Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Де бе човеци не го точкајте да му се сневиди. Нели сега за фановите на Вулвс нивниот тим е шампион бидејќи ги тепал актуелниот првак и еден светски клуб? Или не поштуете ситуации ако не се гледани од ваш агол?
Поштујем, поштујем, како да не поштујем.

F

fantomX

Гостин
Исто као на времето Челзи коа ке ги тепаше Арсенал еднаш у 235251252 сезони фановите тогаш сигурно си славеле како да се шампиони...:)
Ама Волциве имаат и прво место за славење, Челзи немале тогаш. :(

G

Gray Foxx

Гостин
Ама Волциве имаат и прво место за славење, Челзи немале тогаш. :(
Тоа е лошо шо ке мора у чемпионшип да играат иначе да тепаш у една сезона и актуелен шампион и (во блиска иднина) најтрофеен клуб у Ингланд не е заебанција... :)

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Кога ѓи тепаа Ливерпул не бев изненаден, за Челзи бев малку од проста причина што и двата тима повеќе смрдеа од обично. А за ова денес, чиста среќа.

Не е заебанција, ама среќа нивна, или несреќа на Јунајтед. Се погодува.

G

Gray Foxx

Гостин
Кога ѓи тепаа Ливерпул не бев изненаден, за Челзи бев малку од проста причина што и двата тима повеќе смрдеа од обично. А за ова денес, чиста среќа.

Не е заебанција, ама среќа нивна, или несреќа на Јунајтед. Се погодува.
Слабо играа и моиве, не знам ама се осети дека го нема тој Јунајтед дух, сите беа некако деконцентрирани. Ама ако кикс мора да има, важно е како ке одговориш на киксот. А во тоа мојот тим е моќен!

F

fantomX

Гостин
Тоа е лошо шо ке мора у чемпионшип да играат иначе да тепаш у една сезона и актуелен шампион и (во блиска иднина) најтрофеен клуб у Ингланд не е заебанција... :)
Абе то е битно! Шојма врска шо во втора лига ќе играш? Битно си шампион над шампионите, онака, невистински...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
да им е криво на арсенал шо не ја искористија шансата
Ова на 3 меча досега се случува сезонава, ама веруј уште поболно ќе беше ако победеа Манчестер :)

--- надополнето ---

Drawables изгубија а ? :) Ја чував песничкава за моментов

Drawable o’ drawables,
They’ll try to bring it in
But a whole season unbeaten?
They don't have the steel within.

They score goals on weak teams, prefer to defend
A lack of strength, you see
“But they’re just like Invincibles”
The media’d have you believe

But Wayne’s not Dennis, they got no Henry
Vidic couldn't keep up with Sol,
Van Der Sar’s old, there is no Pires,
I’d rather have Ashley Cole!

But that is the past, the challenge is now,
We must look forward, not back.
So stay unbeaten until late April and realize
You ain’t got Jack.

What’s that I hear? A ManUre cheer?
For staying unbeaten that long?
Just keep up your pace; defensive disgrace
And you’ll be singing our Song

So go get your draw, stay on defense,
Take a point and bunker in,
Our play will be fast, we’ll catch your ass,
We may lose but we’ll also WIN.

Keep up your charade, the defensive parade,
I’ll take Robin and Cesc, et all
Try to save your face, prepare for second place,
Because April 30 YOU FALL!

:)

G

Gray Foxx

Гостин
Ова на 3 меча досега се случува сезонава, ама веруј уште поболно ќе беше ако победеа Манчестер :)

--- надополнето ---

Drawables изгубија а ? :) Ја чував песничкава за моментов

Drawable o’ drawables,
They’ll try to bring it in
But a whole season unbeaten?
They don't have the steel within.

They score goals on weak teams, prefer to defend
A lack of strength, you see
“But they’re just like Invincibles”
The media’d have you believe

But Wayne’s not Dennis, they got no Henry
Vidic couldn't keep up with Sol,
Van Der Sar’s old, there is no Pires,
I’d rather have Ashley Cole!

