Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
inache ne docheka da zgreshi ednash VDS pa da pratish nekoja provokacija , Krstise odvaj ednash zgreshil choekot i ajde da go obvinuvame , inache ... jas ne mozham da zaboram nani togash sho mu napraj na arsenal... Se sejkavash? Dvajca gi izdribla i Lobov na almunia mi zapliva vo vodite :D
Абе копиљ,зошто да не искоментирам за смешната грешка,забрането е? Во фан клуб Јунајтед пишувам?Ако не ти чини,не ме цитирај.
Да беше година/две помлад,немаше шанси вакво нешто да му се деси,ама годините си го прават своето,иако мислам дека сеуште е во топ 3 голмани во ПЛ.

Велко камионџијана

Кенгur Lavoви гроup
Член од
20 март 2009
Мислења
379
Поени од реакции
98
Логикс, можеби е во топ три најдобри голмани во ПЛ - категорија холанѓани.

Втор е Дирк Кајт, трет е Ван Перси. За квалитетите на ВДВ допрва ќе се полемизира.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Абе копиљ,зошто да не искоментирам за смешната грешка,забрането е? Во фан клуб Јунајтед пишувам?Ако не ти чини,не ме цитирај.
Да беше година/две помлад,немаше шанси вакво нешто да му се деси,ама годините си го прават своето,иако мислам дека сеуште е во топ 3 голмани во ПЛ.
nikoj ne ti dade pravo da me narekuvash KOPILJ , ama znam boli toa sho ti kazhuvam za ALMUNIA mlado momche a sepak netalentirano za golman...

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Ама според некое непишано правило, кога сите „конкуренти“ кикснуваат, Ливерпул гарант губи.
Koнкуренти за што ? :icon_lol:

--- надополнето ---

Втор е Дирк Кајт, трет е Ван Перси. За квалитетите на ВДВ допрва ќе се полемизира.
Oва требаше да биде виц ?

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290

Аха,ај да видиме кој му се конкуренција?
Харпер(Њукасл),Фостер(Бирмингам),Фридел(А.Вила),Грин(Вест Хем),Соренсен(Стоук),,Гомез(Спарс),Шварцер(Фулам),Реина(Ливерпул),Харт(Сити),Чех(Челзи).

Болдирај ми 3 што се подобри.
*-другите што не се напишени,тешко дека и може да се каже дека се конкуренција.:))

Велко камионџијана

Кенгur Lavoви гроup
Член од
20 март 2009
Мислења
379
Поени од реакции
98
Не би да болдирам ... ќе потемни се'.
Шала на страна ... повеќето се подобри од Ванчета ... не е тоа што беше, а и пред тоа не ќе да беше „Лав Јашин“.

Гивен, Грим, Харт, ... ко за почеток подобри.
П.С. Во Фулам за жив не го сметаа ... hint> одбраната, мејби?

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Шала на страна ... повеќето се подобри од Ванчета ... не е тоа што беше, а и пред тоа не ќе да беше „Лав Јашин“.

Па моментално според формата,Харт може да се каже дека е подобар,а и Чех.
Ама Грин? немој не ме радуј,преценет голман.:))
Гивен,можеби и е најдобар shot stopper,aма затоа истрчувањата при нафрлувања му се голем минус.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047

За Харт, рака на срце, би се согласил. Гивен и така и така. Грин? :pos:

И сеуште ништо не е завршено, 5 поени е разликата. Сити добро почна и реално си ги подобруваат шансите за пласман во ЛШ. Титула сезонава не. :)

Ф

Фил Ајви

Гостин
Титула сезонава не.
Викаш уште ништо не е завршено а титула за Сити не, што вие имате повеќе шанси за титула од Сити? :)

Харт мислам дека е најдобар голман во лигата, за нијанса е подобар од Чеш, потоа одат останатите што се да не кажам класа подоле на чело со Ван Дер Сар... и со кој памет го спомнувате Грин? :pos2:

В

Вори

Гостин
Не само што Сити полека се оддалечува од Јунајтед ко што рече Сајлтер,туку Сити е сериозен кандидат за титула сезонава,по сите изгледи.
Со победата утре,ќе дојдат на само 2 бода до Челзи,а тоа не е заебанција ни малку.

Ако продолжат вака фаворитиве,тогаш Сити и ВБА ќе се борат за титула :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom