Факе
Highbury–the Home of Football
- Член од
- 6 март 2010
- Мислења
- 9.590
- Поени од реакции
- 10.441
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^^^
Van der Vaart (calf, 15 Feb)
Bale (back ,22 Feb)
Nasri (hamstring, 20 Feb)
Насри може да биде на клупа во мечот со Барса.

Добро тогаш, како смеел навивач на Јунајтед на свој миленик да му дава црвен картон?
![]()
И ова, од пред 2 години, кога имаше обид Ливерпул конечно да го направат шампион... безуспешно...
Тој е крив шо Ливерпул нема титула национален шампион 21 година, знам.
34. Рио Мијачи
Доколку малиов беше Англичанец, сигурно ќе беше проценуван над 10 милиони ако ги видиме проценките на Чемберлен и на Викам од Ипсвич. А вака Венгер го зема за без пари и тоа од средно училиште. За само два професионални натпревари во својата кариера доби две "играч на натпреварот" признанија. За првиот влезе и во тимот на неделата во Холандско, а најверојатно и за вториот ќе го изберат.
![]()
Башка Јапонец е, работлив![]()

Тој е крив шо Ливерпул нема титула национален шампион 21 година, знам.
34. Рио Мијачи
Доколку малиов беше Англичанец, сигурно ќе беше проценуван над 10 милиони ако ги видиме проценките на Чемберлен и на Викам од Ипсвич. А вака Венгер го зема за без пари и тоа од средно училиште. За само два професионални натпревари во својата кариера доби две "играч на натпреварот" признанија. За првиот влезе и во тимот на неделата во Холандско, а најверојатно и за вториот ќе го изберат.
![]()
Башка Јапонец е, работлив![]()

Ама ти изгледа си читаш што сакаш од мојот пост и само на тоа одговараш. Зашто ме прашуваш кој е прв на табела? Види пред 2 поста што напишав. Може немаат најдобар состав оваа сезона ама затоа има некоја хемија во тимот, плус тука е и Фергусон и тоа е доволно оваа сезона да бидат 1 место во ПЛ.
Исто и за Нани. Ова на Нани прва сезона е? Ти текнува Нани кога потпиша таа сезона како изигра? Ајде затоа што си по статистиката а мене ме мрзи да барам, слободно најди ми ја првата сезона на нани, и да видиме колку има настапи, гола и асистенции, во споредба со Силва. И сите овие играчи што си ми ги набројал се меѓу најдобрите во ПЛ. Таму е и Силва.
За Бербатов те молам не ми отварај тема пошо ќе јадам црвени сигурно од навивачите на Манчестер. Да игра во мојот тим во никој случај не би го спомињал како играч кој вреди 30 милиони. Па уште и да го праам напаѓач од светска класа. Човекот кој го избркаа од репрезентација заради неговиот однос и залагање.
Сакаш да ми кажеш дека ти од овој цел тим на Сити не би земал ни еден играч??? Тоа изгледа само за тебе важи, затоа што кога купуваше Сити, сите пцуеа и се нервираа затоа што они на вештачки начин со нудење на огромни суми пари за фудбалери пробуваа да освојат титула. Сигурно подобро би изгледал тимот на Манчестер некако вака:
Ван Дер Сар
Ричардс---Видич---Туре---Евра
Џонсон---Силва---Флечер---Нани
Руни---Тевез(Џеко)
И сигурно на клупата би избрал да седат играчи како Бери, Милнер, Коларов, Јаја Туре отколку Андерсон, Рафаел и Овен.