DimceY
Jimmy
- Член од
- 20 ноември 2007
- Мислења
- 5.831
- Поени од реакции
- 5.643
Веб што ти го спомнуваш минатата година ги судеше двете најважни финалиња што може еден судија да ги суди..Јас очекувам Веб да суди во нашиве регионални лиги...
Веб што ти го спомнуваш минатата година ги судеше двете најважни финалиња што може еден судија да ги суди..Јас очекувам Веб да суди во нашиве регионални лиги...
Да и супер го досуди посебно на светското, уште малце и на публиката да почне жути да им дава. И шутот на Де Јонг у гради на Алонсо беше за у затвор ама он не го виде... Ти се молам не ми отварај тема Веб нервно ќе оболамВеб што ти го спомнуваш минатата година ги судеше двете најважни финалиња што може еден судија да ги суди..
Шанса нема то да се случи. Или ФА немаат памет или ти тропаш. Ова второво ко појче да одговара..Ако барем малку имаат памет во тие зелените тикви од ФА, очекувам казна за аткинсон со судење во понизок ранг.
окееј за сите и светското и финалето од ЛШ одлично ги судеше освен за тебе.. окееј батали... немој нервно само да попушташДа и супер го досуди посебно на светското, уште малце и на публиката да почне жути да им дава. И шутот на Де Јонг у гради на Алонсо беше за у затвор ама он не го виде... Ти се молам не ми отварај тема Веб нервно ќе оболам
Извини ако не се слагам со мислење на 90% од светот( или навивачите на Манчестер)окееј за сите и светското и финалето од ЛШ одлично ги судеше освен за тебе.. окееј батали... немој нервно само да попушташ
па не сме 90 % од светот ама блиску сме до 90% (навивачи на Манчестер)Извини ако не се слагам со мислење на 90% од светот( или навивачите на Манчестер)
Незнам што праат таму "кај" вас во Шпанија, ама во Англија судиите се казнуваат со судење во понизок ранг еден, два или повеќе натпревари, да им дојде паметот за друг пат, разбираш.Шанса нема то да се случи. Или ФА немаат памет или ти тропаш. Ова второво ко појче да одговара..
A aко тепавте се ќе беше во ред... Се кладам дека на полувреме беше окезен од едното до другото уво.
Поздрав од Хауард Веб.Незнам што праат таму "кај" вас во Шпанија, ама во Англија судиите се казнуваат со судење во понизок ранг еден, два или повеќе натпревари, да им дојде паметот за друг пат, разбираш.
Океј, се казнуваат. Ама денеска освен недосуден црвен за Луиз, друга грешка не видов.Незнам што праат таму "кај" вас во Шпанија, ама во Англија судиите се казнуваат со судење во понизок ранг еден, два или повеќе натпревари, да им дојде паметот за друг пат, разбираш.
Грешка му е што дозволи пораз на ЈунајтедОкеј, се казнуваат. Ама денеска освен недосуден црвен за Луиз, друга грешка не видов.
Друже, настрана пеналот на 1-1 Луиз имаше уште 3-4 груби стартови кои секако беа за жолт и плус што имаше еден, знаеш колку значи играч повеќе нели ? Пеналот не го коментирам, ама и тој беше во најмала рака дискутабилен.Шанса нема то да се случи. Или ФА немаат памет или ти тропаш. Ова второво ко појче да одговара..
A aко тепавте се ќе беше во ред... Се кладам дека на полувреме беше окезен од едното до другото уво.
Недосуден црвен на 1-1 знаеш што значи во натпревар каде одлучуваат нијанси ?Океј, се казнуваат. Ама денеска освен недосуден црвен за Луиз, друга грешка не видов.
Не ми е јасно шо сакате да постигните.
Грешка му беше што апла судеше за челШИТ, тоа е грешката!Грешка му е што дозволи пораз на Јунајтед
Тупчо, доколку Лузиа беше исклучена, немаше да има пенал(кој не беше пенал) и ЧелШит немаше да победи!Шојмаше срамно во судењето бе, ало, нормални сте шо зборвите? То шо Давид Луиз не беше исклучен со втор жолт заради фаулите после вториот гол? Јебига, ко ќе судит Веб и некои безвезни работи за вас се пенали, ако се накашлат некој во одбрана од противникот и ваш играч паднит, одма пенал, а убиства во туѓ шеснаесетник не се пенали, тоаш супер е судењето, знам. Немања доби црвен со право, за жолт беше фаулот а веќе си имаше еден, не сум му ни јас ни судијана крив шо е тенок на нерви. Пеналот беше чист ко солза, голот од Луиз исто така. Значи освен то шо Луиз не беше исклучен, кај е проблемот?
Проблемот е можда во то шо еднаш се досудило нешто шо не е во ваша корист, па одма куродрвење на форум и фрустрации. Хауард Веб за вас е арен, а Еткинсон ви го фрлил пикот. Абе оди бегај.
Ако имат поглупо створење од фан на Манчестер, то мојт да бидит само двајца фаној на Манчестер. Чест на исклучоци, во секој случај по неколку ги имат.