те продолжение против Сити кој е „можеби одлучувачки гол“ за тој момент кога Дрогба даде гол од метар и пол офсајт да ми го трубите овде како „можеби одлучувачи гол“.
Како не ви е мака не знам, за срам и скрупули знам дека немате.

Gooner-он наш кај е?

Абе види и јас бев горда на Еванс што го запази Ибрахимовиќ против Интер ама не го одобрив клоцањето баш баш.

--- надополнето ---

Ајде сеа ќе ве цитирам као мало дете и ќе се објаснуваме...
Не ми е јасно како ВИЕ плукате по судиите како да секогаш ви одмагаат? Дали сте заборавиле колку пати ви помогнале и ви донеле бодови?
Најмалку што треба е да го кривите судијата... убаво реков, ако тие два досудени пенали против Арсенал на мечот со Њукасл беа пенали, тогаш убаво е што се продолжува со вакви стандарди и се судат исти пенали против сите екипи.

Судењето во Англија е катастрофално, мерак ми е што вие осетивте како е тоа, штета што на 10 помагања ќе добиете едно одмагање додека со другите тимови ситуацијата е обратна...

Е оваа сезона вашите се мноооооооогу здрави, Фердинанд неможе 3 месеци утакмица асална да изигра, на Валенсија да не му ја скршија ногата?
И што ти се фаќаш за Арсенал? или немаш како на друг начин да ми реплицираш. Незнам што лошо пишав јас со тоа што реков мислете со каква одбрана ќе искочите со оглед на тоа што Еванс, Видиќ и Фердинанд нема да играат.
Вчерашниот натпревар нема врска со тоа дали ќе биде Арсенал шампион на крај, јас само кажав дека може да се доближи до 1 бод, може нема да го преземе првото место може ќе го преземе во секој случај пак ништо лошо не кажав со тоа што Челзи ја направи ПЛ поинтересна...

Или па може вие коа губите сите ви се криви па ај сеа плукај кај ќе стигнеш...

За болдираното убаво кажано барем си признаваш за разлика од 80% од вашите фанови.
За второто, ние играме против Сандерленд дома вие играте против Ливерпул гости, кој е потежок натпревар? Бендтнер и Шамак може се дрва моментално ама чат пат Бендтнер дава по некој гол... и пак ќе кажам што лошо виде во тоа што јас реков мислете му ја на одбраната кога стварно нема кој да ви игра во одбрана и со таква одбрана лесно може да примите гол (изгубите) од Ливерпул.

Види бе мајката сите се фаќате за титлите на Арсенал... изгледа убаво кажав немате како другачје да реплицирате па мора така... не е битно кога ќе земеме титула, можеби годинава можеби нема, само се прашувам колку од "навивачите" на Манчестер би останале навивачи доколку Манчестер не земе титула 5-6 години? веројатно само тие вистинските (кои за жал не се сите). И не се секирајте тоа време брзо иде, кога Фергусон ќе си отиде вие губите пола од екипата (исто како и Арсенал кога би си отишол Венгер).

Е сеа за ситуациите, мислам дека сонне убаво ти кажа доколку нешто не ти е јасно пак прашај.
Му веруваш на Фергусон дека Рио нема да игра во сабота? Свака ти част ако по толку следење премиер лига мислиш дека Браун и Смолинг ќе се одбраната.
А и да е Браун, човекот има 400 утакмици во нозете. Вие играте и без Фабрегас/Волкот така да види кој е пооштетен.

F

fantomX

Гостин
Абе види и јас бев горда на Еванс што го запази Ибрахимовиќ против Интер ама не го одобрив клоцањето баш баш.
Убо. Тогаш верувам дека разбираш колку глупо е да морам да признаам дека најдобриот играч на мојот тим последните два натпревари во Премиер Лига заслужи втор жолт картон и исклучување вчера, во еден од тие два дуели. Ама морам, пошто стварно заслужи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom