Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
1.Не сум во никаква заблуда.
2.Пичките знам...
3.Со оглед на тоа дека Барселона ја пратиш само преку лајвскор,опростено ти е..
4.Не ме сфаќај погрешно.Не те мрзам тебе,туку онака педерите ги мрзам.Ако се пронајде тогаш стварно не знам :pipi:

И знаеш зошто ти дадов црвено?Затоа што ти и уште неколку форумџии така прајте,и на добро мислење лупате негативна репутација,инаку неам ништо против тебе.Срцка си!
1.Не си во заблуда?Кој фан на Барса има пишано,дека Реал ќе освои титула,кога бевме цела сезона на 1 место?
Не се резили за џабе.
2.Добро е што знаеш,на кое дереџе си дојден.
3.Нц,ме мрзи да отварам лајвскор,затоа чекам до Понеделник,да ми каже некој школски колку изиграла Барса.
4.So pathetic.

Добро,да завршиме овде.Мислам јас не ни се расправав,само дискутирав на некој начин.Ја пак го респектирам твоето мислење зошто колку-толку држи вода.Ама идиотски мислења ко она на Христов и мешањето на Акси кај што не му место не можам да смислам.

Ама интересни ми се,како и да е.Ќе чекаат сиротите да се закарам со некого,и одма ко хиени идат да ме плукаат и да се прават попаметни од мене.Ама нашле црква кај да се крстат...:)
Кај не ми е место?Што кур,ако не навивам за англиски тим?Демек не смее никој друг да пише освен фановите на Манчестер,Ливерпул,Челзи и Арсенал...
Со сигурност можам да потврдам,дека сезонава имам изгледано повеќе утакмици од тебе во ПЛ.

И одговори му на Фантом,ако знаеш што да напишеш.

Поздрав,Mr.Realistic.

В

Вори

Гостин
На Фантом му одговорив на профил да не ја трујам овде темава.
Појше од мене си гледал утакмици во ПЛ?:pos:

Темата за Хумор е на друго место,овде се зборува за фудбал.
Кога искористи попрво можноста репутација да ми вратиш бе?:pos:

*а,и темата за педери беше на друго место.Види провери во Живот,мислам дека е таму! :pipi:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Ти ја докажа твојата интелегенција со твоите претпоставувам над 25 години со следната реченца :

Шо не гледаш 89 од кога ја пратам фудбал.

--- надополнето ---

Не бе не ... ти си ... ти си ... МУРИЊО 2. Не знам зашто не те бараат у Реал Мадрид да му бидеш асистент, наместо она дечконо со бркчињана, наочарите и долгата косица.
Само тоа имаш да го кажеш??Значи не мислев дека нашата млада популација била до толку проста.Нишо ајде бришка,денес Петок е иди гони пупи :)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Е то не знам, шо и како рипал Давор. Ама муабетот за, за некои песимизам, за некои лицемерие, за некои не знам шо.....дека Челзи не го бидува е тој, и нема потреба некој фан на Арсенал, или не дај Боже некој недијагностициран да ми кажува нешто шо јас го гледам во просек секој петти ден една година наназад.
А околу идниот непоразен шампион, вака оди некако: спрема минатата сезона, Челзи е многу ослабен, Арсенал е тука негде, а Јунајтед е малку појачан; Премиер Лигата губи на квалитет; одбраната и воопшто конзервативниот пристап на Фергусон е страшен и за жал носи резултати; не можеа да изгубат кога играа крајно бедно, па не сега. Ова на кратко за мене е доволно да ја имам сликата за сезонава.
Се е ок тоа и секој има право да се буни за својот тим. Но целиот моабет падна поради изјавата на Чех кој вели дека само Мначестер и Челзи се во трка за титула. Кој беше понапред пиша дека не се сложува со тоа и се јави некој и рече дека нема врска изјавата дека Ван Перси е најдобар напаѓач. Мислам каква врска имаше изјавата на Чеш со тоа за ВанПерси. Или пак дека фан на Арсенал го пиша па одма да вратат. И после тоа стигна пост со Супер френк, парафризирам "немате титула 6-7 години". Мислам од мислење за тоа Чех што изјавил до тоа кој колку време не освоил титула врска нема. Затоа реков ќе паднам на твое ниво и ќе ти кажам дека бевте никој пред Абрамович, а и ти самиот пиша дека не мислам така.....

--- надополнето ---

Ти ја докажа твојата интелегенција со твоите претпоставувам над 25 години со следната реченца :

Шо не гледаш 89 од кога ја пратам фудбал.

--- надополнето ---

Не бе не ... ти си ... ти си ... МУРИЊО 2. Не знам зашто не те бараат у Реал Мадрид да му бидеш асистент, наместо она дечконо со бркчињана, наочарите и долгата косица.
Штета не носам наочари и немам долга коса. И кажи ми каде изигравав стратеК?

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Само тоа имаш да го кажеш?? Значи не мислев дека нашата млада популација била до толку проста. Нишо ајде бришка,денес Петок е иди гони пупи :)
Тоа беше најпечатливото. Не знаев ни јас дека лица над 25 години можат да бидат толку ... знаеш сам.

