Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Пази како се изразуваш тоа прво.
Во секоја манџа мирудија.Без тебе шупак немаше да биде интересно на темава...

И не сум дебил ја ко тебе па да праам такви работи.
Лани можеби во афект им честитав предвреме,ама не ни скокава,не ни јадев гомна на крај кога Челзи освои.
Ако сум направил такво нешто,слободно ќе го напуштам форумов..
Хаха,браво.

Него,какви работи?

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Работата е шо ти си дете и фудбал гледаш сигурно од 2004 година.Шо не гледаш 89 од кога ја пратам фудбал, кога Арсенал го освоија трофејот сред Енфилд и ред други успеси кои ги имам доживеано ја со мојот тим,100 пати повеќе од тоа ти шо го имаш со Челзи.Сега сваќаш??
FACEPALM

В

Вори

Гостин
Па лани кенкаше кога кикснавте дека Реал ќе биде шампион и такви ствари,а после се радуаше ко дете на црешна.
Вака барем нема да се разочарувам на крај,си кажувам предвреме.За разлика од тебе што лани се палеше на РЕМУНТАДА и после се усра в гаќи.
И те молам не ме цитирај,зошто знаеш дека мрзам педери.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
А за Супер Франк: Пишувам глупо затоа што и ти така пишуваш за да сватиш. А тоа што имам 29 (не 30) што е тоа битно, јас никого не сум рекол дека е дете и дека заради тоа нетреба да пишува тука иако заслужуваат многумина да им се каже само не сум јас тој што треба ниту пак има право на такво нешто, ниту пак некој тука може да забрани на некого да пишува. А со твоето префлање за тоа дека имам "30" и што барам тука, само покажува дека немаш ништо попаметно да пишеш и да одговориш.....
Па пошто се правиш дека се ти знаеш, дека се си ти у право.

--- надополнето ---

Па лани кенкаше кога кикснавте дека Реал ќе биде шампион и такви ствари,а после се радуаше ко дете на црешна.
Вака барем нема да се разочарувам на крај,си кажувам предвреме.За разлика од тебе што лани се палеше на РЕМУНТАДА и после се усра в гаќи.
И те молам не ме цитирај,зошто знаеш дека мрзам педери.

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

--- надополнето ---

Дабл фејспалм брат, ма каков дабл, трипл фејспалм.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
1.Па лани кенкаше кога кикснавте дека Реал ќе биде шампион и такви ствари,а после се радуаше ко дете на црешна.
2.Вака барем нема да се разочарувам на крај,си кажувам предвреме.
3.За разлика од тебе што лани се палеше на РЕМУНТАДА и после се усра в гаќи.
4.И те молам не ме цитирај,зошто знаеш дека мрзам педери.
1.Дечко у тешка заблуда си :pos: Мразам на празно зборење,без аргументи,факти,докази.
2.Тоа го прават само...знаеш кој.
3.Колку бев запален,мораше пожарна да ме спасува:(
4.Како е можно,да се мразиш самиот себе?

Кога некој не знае што да каже,мора да постапи вака...

И немој да ни објаснуваш тука,дека ти си реален,објективен...те знаеме што плачко си.Ај терај работа.

*Немате ЛШ освоено:baeh:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
@warmaster
Мислам оти не си во право во еден дел кон Давор. Тимот на Челзи одамна зарѓува, против Интер и оттогаш наваму лупа, тропа, корни....невидено. Кога тимот е таков, на шо тоа Давор да се надева? Иако уште не ми е јасно зошто тој мисли дека Манчестер Јунајтед е сигурно шампион, макар и со пораз, кога зборуваме за ситуацијата на Челзи, доволно е да го гледаш Челзи на секое година дена наназад и се ти е јасно.
@Давор
И па не разбрав зошто мислиш оти Јунајтед е сигурно шампион.
Не е проблемот дали челзи зарѓал или не. Проблемот е што некои цело време го форсиараат некои моабети, а ако им го каже некој друг одма рипаат..... Тебе те читам и иако не ми се свиѓа твојот начин на пишување (иако е реален на некој начин), барем ти си реален..... Лани кога пишав дека им ја честитам титулата на челзи а не на фановите имаше една дискусија помеѓу мене и тебе и тогаш сметав дека си некој сличен како давор. Сепак признавм дека имав погрешно мислење за тебе....... али другиве....

