Hellz Guardian
We do what we want
- Член од
- 2 февруари 2008
- Мислења
- 7.104
- Поени од реакции
- 1.679
lol
За тој што не игра фудбал :icon_mrgrza koj igrac nemate pesna?
Не го лажи бе, имаме и за Харгривс.За тој што не игра фудбал :icon_mrgr
Тој истиот е шо готов трансфер на Роналдињо од ПСЖ во Манчестер Јунајтед го напрај пропаднат? Вао, каков човек добиле Челзи....
Никогаш не ми текнало да прашам некој од природниве ко тебе, па ти ми си погоди сега: шо конкретно да подразберам под „вештачки клуб“? Вештачко е нешто шо луѓето го створиле, и јас не можам да му помогнам ако некој има проблем шо пред појќе од 100 години решле да формираат Chelsea Football Club.
И тоа најјака е..Не го лажи бе, имаме и за Харгривс.
Што има веза тоа? Никој не ти вели тебе да не навиваш за Челзи.. Ама титулите си се титули без разлика кога биле освојувани..на крај краева и ете ако имаш ти 20 години, пак во тие 20 години Јунајтед е најтрофеен клуб во Англија...ама заеби сеа таа тема.. Зборот ми беше дека тие провокации секогаш ќе постојат.. Како што до пред 10 години, навивачите на Ливерпул ги провоцирале навивачите на Јунајтед..па и сеа уште се курчат со тие 2 титули повеќе во ЛШ..А да ве прашам вас вие навивате за клубот оти има историја од времето на Хитлер кога не сте ни биле планирани или ради тоа што ви се допаднал во моментот кога сте родени и кога сте имале шанса да го пратите? Ако е така да навиваме сите за Јунајтед,Леедс,Ливерпул или Нотингем или Шефилд Јунајтед пошто имаат голем број на трофеи а сепак јас не сум бил роден во нивната ера кога ги освојувале ?
А добро еве, што е тоа што тебе те привлекло кај Челзи, зошто баш за Челзи си се определил? Да не ме сфатиш погрешно и да не помислиш дека треба да се правдаш, те прашувам за мислење.Убаво кажа Давор. Јас кога се определив за Челзи, не знаев ни прв состав на тимот, а не па колку титули имаат и дали имаат богат сопственик.
Тогаш фудбал воопшто не ме интересираше. Најдобриот другар беше за Челзи, па ај реков и јас ќе бидам за Челзи. Си имав по еден тим од Англиско, Италијанско и Шпанско. Кога почнав да следам фудбал, највеќе ме привлече Челзи. Во ниеден момент тогаш не помислив да го променам тимот, зошто пред тоа онака безвезе сум кажал дека сум за Челзи.А добро еве, што е тоа што тебе те привлекло кај Челзи, зошто баш за Челзи си се определил? Да не ме сфатиш погрешно и да не помислиш дека треба да се правдаш, те прашувам за мислење.