Факе
Highbury–the Home of Football
- Член од
- 6 март 2010
- Мислења
- 9.491
- Поени од реакции
- 10.246
Насри може да биде на клупа во мечот со Барса.^^^
Van der Vaart (calf, 15 Feb)
Bale (back ,22 Feb)
Nasri (hamstring, 20 Feb)
И у 60 мин. да влезе,да збрцне еден гол и у 70 пак на клупаНасри може да биде на клупа во мечот со Барса.
Да додадам и сезона 2007/08 голот на Адебајор на ОТ потпомогнат со неговата рака. Мислам, стварно смешно е...Добро тогаш, како смеел навивач на Јунајтед на свој миленик да му дава црвен картон?
И ова, од пред 2 години, кога имаше обид Ливерпул конечно да го направат шампион... безуспешно...
Тој е крив шо Ливерпул нема титула национален шампион 21 година, знам.
Детето ке стане ѕвер,само нека собира знаење и искуство па кога ке ни дојде во Арсенал да буше34. Рио Мијачи
Доколку малиов беше Англичанец, сигурно ќе беше проценуван над 10 милиони ако ги видиме проценките на Чемберлен и на Викам од Ипсвич. А вака Венгер го зема за без пари и тоа од средно училиште. За само два професионални натпревари во својата кариера доби две "играч на натпреварот" признанија. За првиот влезе и во тимот на неделата во Холандско, а најверојатно и за вториот ќе го изберат.
Башка Јапонец е, работлив
Ама има освоено други титули (до пред доаѓањето на Торес). Во статијата не се мисли само на националните првенства.:smir:Тој е крив шо Ливерпул нема титула национален шампион 21 година, знам.
за две утакмици им стана миленик до крај на сезона дресот ќе му го повлечат34. Рио Мијачи
Доколку малиов беше Англичанец, сигурно ќе беше проценуван над 10 милиони ако ги видиме проценките на Чемберлен и на Викам од Ипсвич. А вака Венгер го зема за без пари и тоа од средно училиште. За само два професионални натпревари во својата кариера доби две "играч на натпреварот" признанија. За првиот влезе и во тимот на неделата во Холандско, а најверојатно и за вториот ќе го изберат.
Башка Јапонец е, работлив
Не читам што сакам, туку одам по ред и ти реплицирам. Ти рече дека Сити имал најквалитетен состав, а јас прашав да ми објасниш се по ред зошто е тоа така. Значи збориме за СЕГА, во моментот ако не се лажам, а Сити немаат ваков фудбалер како Нани во тимот. Не ме интересира мене Нани кога дошол и што правел, правиме муабет за сега. Или ако биле фрлени една вреќа пари за Силва, автоматски тоа значи дека е Бог? За Бербатов само ќе ти кажам дека доволно е да знаеш дека тој големиот Сер Алекс го избра Митко во тимот пред Тевез, барем тоа сите го знаеме. Сфаќам дека од кога ви го опна хет трикот сите го мразите, али јебига, класа...еве го зедовте и вие Керол за многу пари што реално нели не вреди толку, па ќе видиме вие што ќе зборите за него. Ама Бербатов бодел во очи, а овие клошарите на Сити, за нив дозволено е значи да "вредат" по 40 милиони. Јас не викам дека не би зел ниеден играч, но секако дека тие од Сити би биле помалку од овие од Јунајтед кога би се составиле стартни 11. Еве и според твојот микс состав никаде не си покажал дека Сити има најквалитетен состав. Нити сум пцуел кога купувал Сити, нити ме интересира ако сакаат и една милијарда нека фрлат, мене ме занима мојот тим. И кога Сити пробал да освои титула?Ама ти изгледа си читаш што сакаш од мојот пост и само на тоа одговараш. Зашто ме прашуваш кој е прв на табела? Види пред 2 поста што напишав. Може немаат најдобар состав оваа сезона ама затоа има некоја хемија во тимот, плус тука е и Фергусон и тоа е доволно оваа сезона да бидат 1 место во ПЛ.
Исто и за Нани. Ова на Нани прва сезона е? Ти текнува Нани кога потпиша таа сезона како изигра? Ајде затоа што си по статистиката а мене ме мрзи да барам, слободно најди ми ја првата сезона на нани, и да видиме колку има настапи, гола и асистенции, во споредба со Силва. И сите овие играчи што си ми ги набројал се меѓу најдобрите во ПЛ. Таму е и Силва.
За Бербатов те молам не ми отварај тема пошо ќе јадам црвени сигурно од навивачите на Манчестер. Да игра во мојот тим во никој случај не би го спомињал како играч кој вреди 30 милиони. Па уште и да го праам напаѓач од светска класа. Човекот кој го избркаа од репрезентација заради неговиот однос и залагање.
Сакаш да ми кажеш дека ти од овој цел тим на Сити не би земал ни еден играч??? Тоа изгледа само за тебе важи, затоа што кога купуваше Сити, сите пцуеа и се нервираа затоа што они на вештачки начин со нудење на огромни суми пари за фудбалери пробуваа да освојат титула. Сигурно подобро би изгледал тимот на Манчестер некако вака:
Ван Дер Сар
Ричардс---Видич---Туре---Евра
Џонсон---Силва---Флечер---Нани
Руни---Тевез(Џеко)
И сигурно на клупата би избрал да седат играчи како Бери, Милнер, Коларов, Јаја Туре отколку Андерсон, Рафаел и Овен.