But that is the past, the challenge is now,
We must look forward, not back.
So stay unbeaten until late April and realize
You ain’t got Jack.

What’s that I hear? A ManUre cheer?
For staying unbeaten that long?
Just keep up your pace; defensive disgrace
And you’ll be singing our Song

So go get your draw, stay on defense,
Take a point and bunker in,
Our play will be fast, we’ll catch your ass,
We may lose but we’ll also WIN.

Keep up your charade, the defensive parade,
I’ll take Robin and Cesc, et all
Try to save your face, prepare for second place,
Because April 30 YOU FALL!

:)
Видич со Сол Кемпбел ми го споредуеш. :)
Од напишаново само вредат зборчињата Бергкамп и Анри. :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Видич со Сол Кемпбел ми го споредуеш. :)
Од напишаново само вредат зборчињата Бергкамп и Анри. :)
Хаха не ја напишав јас песнава :)
А за дискутирање сега кој од кој бил подобар, не сум расположен :)

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Голот на Бест ? Оној кога со рака си ја смири топката и намали на 2-4 ? :)) Да,им поништија еден гол,ама им дадоа 3.:))
Стартот врз Диаби требаше да се санкционира со најмалце жолт картон.Тоа беше моментот кога се се промени.
Тоа за Манчестер,може а и немора да се суди,се зависи од судијата каков критериум има.Беше на еден метар од топката и да сакаше неможеше да ја тргне раката,која му беше у природна положба.Од друга страна пак Гигс требаше да го исклучат.
Не, туку за овој:

Седи жити се, и јас :pos2:... Ќе беше пресврт на столетието... Али и им поништија гол, регуларен, на Бест... „Пеналите“ не ги коментирам
Не можам да најдам видео, ама и ти сам си призна дека им бил поништен регуларен гол.

Голот што ти го спомна. клик

Погледни го пак, ќе видиш дека нема игра со рака. Еве една сликичка:

1.jpg

Тоа за Диаби се сложувам дека Бартон требаше да добие жолт картон, ама Диаби за реакцијата секако си заслужи црвен.

Сега за пеналот на Манчестер: играчот на Волвс го менува правецот на топката, раката не му беше слепена до телото, а според твојата логика доколку Бест играше со рака кога го постигна голот што го постирав погоре (а не играше), бидејќи ќе беше ненамерно, не требаше да го поништи судијата?

Нема тука намерно - ненамерно, единствен исклучок може да се направи кога топката е залепена до телото. :toe:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Не, туку за овој:

Не можам да најдам видео, ама и ти сам си призна дека им бил поништен регуларен гол.

Голот што ти го спомна. клик

Погледни го пак, ќе видиш дека нема игра со рака. Еве една сликичка:

Прегледај го приврзокот 40171

Тоа за Диаби се сложувам дека Бартон требаше да добие жолт картон, ама Диаби за реакцијата секако си заслужи црвен.

Сега за пеналот на Манчестер: играчот на Волвс го менува правецот на топката, раката не му беше слепена до телото, а според твојата логика доколку Бест играше со рака кога го постигна голот што го постирав погоре (а не играше), бидејќи ќе беше ненамерно, не требаше да го поништи судијата?

Нема тука намерно - ненамерно, единствен исклучок може да се направи кога топката е залепена до телото. :toe:
Извини, жолт ? Јасно е дека во Англија се казнува намерата, а оваа намера беше да го повреди што повеќе противникот.. И се гледа јасно како се витка цел зглоб, а среќа е што тибијата и фибулата издржаа во ногата на Дијаби...

Многу пати, многу многу, премногу пати во Англија, се случувало заради намера да добие директен црвен, и овде никој, апсолутно никој не може да ме убеди, дека на требаше црвен...

Ако ја скршеше, тогаш што ? Ќе добиеше црвен ? Никако, никако не го оправдувам тоа.. Особено ако знам дека Бартон, заедно со Де Јонг се највалканите играчи во Англија !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom