Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин

:icon_lol::icon_lol:

Ќе изгубат еден натпревар, и одма владее Аушвиц атмосфера во фан клубот.
Свашта...

ТИ НАЈДЕ ДА КАЖУВАШ!
Оди скриј се,го гоневте Руни у три лепе,зборевте се за него,а сега ми се праиш овде мудрец?
Еден натпревар?Не е еден..досега се три,и едно нерешено.
Ама ти не си осетил такво нешто,затоа што твој Манчестер нема пораз сезонава,а да имаше тогаш ќе беше бетер кај вас.
И молимте поштедиме од бедни изјави како твоиве,аман.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.731
Поени од реакции
11.599
Во ПЛ не памтам од кога,а лани од Интер изгубија.

И официјално од денеска можам да им ја честитам титулата на фановите на Арсенал или Манчестер,сеедно.
Овој Челзи не заслужува ни 4-то место да биде.
Ех,а како се занесуваа по одличниот почеток на сезона.
Ај фала. Ха Ха Ха Ха ...

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.480
Остај настрана такви невредни купови како Карлинг.Ако играат само во куповите ќе стекнат "многу" искуство. Натпреварите се играат по еднаш во месецот. Во Премиер лига, и вие и Челзи настапувате со слични состави цело време,со по 1-2 ротации. Еден играч не ја прави екипата. А Челзи лани се ослободи од старците Деко,Балак,Белети. Не верувам дека тие ќе направеа некоја разлика сезонава,освен ако ти мислиш така. Грешка им е продажбата на Карваљо и толку. Друго ништо значајно не продадоа.

Сакаш да кажеш дека во Шпанија се играат помалку натпревари отколку во Англија? Дан си малце грешка тука? Или кај вас терените се потешки за трчање? :)
Да не не се играат помалце?

Член од
12 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
9
Да не не се играат помалце?
Колку 1,2,3? И 5 нека се помалце во цела сезона. И што менува тоа толку? Кај вас е плус само Карлинг купот,а во него играат третите екипи. И тоа е разликата

В

Вори

Гостин
Ја би ги замолил фановите на Челзи,да се скријат некаде и да не пишуваат на форум,зашто што и да пишат ќе биде сувишно.
Фала на рабзирање.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.731
Поени од реакции
11.599
ТИ НАЈДЕ ДА КАЖУВАШ!
Оди скриј се,го гоневте Руни у три лепе,зборевте се за него,а сега ми се праиш овде мудрец?
Еден натпревар?Не е еден..досега се три,и едно нерешено.
Ама ти не си осетил такво нешто,затоа што твој Манчестер нема пораз сезонава,а да имаше тогаш ќе беше бетер кај вас.
И молимте поштедиме од бедни изјави како твоиве,аман.
Ти нема да ми кажеш мене јас што да пишувам. Ај гитла у фан логорот, не ме замарај овде.

Сме немале пораз, голем кур, што кога немаме пораз, а имаме 4 пати повеќе нерешени од победи?

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579

:icon_lol::icon_lol:

Ќе изгубат еден натпревар, и одма владее Аушвиц атмосфера во фан клубот.
Свашта...
Слично како кога излезе тоа за Руни кај вас,пцуење 25 страни и кога потпиша нов договор сите среќни и весели.

Велко камионџијана

Кенгur Lavoви гроup
Член од
20 март 2009
Мислења
379
Поени од реакции
98
Немам намера да ве зафркавам сега заради големата утка, или пак, да се правам паметен за тоа што го погодив натпреварот, кој за лаик око е премногу лесен, туку само сакам да ви укажам дека работите не се онакви како што ги замислувате и гледате од прва.
не постои фудбал каде што играч како Кројф вреди 900 илјади марки.
Секоја „работа“ во која се вртат милијарди е матна и нејасна. Зошто фудбалот би бил поинаков.

Ниту Ливерпул е слаб, ниту Челзи е нестабилен. Ниту Сандерленд се најде мотивиран.

Не постои фудбал чесен и реален. Целата текстура и структура е врз парите и врз уште нешто многу полошо и поголемо.

Профитот. Ако сета зимаат милиони, зошто да не ги направат милијарди?
Од година во година има се понејасни работи во фудбалот.

Можеби не ме разбирате, ама јас со „старсно“ навивање завршив уште од времето кога Ањелка играше во мојот Реал Мадрид.

Некако, во последно време (5-6 години) многу јасни ми се јасни и гласни, па не се замарам со сценарија.

Фудбалот денес е само една убава скрипта. Ако, со годините ќе научите ...
Арапи, Американци, Руси ... Премиер лига? Ма дајте .... :)

И така, бајката продолжува. Ренџерс губи, Селтик исто. Манчестер илјада нерешени, Челзи губи 0:3.
Мурињо во Реал е Бог, Рафа во Интер е копиле.

Чудни работи :)

Ајде, продолжете си!

В

Вори

Гостин
Ти нема да ми кажеш мене јас што да пишувам. Ај гитла у фан логорот, не ме замарај овде.

Сме немале пораз, голем кур, што кога немаме пораз, а имаме 4 пати повеќе нерешени од победи?
Море ропак,тоа е доволен показател дека Челзи е мизерен,исто и твојот Манчестер.
Три порази и нерешно,што ако Челзи е прв кога твојата екипа му дише во врат?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Колку 1,2,3? И 5 нека се помалце во цела сезона. И што менува тоа толку? Кај вас е плус само Карлинг купот,а во него играат третите екипи. И тоа е разликата
Менува што нема зимска пауза, се игра на 3 јануари куп и потоа одма следи првенствено коло. Замор е и кога ќе стигне па и ЛШ.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Поубав викенд од овој за Арсенал не можеше да биде :tv::icon_cool

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Pozz do site fanovi na Chelshit , i fanot vchera sho postira ova deka ke ni zabegale 6 boda :) Inache ubav rezultat 0:3 na svoja publika... Patem , bidete srejchni sho ne beshe rezultato 0:5-6 , A najslatko mi beshe sho vi go votna Wellbeck (dete na Manchester United :) )

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom