- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 10.694
- Поени од реакции
- 11.808
14:30 KrajChelsea3 - 3Aston Villa
До кога вака?
ма да сум фан на манчестер али ипак почна да ми е жал за челзи :lazgo
))
До кога вака?

Не, сериозно, овој е дупка како централен напаѓач. Што убаво си играше кога си беше SS, дури и не се повредувашеIf Jews celebrate Hanukah because a candle lasted for 7 days, Gooners should invent a holiday for van Persie being uninjured for 2 weeks
![]()
Ти си дупка што така мислиш. Изгледа не си го гледал пред да се повреди минатата сезона како централен напаѓач.Не, сериозно, овој е дупка како централен напаѓач. Што убаво си играше кога си беше SS, дури и не се повредуваше![]()
Сакаш да кажеш дека подобро игра како централен отколку како полушпиц или крилен напаѓач !? Јок!Ти си дупка што така мислиш. Изгледа не си го гледал пред да се повреди минатата сезона како централен напаѓач.
Дечко ти дефинитивно имаш проблем со нервите. Ако продолже Челзи да игра така ти или ке се самоубииш или ке почнеш да навиваш за СитиЗатоа што Анелка и Анчелоти имаат сексуални односи после секоја утакмица,и на дебелиот не му дава душата да го седне него на клупа(иако е камен каменосан),а да го стави Стариџ во игра.
Но,од неофицијални извори дознавам дека и Фереира бил дел од љубовно/сексуалниот триаголник,а жртва на сето ова е Босингва.
А ти дете,јас цела кариера му ја гледам(и картерСакаш да кажеш дека подобро игра како централен отколку како полушпиц или крилен напаѓач !? Јок!
Сеа не сум го гледал колку и ти, али за тие утакмици кои сум ги гледал кога играл најистурен играл просечно. Подобро се снаоѓаше кога играше како полушпиц, отколку со две крила позади него.
Знам кога и што играл, не се секирај. Нема веза, мое мислење, твое мислење, јас дупка, Ван Перси дупка...А ти дете,јас цела кариера му ја гледам(и картер),па најде памет да солиш од неколку утакмици што го имаш гледано ?
Знаеш ли ти кога последен пат играше Ван Перси полушпиц у формација 4-4-2 ? Да те потсетам,кога Анри беше во тимот( и кога не беше повреден) ).
Најпродуктивен беше во минатогодишната улога како истурен напаѓач.Освен 7те гола и асистенции,додека играше Ван Перси,Арсенал даваше над 3 гола во просек,после неговата повреда,просекот падна под 2 гола ми се чини.Можеш да видиш каков ефект имал):smir:
Знам кога и што играл, не се секирај. Нема веза, мое мислење, твое мислење, јас дупка, Ван Перси дупка...![]()
:pos2::pos2:If Jews celebrate Hanukah because a candle lasted for 7 days, Gooners should invent a holiday for van Persie being uninjured for 2 weeks
![]()