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Ти што муабет направи, а не давор. А со тој муабет се гледа дека не ти е соодветен коефициентот на интелегенција со годините.

А сеa поздрав !! Не планирам да губам време со имбецили. :)
Тоа е знак на немоќност и плус ја покажуваш твојата интелегенција.

В

Вори

Гостин
1.Не сум во никаква заблуда.
2.Пичките знам...
3.Со оглед на тоа дека Барселона ја пратиш само преку лајвскор,опростено ти е..
4.Не ме сфаќај погрешно.Не те мрзам тебе,туку онака педерите ги мрзам.Ако се пронајде тогаш стварно не знам :pipi:

И знаеш зошто ти дадов црвено?Затоа што ти и уште неколку форумџии така прајте,и на добро мислење лупате негативна репутација,инаку неам ништо против тебе.Срцка си!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Кај стигнавме еј .... Давор стигна да ни кажува како треба да се навива за омилените клубови :nesum:

В

Вори

Гостин
Не е проблемот дали челзи зарѓал или не. Проблемот е што некои цело време го форсиараат некои моабети, а ако им го каже некој друг одма рипаат..... Тебе те читам и иако не ми се свиѓа твојот начин на пишување (иако е реален на некој начин), барем ти си реален..... Лани кога пишав дека им ја честитам титулата на челзи а не на фановите имаше една дискусија помеѓу мене и тебе и тогаш сметав дека си некој сличен како давор. Сепак признавм дека имав погрешно мислење за тебе....... али другиве....
Гледаш дека се праиш поголем фан од другите?Каков тоа сум јас?Необјективен можеби или нереален?

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Кај стигнавме еј .... Давор стигна да ни кажува како треба да се навива за омилените клубови :nesum:
многу јасно тука , арно си кажува човекот повеќето фанови шо ги знам на Фарцекловна си го пратат резултато преку резултати.com , livescore.com и така...

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Гледаш дека се праиш поголем фан од другите?Каков тоа сум јас?Необјективен можеби или нереален?
Со тоа што не се сложувам со некое мислење или постапка не значи дека се правам поголем фан од некого. Е сега ако ти тоа така го гледаш твој проблем.

В

Вори

Гостин
Добро,да завршиме овде.Мислам јас не ни се расправав,само дискутирав на некој начин.Ја пак го респектирам твоето мислење зошто колку-толку држи вода.Ама идиотски мислења ко она на Христов и мешањето на Акси кај што не му место не можам да смислам.

Ама интересни ми се,како и да е.Ќе чекаат сиротите да се закарам со некого,и одма ко хиени идат да ме плукаат и да се прават попаметни од мене.Ама нашле црква кај да се крстат...:)

F

fantomX

Гостин
Е то не знам, шо и како рипал Давор. Ама муабетот за, за некои песимизам, за некои лицемерие, за некои не знам шо.....дека Челзи не го бидува е тој, и нема потреба некој фан на Арсенал, или не дај Боже некој недијагностициран да ми кажува нешто шо јас го гледам во просек секој петти ден една година наназад.
А околу идниот непоразен шампион, вака оди некако: спрема минатата сезона, Челзи е многу ослабен, Арсенал е тука негде, а Јунајтед е малку појачан; Премиер Лигата губи на квалитет; одбраната и воопшто конзервативниот пристап на Фергусон е страшен и за жал носи резултати; не можеа да изгубат кога играа крајно бедно, па не сега. Ова на кратко за мене е доволно да ја имам сликата за сезонава.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Тоа е знак на немоќност и плус ја покажуваш твојата интелегенција.
Ти ја докажа твојата интелегенција со твоите претпоставувам над 25 години со следната реченца :

Шо не гледаш 89 од кога ја пратам фудбал.

--- надополнето ---

Со тоа што не се сложувам со некое мислење или постапка не значи дека се правам поголем фан од некого. Е сега ако ти тоа така го гледаш твој проблем.
Не бе не ... ти си ... ти си ... МУРИЊО 2. Не знам зашто не те бараат у Реал Мадрид да му бидеш асистент, наместо она дечконо со бркчињана, наочарите и долгата косица.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom