Ајде сеа ќе ве цитирам као мало дете и ќе се објаснуваме...
Не ми е јасно како ВИЕ плукате по судиите како да секогаш ви одмагаат? Дали сте заборавиле колку пати ви помогнале и ви донеле бодови?
Најмалку што треба е да го кривите судијата... убаво реков, ако тие два досудени пенали против Арсенал на мечот со Њукасл беа пенали, тогаш убаво е што се продолжува со вакви стандарди и се судат исти пенали против сите екипи.
Судењето во Англија е катастрофално, мерак ми е што вие осетивте како е тоа, штета што на 10 помагања ќе добиете едно одмагање додека со другите тимови ситуацијата е обратна...
Серијата на Арсенал беше пред 200 години, шо па тоа си има врска со денешниот натпревар? Знам, комплекси од Јунајтед дека секогаш ви ги прекинуваат "сериите". Ова со Њукасл го нема направено ни Турново, но секако тука е твојот Арсенал да го направи најглупавото нешто шо сум го видел. Покажаа карактер, нема што. Очигледно уште не си го преболил ова. А за со Ливерпул у право си, без пола одбрана сме, којзнае шо ќе се прави, можда Руни ќе го стаат штопер...
. Многу интересена стана ПЛ сега, Арсенал се приближил, аииии...ама изгледа само ќе се приближи како и секогаш шо се приближува.
Да не почнат туширањата и на другите фронтови, треба калциум да им давате повеќе на дечките, пак почнаа со повредите. Пошто нели на Арсенал сите коцки му се наредени, си нашол да береш гајле и за одбраната на Манчестер...
Е оваа сезона вашите се мноооооооогу здрави, Фердинанд неможе 3 месеци утакмица асална да изигра, на Валенсија да не му ја скршија ногата?
И што ти се фаќаш за Арсенал? или немаш како на друг начин да ми реплицираш. Незнам што лошо пишав јас со тоа што реков мислете со каква одбрана ќе искочите со оглед на тоа што Еванс, Видиќ и Фердинанд нема да играат.
Вчерашниот натпревар нема врска со тоа дали ќе биде Арсенал шампион на крај, јас само кажав дека може да се доближи до 1 бод, може нема да го преземе првото место може ќе го преземе во секој случај пак ништо лошо не кажав со тоа што Челзи ја направи ПЛ поинтересна...
Или па може вие коа губите сите ви се криви па ај сеа плукај кај ќе стигнеш...
Не знам фановиве на Манчестер зошто уште се бунат, некогаш судиите ни помагаат, некогаш им помагаат на нив против Манчестер и тоа е тоа.
Ако ние треба да мислиме што ќе правиме без пола одбрана против Ливерпул, тогаш сочувство за вас со магичните Бендтнер и Шамак во напад, сигурна сум дека ќе разараат.
За болдираното убаво кажано барем си признаваш за разлика од 80% од вашите фанови.
За второто, ние играме против Сандерленд дома вие играте против Ливерпул гости, кој е потежок натпревар? Бендтнер и Шамак може се дрва моментално ама чат пат Бендтнер дава по некој гол... и пак ќе кажам што лошо виде во тоа што јас реков мислете му ја на одбраната кога стварно нема кој да ви игра во одбрана и со таква одбрана лесно може да примите гол (изгубите) од Ливерпул.
Убаво ќе беше да ги пишеше и ситуациите во кои Манчестер беше оштетен, барем сезонава. Или пак оние кога Арсенал беше помогнат. Колку онака, да видиме дали стварно си коректен или имаш комплекси од Јунајтед што твојот тим не може ебан трофеј да види од него.
И нема што да мислиме ние, ќе мисли Фергусон. А Арсенал со капитен ко Фабрегас титула не уште 6, туку уште 600 години нема да види.
Види бе мајката сите се фаќате за титлите на Арсенал... изгледа убаво кажав немате како другачје да реплицирате па мора така... не е битно кога ќе земеме титула, можеби годинава можеби нема, само се прашувам колку од "навивачите" на Манчестер би останале навивачи доколку Манчестер не земе титула 5-6 години? веројатно само тие вистинските (кои за жал не се сите). И не се секирајте тоа време брзо иде, кога Фергусон ќе си отиде вие губите пола од екипата (исто како и Арсенал кога би си отишол Венгер).
Е сеа за ситуациите, мислам дека сонне убаво ти кажа доколку нешто не ти е јасно пак прашај.