Од неофицијални извори дознавам дека имаш 13-14 години, така да .. опростено ти е. :)

A

Auditore

Гостин
Ајде не ја трујте темава, секој има право на свое мислење и никој не заслужува да биде јавно критикуван ради тоа, ако имате некакво мислење за него задржете го за себе си.
Глупаво е кога ве читам како некој прател од 2004, како некој од 98 година и знаел многу повеќе ова она, како и да е сите со такви произнесувања испаѓате будали, затоа што некој може прати ПЛ 2 години, па поквалитетно ја прател и многу работи може знае повеќе, све е ствар до човекот, тавки споредба за доминација - немојте.
Не знам зошто секој фан на тимови како Барса, Реал, Манчестер, Арсенал и остали се фаќаат за минатото и се перчат? Тоа е превише глупо, јас лично сакам кога нови тимови се наметнуваат како Сити, го прават фудбалот поинтересен, на некого му е здосадено како цело време едно исти тимови да се во игра, гледајте во сегашноста, што ќе кажете вие: ФАКТ е дека Челзи е сега во ист ранг како Арсенал и Јунајтед, и дека има освоено доволно титули и заслужено е ставен во тој ранг.
Челзи е тим што сега ја создава историјата, Челзи е тим што допрва ќе ви ствара нервози со титули, и ако Челзи немал освоено ЛШ, ќе биде и тоа, ако сакате пукните, не ми е гајле, само не ја трујте темава.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
На Фантом му одговорив на профил да не ја трујам овде темава.
Појше од мене си гледал утакмици во ПЛ?:pos:

Темата за Хумор е на друго место,овде се зборува за фудбал.
Кога искористи попрво можноста репутација да ми вратиш бе?:pos:

*а,и темата за педери беше на друго место.Види провери во Живот,мислам дека е таму! :pipi:
Koлку си само духовит,да не поминуваш низ ѕидови случајно?

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
„Карање мегу навивачите на Арсенал и Челзи, со примеси на Јунајтед - безценето, за се друго постои Мастер Кард“...:pos2:

Да се вмешам малце во дискусијата ?

..... Ххх, ај не ! :)

A

Auditore

Гостин
Сеа ја усра работата...
Зар не е така?
Мене лично ми го прави поинтересен, се зголемува бројот на тимови што ќе се борат за титула(можеби не оваа сезона), али Сити кога ќе добијат потребен победнички менталитет и квалитетен тренер неверувам дека нема да е така.
Сега можеби за тебе ја усрав работата со оглед на тоа дека Јунајтед го направи парче Сити на домашен терен, се бранеа дома, тоа се трагедии али има време, ќе биде коа и на вас ќе ви врие од нив, ко лично на мене кога не победија со 1-0.
Или од друг гледен аспект, мислиш дека го упропастуваат со тоа што трошат многу пари?

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Ајде не ја трујте темава, секој има право на свое мислење и никој не заслужува да биде јавно критикуван ради тоа, ако имате некакво мислење за него задржете го за себе си.
Глупаво е кога ве читам како некој прател од 2004, како некој од 98 година и знаел многу повеќе ова она, како и да е сите со такви произнесувања испаѓате будали, затоа што некој може прати ПЛ 2 години, па поквалитетно ја прател и многу работи може знае повеќе, све е ствар до човекот, тавки споредба за доминација - немојте.
Не знам зошто секој фан на тимови како Барса, Реал, Манчестер, Арсенал и остали се фаќаат за минатото и се перчат? Тоа е превише глупо, јас лично сакам кога нови тимови се наметнуваат како Сити, го прават фудбалот поинтересен, на некого му е здосадено како цело време едно исти тимови да се во игра, гледајте во сегашноста, што ќе кажете вие: ФАКТ е дека Челзи е сега во ист ранг како Арсенал и Јунајтед, и дека има освоено доволно титули и заслужено е ставен во тој ранг.
Челзи е тим што сега ја создава историјата, Челзи е тим што допрва ќе ви ствара нервози со титули, и ако Челзи немал освоено ЛШ, ќе биде и тоа, ако сакате пукните, не ми е гајле, само не ја трујте темава.
Изивини али ова не гоо прифаќам.Ае дека моментално е на исти ранг тоа да,али мометално :) :) :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
факт е дека манчестер ги има 18 ,а челзи 5:pos2:

A

apidrone

Гостин
Зар не е така?
Мене лично ми го прави поинтересен, се зголемува бројот на тимови што ќе се борат за титула(можеби не оваа сезона), али Сити кога ќе добијат потребен победнички менталитет и квалитетен тренер неверувам дека нема да е така.
Сега можеби за тебе ја усрав работата со оглед на тоа дека Јунајтед го направи парче Сити на домашен терен, се бранеа дома, тоа се трагедии али има време, ќе биде коа и на вас ќе ви врие од нив, ко лично на мене кога не победија со 1-0.
Или од друг гледен аспект, мислиш дека го упропастуваат со тоа што трошат многу пари?
Трошат многу, ама без план. Челзи трошеше, ама барем изгради каков-таков тим. Овие само фрлаат пари, само колку да има играчи. Мене не ми пречи да има повеќе конкуренти за титулата, ама ова што го прават Сити (сега за сега) е катастрофа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom