Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 декември 2010
Мислења
10.495
Поени од реакции
11.447
14:30 KrajChelsea3 - 3Aston Villa
До кога вака? :cuc:ма да сум фан на манчестер али ипак почна да ми е жал за челзи :lazgo:)))

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Хахахахахахаа, we want Defeatez back in England :D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
If Jews celebrate Hanukah because a candle lasted for 7 days, Gooners should invent a holiday for van Persie being uninjured for 2 weeks

:):):)
Не, сериозно, овој е дупка како централен напаѓач. Што убаво си играше кога си беше SS, дури и не се повредуваше :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Не, сериозно, овој е дупка како централен напаѓач. Што убаво си играше кога си беше SS, дури и не се повредуваше :)
Ти си дупка што така мислиш. Изгледа не си го гледал пред да се повреди минатата сезона како централен напаѓач.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ти си дупка што така мислиш. Изгледа не си го гледал пред да се повреди минатата сезона како централен напаѓач.
Сакаш да кажеш дека подобро игра како централен отколку како полушпиц или крилен напаѓач !? Јок!

Сеа не сум го гледал колку и ти, али за тие утакмици кои сум ги гледал кога играл најистурен играл просечно. Подобро се снаоѓаше кога играше како полушпиц, отколку со две крила позади него.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Затоа што Анелка и Анчелоти имаат сексуални односи после секоја утакмица,и на дебелиот не му дава душата да го седне него на клупа(иако е камен каменосан),а да го стави Стариџ во игра.
Но,од неофицијални извори дознавам дека и Фереира бил дел од љубовно/сексуалниот триаголник,а жртва на сето ова е Босингва.
Дечко ти дефинитивно имаш проблем со нервите. Ако продолже Челзи да игра така ти или ке се самоубииш или ке почнеш да навиваш за Сити :)
п.с. И тва од наредната сезона :)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Сакаш да кажеш дека подобро игра како централен отколку како полушпиц или крилен напаѓач !? Јок!

Сеа не сум го гледал колку и ти, али за тие утакмици кои сум ги гледал кога играл најистурен играл просечно. Подобро се снаоѓаше кога играше како полушпиц, отколку со две крила позади него.
А ти дете,јас цела кариера му ја гледам(и картер :) ),па најде памет да солиш од неколку утакмици што го имаш гледано ?
Знаеш ли ти кога последен пат играше Ван Перси полушпиц у формација 4-4-2 ? Да те потсетам,кога Анри беше во тимот( и кога не беше повреден :)) ).
Најпродуктивен беше во минатогодишната улога како истурен напаѓач.Освен 7те гола и асистенции,додека играше Ван Перси,Арсенал даваше над 3 гола во просек,после неговата повреда,просекот падна под 2 гола ми се чини.Можеш да видиш каков ефект имал :)):smir:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
А ти дете,јас цела кариера му ја гледам(и картер :) ),па најде памет да солиш од неколку утакмици што го имаш гледано ?
Знаеш ли ти кога последен пат играше Ван Перси полушпиц у формација 4-4-2 ? Да те потсетам,кога Анри беше во тимот( и кога не беше повреден :)) ).
Најпродуктивен беше во минатогодишната улога како истурен напаѓач.Освен 7те гола и асистенции,додека играше Ван Перси,Арсенал даваше над 3 гола во просек,после неговата повреда,просекот падна под 2 гола ми се чини.Можеш да видиш каков ефект имал :)):smir:
Знам кога и што играл, не се секирај. Нема веза, мое мислење, твое мислење, јас дупка, Ван Перси дупка... :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Знам кога и што играл, не се секирај. Нема веза, мое мислење, твое мислење, јас дупка, Ван Перси дупка... :)
:) Абе во ред, јас ќе те разберам ако си го гледал за Холандија или пак сега по враќањето од повреда. За Холандија стварно, ама што сакаш таму..Снајдер има повеќе шутеви од сите напаѓачи заедно.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
If Jews celebrate Hanukah because a candle lasted for 7 days, Gooners should invent a holiday for van Persie being uninjured for 2 weeks

:):):)
:pos2::pos2:

--- надополнето ---

Патетики се навивачите на Ливерпул... Де го нејкеа Бенитез, де сега го сакаат назад.. Ебати навивачите ебати

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
Најбрзите голови во еден меч во сезоната:

Најдоцните голови во еден меч во сезоната:

*Статистиката е од manutd.com, па затоа фудбалерите на Манчестер се со црвено одбележани..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom