Invader
I am not in danger, I am the danger!
- Член од
- 17 ноември 2008
- Мислења
- 18.021
- Поени од реакции
- 22.930
1.Не си во заблуда?Кој фан на Барса има пишано,дека Реал ќе освои титула,кога бевме цела сезона на 1 место?1.Не сум во никаква заблуда.
2.Пичките знам...
3.Со оглед на тоа дека Барселона ја пратиш само преку лајвскор,опростено ти е..
4.Не ме сфаќај погрешно.Не те мрзам тебе,туку онака педерите ги мрзам.Ако се пронајде тогаш стварно не знам
И знаеш зошто ти дадов црвено?Затоа што ти и уште неколку форумџии така прајте,и на добро мислење лупате негативна репутација,инаку неам ништо против тебе.Срцка си!
Не се резили за џабе.
2.Добро е што знаеш,на кое дереџе си дојден.
3.Нц,ме мрзи да отварам лајвскор,затоа чекам до Понеделник,да ми каже некој школски колку изиграла Барса.
4.So pathetic.
Кај не ми е место?Што кур,ако не навивам за англиски тим?Демек не смее никој друг да пише освен фановите на Манчестер,Ливерпул,Челзи и Арсенал...Добро,да завршиме овде.Мислам јас не ни се расправав,само дискутирав на некој начин.Ја пак го респектирам твоето мислење зошто колку-толку држи вода.Ама идиотски мислења ко она на Христов и мешањето на Акси кај што не му место не можам да смислам.
Ама интересни ми се,како и да е.Ќе чекаат сиротите да се закарам со некого,и одма ко хиени идат да ме плукаат и да се прават попаметни од мене.Ама нашле црква кај да се крстат...![]()
Со сигурност можам да потврдам,дека сезонава имам изгледано повеќе утакмици од тебе во ПЛ.
И одговори му на Фантом,ако знаеш што да напишеш.
Поздрав,Mr.Realistic.