Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.781
Поени од реакции
44.019
Челзи со Евертон (меч од 4то коло ФА Куп) игра на 19.02, Сабота.. А на тој ден треба да се играат натпреварите од 5тото коло на ФА Купот.. Колку што разбрав јас од овие бугарите, Челзи ако помине во сабота со Евертон, имало големи можности 5тото коло да го игра на 01.03.2011.. Што значи можно е пак да биде поместен дуелот меѓу Челзи и Јунајтед на СБ..

F

fantomX

Гостин
Ама има освоено други титули (до пред доаѓањето на Торес). Во статијата не се мисли само на националните првенства.:smir:
Абе и за тоа тој е крив, никако тоа шо беше еден единствен салам напаѓач на Ливерпул, на пример.

Челзи со Евертон (меч од 4то коло ФА Куп) игра на 19.02, Сабота.. А на тој ден треба да се играат натпреварите од 5тото коло на ФА Купот.. Колку што разбрав јас од овие бугарите, Челзи ако помине во сабота со Евертон, имало големи можности 5тото коло да го игра на 01.03.2011.. Што значи можно е пак да биде поместен дуелот меѓу Челзи и Јунајтед на СБ..
Точно е то.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.491
Поени од реакции
10.246
Аии шо промаши Есиен :uvo:

--- надополнето ---

аиии,ебате крајот :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Чех стварно лош голман бил бе.

В

Вори

Гостин
Стручњаци уште мислите дека ова е најдобрата лига?
Дали најдобрата лига има најлоши и најкретенски судии?Дали Мајк Дин заслужува да биде дел од Премиер Лига?

Па луѓе мои милион контакти безвезни ги досуди за Фулам,непостоечки работи свиреше,а за иста ситуација кога Хангеланд го обори Малуда не досуди пенал,а за контактот на Луиз со некој куроглав од Фулам досуди пенал?
Да ти се посерам и во лига и во судии и во третокласни екипи и во све.

Сакаше да му го расипе дебито на Луиз ама за жал не успеа во тоа.Детето пак остана играч на натпреварот!

И да..нека дојде сега тој паметниот што ми кењаше дека Чех би дудук од голман и дека Харт бил појак од него.
Во последна минута да му фатиш пенал некому е голема работа.Секој тоа не го може.

F

fantomX

Гостин
Даворе не туку лупетај, лигата е најквалитетна во светот и кој си ти да кажуваш поинаку? Го глеш Фулам колку е јак?

В

Вори

Гостин
Извини колега,во афект беше :kesa:

Ќе ме нападнат сега некои хиени дека не сум во право и дека така зборам за инает дека Фулам ни зеде бод,али не се расправам.Ќе попуштам и нека испаднат во право...

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Море да ви кажам жал ќе ми беше ако го реалзизираа пеналот стварно детето не заслужуваше тоа да му се случи. :)

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Чех ги спаси Боби, некако несигурно го шутираше пеналот Демпси...

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Пак мислам дека Валдес и Харт се подобри голмани од Чех :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop