Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.831
Поени од реакции
5.643
Јас очекувам Веб да суди во нашиве регионални лиги...
Веб што ти го спомнуваш минатата година ги судеше двете најважни финалиња што може еден судија да ги суди..

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Веб што ти го спомнуваш минатата година ги судеше двете најважни финалиња што може еден судија да ги суди..
Да и супер го досуди посебно на светското, уште малце и на публиката да почне жути да им дава. И шутот на Де Јонг у гради на Алонсо беше за у затвор ама он не го виде... Ти се молам не ми отварај тема Веб нервно ќе оболам

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Ако барем малку имаат памет во тие зелените тикви од ФА, очекувам казна за аткинсон со судење во понизок ранг.
Шанса нема то да се случи. Или ФА немаат памет или ти тропаш. Ова второво ко појче да одговара..

A aко тепавте се ќе беше во ред... Се кладам дека на полувреме беше окезен од едното до другото уво.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.831
Поени од реакции
5.643
Да и супер го досуди посебно на светското, уште малце и на публиката да почне жути да им дава. И шутот на Де Јонг у гради на Алонсо беше за у затвор ама он не го виде... Ти се молам не ми отварај тема Веб нервно ќе оболам
окееј за сите и светското и финалето од ЛШ одлично ги судеше освен за тебе.. окееј батали... немој нервно само да попушташ ;)

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Станува се поинтересно. Арсенал му е зад петици на Манчестер.
Ќе има интересно првенство до крајот

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
окееј за сите и светското и финалето од ЛШ одлично ги судеше освен за тебе.. окееј батали... немој нервно само да попушташ ;)
Извини ако не се слагам со мислење на 90% од светот( или навивачите на Манчестер)

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.831
Поени од реакции
5.643
Извини ако не се слагам со мислење на 90% од светот( или навивачите на Манчестер)
па не сме 90 % од светот ама блиску сме до 90% (навивачи на Манчестер) :)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.555
Шанса нема то да се случи. Или ФА немаат памет или ти тропаш. Ова второво ко појче да одговара..

A aко тепавте се ќе беше во ред... Се кладам дека на полувреме беше окезен од едното до другото уво.
Незнам што праат таму "кај" вас во Шпанија, ама во Англија судиите се казнуваат со судење во понизок ранг еден, два или повеќе натпревари, да им дојде паметот за друг пат, разбираш.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Незнам што праат таму "кај" вас во Шпанија, ама во Англија судиите се казнуваат со судење во понизок ранг еден, два или повеќе натпревари, да им дојде паметот за друг пат, разбираш.
Поздрав од Хауард Веб.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Океј, се казнуваат. Ама денеска освен недосуден црвен за Луиз, друга грешка не видов.

Не ми е јасно шо сакате да постигните.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622

Друже, настрана пеналот на 1-1 Луиз имаше уште 3-4 груби стартови кои секако беа за жолт и плус што имаше еден, знаеш колку значи играч повеќе нели ? Пеналот не го коментирам, ама и тој беше во најмала рака дискутабилен.

Пишав и во фан клуб Манчестер, премногу случајно е ова да се случува втора утакмица по ред со Челзи.

--- надополнето ---

Океј, се казнуваат. Ама денеска освен недосуден црвен за Луиз, друга грешка не видов.

Не ми е јасно шо сакате да постигните.
Недосуден црвен на 1-1 знаеш што значи во натпревар каде одлучуваат нијанси ?

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Шојмаше срамно во судењето бе, ало, нормални сте шо зборвите? То шо Давид Луиз не беше исклучен со втор жолт заради фаулите после вториот гол? Јебига, ко ќе судит Веб и некои безвезни работи за вас се пенали, ако се накашлат некој во одбрана од противникот и ваш играч паднит, одма пенал, а убиства во туѓ шеснаесетник не се пенали, тоаш супер е судењето, знам. Немања доби црвен со право, за жолт беше фаулот а веќе си имаше еден, не сум му ни јас ни судијана крив шо е тенок на нерви. Пеналот беше чист ко солза, голот од Луиз исто така. Значи освен то шо Луиз не беше исклучен, кај е проблемот?
Проблемот е можда во то шо еднаш се досудило нешто шо не е во ваша корист, па одма куродрвење на форум и фрустрации. Хауард Веб за вас е арен, а Еткинсон ви го фрлил пикот. Абе оди бегај.
Ако имат поглупо створење од фан на Манчестер, то мојт да бидит само двајца фаној на Манчестер. Чест на исклучоци, во секој случај по неколку ги имат.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Шојмаше срамно во судењето бе, ало, нормални сте шо зборвите? То шо Давид Луиз не беше исклучен со втор жолт заради фаулите после вториот гол? Јебига, ко ќе судит Веб и некои безвезни работи за вас се пенали, ако се накашлат некој во одбрана од противникот и ваш играч паднит, одма пенал, а убиства во туѓ шеснаесетник не се пенали, тоаш супер е судењето, знам. Немања доби црвен со право, за жолт беше фаулот а веќе си имаше еден, не сум му ни јас ни судијана крив шо е тенок на нерви. Пеналот беше чист ко солза, голот од Луиз исто така. Значи освен то шо Луиз не беше исклучен, кај е проблемот?
Проблемот е можда во то шо еднаш се досудило нешто шо не е во ваша корист, па одма куродрвење на форум и фрустрации. Хауард Веб за вас е арен, а Еткинсон ви го фрлил пикот. Абе оди бегај.
Ако имат поглупо створење од фан на Манчестер, то мојт да бидит само двајца фаној на Манчестер. Чест на исклучоци, во секој случај по неколку ги имат.
Тупчо, доколку Лузиа беше исклучена, немаше да има пенал(кој не беше пенал) и ЧелШит немаше да победи!
Ете тука е проблемот!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom