Barclays Premier League 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
А нели Лампард беше за женење и Дрогба назад за во Марсеј? Што бара сеа Лампард на аватари кај пола од тука? (не алудирам на тебе) Ама ок, ти си имаш твој став, друштвото твое од фан клубот веројатно ги следи твоите мислења и после веднаш мења став.

Тешко некој од фан клуб да рекол лош збор за Лампард. Човекот не играше 4ипол месеци и неможе одма да се врати во форма како лани :toe: За некои играчи како Дрогба,Анелка и Малуда признавам,ама за Тери и Лампард не сум видел ..

Тешко некој од фан клуб да рекол лош збор за Лампард. Човекот не играше 4ипол месеци и неможе одма да се врати во форма како лани :toe: За некои играчи како Дрогба,Анелка и Малуда признавам,ама за Тери и Лампард не сум видел ..

Може ти не ама еве Фантом го праќаше на свадба и некои други го поддржаа, може не си бил ти, не се сеќавам, затоа не тагирам :smir:

Може ти не ама еве Фантом го праќаше на свадба и некои други го поддржаа, може не си бил ти, не се сеќавам, затоа не тагирам :smir:
Чекај бре, праќање на свадба е лош збор? Па свадба, после то иди нови Лампардчиња, сите на ќар. :icon_bigg

Ако барем малку имаат памет во тие зелените тикви од ФА, очекувам казна за аткинсон со судење во понизок ранг.

Поздрав до 4ORBE 3 дена што збореше дека Челзи било чист кец. :zver:

Како можат фановите на манчестер да зборат за судиите?

Озбилно? Очекуваш во пониска лига да го префрлат?
Аиии, сеа дури сфатив што кажав, аиии за срам сум еј, се закопав.
Зошто бе "I'd Rather Walk Alone", да не очекувам да го префрлат да суди во пониска лига по катастрофалното судење денес?

На крај краева, Челзи не се криви за таквото негово судење, токмакот не мрази нас и тоа е.

Зошто бе "I'd Rather Walk Alone", да не очекувам да го префрлат да суди во пониска лига по катастрофалното судење денес?

На крај краева, Челзи не се криви за таквото негово судење, токмакот не мрази нас и тоа е.
Јас очекувам Веб да суди во нашиве регионални лиги... Лоша игра на Јунајтер во второ полувреме, може и некоја грешка на судијата ама КАТАСТРОФАЛНИ ГРЕШКИ не се слагам. И на такво судење у ПЛ ти очекуваш овој да го казнат со судење во полоша лига.

Moже ги мрази Тотенхем бе.. :icon_mrgr

Јас очекувам Веб да суди во нашиве регионални лиги... Лоша игра на Јунајтер во второ полувреме, може и некоја грешка на судијата ама КАТАСТРОФАЛНИ ГРЕШКИ не се слагам. И на такво судење у ПЛ ти очекуваш овој да го казнат со судење во полоша лига.
Дали ти стварно мислиш дека досуден непостоечки пенал за водство а воедно и пресврт од 2-1 за Челзи не е катастрофална грешка? Да не зборам за поситните.

Дали ти стварно мислиш дека досуден непостоечки пенал за водство а воедно и пресврт од 2-1 за Челзи не е катастрофална грешка? Да не зборам за поситните.
За некого непостоечки, за некого чист пенал. Контроверзен до негде ама непостоечки никако. Немора толку да се возбудувате и така многу сте блиску до титула, незнам што е со нервозиве:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom