Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Цеск може да кења до утре,ама голот на Дрогба беше ебење.
Благодарам!
Зар не беше ти тој што кењаше дека Дрогба не е светска класа напаѓач и бла бла бла други работи?

В

Вори

Гостин
Може сум кењал дека не бил во форма и дека игра лошо,ама да сум кењал за тоа дека не е светски напаѓач не.
Барај го тој другиот на друго место.

--- надополнето ---

Moре,изглеа ти кењаш шо по толку време Челзи тепа. :)
Пред една недела 2-0 со Блекбурн,една недела пред тоа 7-0 со Ипсвич.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.499
Поени од реакции
10.255
Може сум кењал дека не бил во форма и дека игра лошо,ама да сум кењал за тоа дека не е светски напаѓач не.

--- надополнето ---

Пред една недела 2-0 со Блекбурн,една недела пред тоа 5-0 со Ипсвич.
Значи вака-онака сврзивте 3 победи по ред а ? :) или се уште не :( ?

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Со иронија е кажано тоа,се забележува.
хмм,како да ти објаснам,ај ќе го кажам напросто што можам за да можеш да разбереш.
Фабрегас сигурно нема да навива Челзи да победи,така ? Но,го има Дрогба во фантази тимот и ја гледа “светлата“ страна од победата на Челзи,кажувајќи дека барем поени ќе му донесе Дрогба.:salut:
Шо трипаш толку ? :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576

--- надополнето ---

Пред една недела 2-0 со Блекбурн,една недела пред тоа 5-0 со Ипсвич.

Се извинувам Фантом бил,
бтв ти незнаеш како изиграл Челзи пред 2 натпревари? :tapp:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Менаџерот на Челзи, Карло Анчелоти, во пресрет на премиерлигашкиот натпревар против Болтон, повеќе се фокусира на играта на Манчестер Јунајтед, отколку на проблемите во неговиот тим. Според Италијанецот, Манчестер Јунајтед игра грд фудбал, а Челзи ја има најдобрата игра. Малку чудно, бидејќи „сините“ ретко победуваат во последно време, а кога ќе успеат во тоа баш и не се прославуваат.

„Челзи мора да игра добро за да победи, да игра убав фудбал. Не сме во можност да победиме ако не играме добро“, изјави Анчелоти. „Минатата сезона игравме убав фудбал и победувавме. Тоа е нашата филозофија“, вели предводникот на лондонскиот тим.

Анчелоти вели дека „црвените ѓаволи“ не можат да го повторат подвигот на Арсенал од сезоната 2003/2004, кога овој тим дојде до титулата без ниту еден пораз. „Невозможно е Манчестер Јунајтед да остане непоразен во сезоната, бидејќи ако сакаме да ја одбраниме титулата ќе мораме да ги победиме два пати“, оптимистички кажа Италијанецот.

Сезоната е долга во Премиерлигата и можат да се случат уште многу работи, но Анчелоти очигледно не може да си признае себеси дека неговиот тим игра катастрофално лошо во последните неколку месеци. Менаџерот на Челзи можеби подолго време не ја погледнал табелата во најквалитетната англиска лига што изгледа вака.

Едит: Еј колку брзо ги менуваат мислењата, членовиве... Туууу:pos2:

F

fantomX

Гостин
Јас пишував за Дрогба, и се додека не се покажи во еден успех на Челзи во ЛШ, не е играч од светска класа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom