Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Нани има 19 асистенции/голови во последни 20 натпревари за Јунајтед а фебруари е и за него.
муабетот ми беше дека ова е нов ПЛ рекорд и досега никој немал постигнато 10 голови во првите два месеци од годината... затоа кажав тек е 12 фебруари и дека до крај на вториот месец може да има повеќе :)

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Нани игра од почеток на сезона,а Ван Перси да играше од август до сега ке имаше над 20 голови :toe:
И кој му е крив што е нежен ко не знам што?

Аман бе со муабетиве што би било кога би било...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Нани игра од почеток на сезона,а Ван Перси да играше од август до сега ке имаше над 20 голови :toe:
А Валенсија да не се повредеше кај нас знаеш колку асистенции ќе имаше? Мислам дека ќе ме сфатиш што сакам да кажам.

муабетот ми беше дека ова е нов ПЛ рекорд и досега никој немал постигнато 10 голови во првите два месеци од годината... затоа кажав тек е 12 фебруари и дека до крај на вториот месец може да има повеќе :)
Знам бе друже сфаќам, затоа пишав таков пост, рано е да споредуваме кој е најзаслужен, кој е ова кој е она, ќе видиме во мај тоа :)))

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Димче ќе биде најбољи стрелец со дадено голови на најмалце натпревари хахаха

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Manchester United have the best attack in the league - 55 goals scored so far.
Man City and Chelsea have the best defense - 22 goals conceded and Man Utd 24

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.792
Поени од реакции
44.073
2 беа од далечина од која Силва нема да може ни да ја дотера топката до гол, за третиот не ми текнува. За бројот на натпреварите што ги изигра ме мрзи да барам, треба да се помачам повеќе. А верувај дека се помалку од оние на Силва оваа сезона. Друга работа е тоа што тогаш во Манчестер газеше Роналдо, Руни, Тевез, а веќе 24 години наназад тука е и Гигс. Силва каква конкуренција има во Шити? И јас имав високо мислење за овој играч додека играше во Валенсија, ама очигледно сум го преценил и него и Шпанската Лига.

И се уште не ми се верува дека никој од фановите на Челзи, Арсенал и Ливерпул не го спомна недосудениот пенал над Андерсон во 44 минута, на резултат 1:0. Да имаше такво нешто недосудено за Сити кој знае што ќе направевте... ама не, судиите само на Јунајтед му помагаат. Плачковци сте бе, зборувате секогаш како ви одговара, секој ја гледа помошта што Јунајтед ја добива од судиите, а никој не го гледа спротивното.
И треба да се напомене дека Нани сеуште беше ептен млад, неоформен фудбалер.. Па нормално во првата сезона, покрај Роналдо и Гигс да не добива шанса и со тоа да нема дадено кој знае колку голови.. Иначе еве ги голчињата на Нани од таа сезона.. ..

За вториот дел, исто така накај 85та минута, кога прво судијата остави предност за фаулот над Евра, Нани влезе во 16ник, тука беа и Бербатов и Флечер, па судијата дури тогаш ја сопре играта.. А и 3 беа од тимот на Сити во одбрана..

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Јас само постирав слика со статистика за судии.
Јас неможам да кажам ништо освен да оставам на вас да процените дали е случајност или не тоа што Веб има судено на манчестер двојно повеќе натпревари од било кој друг судија.

Сепак нели имаше слика со Веб во дрес на манчестер :):):)

*знам дека беше фотошопирана

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.792
Поени од реакции
44.073
Случајност или не проценете...

Што да процениме??

--- надополнето ---

Јас неможам да кажам ништо освен да оставам на вас да процените дали е случајност или не тоа што Веб има судено на манчестер двојно повеќе натпревари од било кој друг судија.

Па Веб обично суди на најголем дел од дерби натпреварите.. А во ПЛ за Манчестер ги има 6, ако се земе Манчестерското дерби.. 8 за Манчестер во една сезона... Па затоа.. :)

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Јас неможам да кажам ништо освен да оставам на вас да процените дали е случајност или не тоа што Веб има судено на манчестер двојно повеќе натпревари од било кој судија.

За тоа треба да се праша ФА, која во најмал случај е против Јунајтед и секогаш играчите на Јунајтед добивале банални казни од неа!

А за Веб што да кажам, човекот си е ок, не знам вас што толку ви смета!
Oд ФИФА лани му доделија да суди финале на СП, така да не знам што е толку проблемот?

Или боли што судел пенали за Јунајтед, како тие да не постоеле! Изгледа од ракав ги вади :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom