Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Извини, жолт ? Јасно е дека во Англија се казнува намерата, а оваа намера беше да го повреди што повеќе противникот.. И се гледа јасно како се витка цел зглоб, а среќа е што тибијата и фибулата издржаа во ногата на Дијаби...

Многу пати, многу многу, премногу пати во Англија, се случувало заради намера да добие директен црвен, и овде никој, апсолутно никој не може да ме убеди, дека на требаше црвен...

Ако ја скршеше, тогаш што ? Ќе добиеше црвен ? Никако, никако не го оправдувам тоа.. Особено ако знам дека Бартон, заедно со Де Јонг се највалканите играчи во Англија !
Ок, се сложувам дека и црвен картон немаше да биде незаслужен, ама тоа е.
Судијата денес на овој натпревар направи мнооогу катастрофални грешки, од кои повеќето во полза на Њукасл, поштено. Повторувам: не затоа што сакаше да им помогне, туку затоа што е: ГЛУП, СЛЕП, НЕКВАЛИФИКУВАН ЗА ОВАА РАБОТА и уште 300 слични епитети... не зашто намерата му била да му помогне на Њукасл, Манчестер, зашто го имал Њукасл на ливче и слично... да беше така ќе го признаеше голот на Бест, кој, патем, беше регуларен... нели?

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Ок, се сложувам дека и црвен картон немаше да биде незаслужен, ама тоа е.
Судијата денес на овој натпревар направи мнооогу катастрофални грешки, од кои повеќето во полза на Њукасл, поштено. Повторувам: не затоа што сакаше да им помогне, туку затоа што е: ГЛУП, СЛЕП, НЕКВАЛИФИКУВАН ЗА ОВАА РАБОТА и уште 300 слични епитети... не зашто намерата му била да му помогне на Њукасл, Манчестер, зашто го имал Њукасл на ливче и слично... да беше така ќе го признаеше голот на Бест, кој, патем, беше регуларен... нели?
Изгледа да, го има пишано икс...:pos2:

Не знам, зошто, но некако како да сакаш да ме наведеш на одговор.. Така се почуствував, не знам оти... Моето мислење го дадов, предходно, и апсолутно цврсто стојам на него..:smir:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.778
Поени од реакции
43.992
и да знаеш колку ми е криво,цел ден сум нерасположен.. :/
Манчестер беа тие со шанса (да се оддалечат), не Арсенал.. :) Арсенал играше пред тоа, од кај да знаат оти Манчестер ќе изгуби.. :)

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Манчестер беа тие со шанса (да се оддалечат), не Арсенал.. :) Арсенал играше пред тоа, од кај да знаат оти Манчестер ќе изгуби.. :)
Немаше да ми биде криво ако завршеше нерешено ама да беше 1-0,1-1,2-1,2-2...
Ама на полувреме да имаш водство од 4-0 и да го изгубиш (на крај дури за бод да се бореш) тоа го нема секаде :)

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Изгледа да, го има пишано икс...:pos2:

Не знам, зошто, но некако како да сакаш да ме наведеш на одговор.. Така се почуствував, не знам оти... Моето мислење го дадов, предходно, и апсолутно цврсто стојам на него..:smir:
Ако зборуваш за голот, воопшто не, само ти и уште еден го спомнавте тој гол... поентата ми беше дека судијата ги оштетуваше и двете страни, што во Англија се случува многу често и ќе остане така доколку не се преземат некои мерки, како воведувањето на технологијата, која Блатер (од некои си причини) не ја сака во фудбалот, а ние ќе се расправаме тука без врска на овој му помогнал судијата, на оној не. :toe:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.778
Поени од реакции
43.992
Немаше да ми биде криво ако завршеше нерешено ама да беше 1-0,1-1,2-1,2-2...
Ама на полувреме да имаш водство од 4-0 и да го изгубиш (на крај дури за бод да се бореш) тоа го нема секаде :)
Епа таа е таа... И мене немаше да ми биде криво (не ми е којзнае колку, оти Манчестер не изигра како што треба.. Ама нормално оти пак малце ќе ми биде) прво Манчестер да загубеше, па Арсенал да играа 4:4 :)
Можеби била местена? :))))
Се си бива :)

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Епа таа е таа... И мене немаше да ми биде криво (не ми е којзнае колку, оти Манчестер не изигра како што треба.. Ама нормално оти пак малце ќе ми биде) прво Манчестер да загубеше, па Арсенал да играа 4:4 :)

Се си бива :)
Тоа е тоа,утре Челзи ке тепа и уште толку ке стане поинтересна битката за трофејот,бар ке се изнагледаме добар фудбал до Мај :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Ако зборуваш за голот, воопшто не, само ти и уште еден го спомнавте тој гол... поентата ми беше дека судијата ги оштетуваше и двете страни, што во Англија се случува многу често и ќе остане така доколку не се преземат некои мерки, како воведувањето на технологијата, која Блатер (од некои си причини) не ја сака во фудбалот, а ние ќе се расправаме тука без врска на овој му помогнал судијата, на оној не. :toe:
Не знам за другиот, но јас кажав и ќе повторам, бидејќи сум реален... Голот на Бест беше чист, оти долу лево, Росицки, веројатно муваше некоја од публика... :pos2:

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Јас мислам дека Арсенал си ја искористи шансата. Намали 1 бод :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom