Ф
ФорцаМилан
Гостин
Со Штрафценегер имаме кладба,јас велам дека Сити нема да е меѓу првите 4,тој вели дека ке бидат.
Сега останува да видиме.
Сега останува да видиме.
Ке видиме баце,според мене клуб ко Сити,со 40 играчи,и уште ке купуваат,уште 2 недели има до стартот во ПЛ,а тие незнаат кој ке остане кој не..според мене нема оваа година да влезат меѓу првите 4.^Сити владее со трансфер пазарот,зедоја неколку добри играчи.....изгледа ќе треба да го мениш аватарот
Може јас?Еве јас ќе предложам една кладба ако сака некој,оној што ќе изгуби ќе носи аватар и потпис цело наредно лето,значи од завршетокот на оваа сезона,од наредниот мај па се до почетокот на сезоната 2011-2012.
Јас викам дека Дрогба,Анелка и Калу ќе дадат повеќе голови во ПРЕМИЕР ЛИГА од Руни,Бербатов и Чичарито?
Ако сака некој,бујрум....Ако нејќе,нека каже друга кладба,па ќе видиме дали ќе падне договор. )))
Ајде договорено....Може јас?
Чекај малце...а што ако хернандез даде повеќе голови од анелка и калу, но има помалку од дрогба, кој води пред бербатов, ама пред сите нив е руни?Е
Јас викам дека Дрогба,Анелка и Калу ќе дадат повеќе голови во ПРЕМИЕР ЛИГА од Руни,Бербатов и Чичарито?
Сега се регистрирав бате,само штиклирај ги сите тие за да ти стигаат на е-маил. Мене така ми успеа.Зашто не можам да се регистрирам на Фантази Премиер Лига???
Во тоа Postcode/Zip напишав 00389, ваљда тоа и треба, корисничкото име и лозинката ги менував, не е до нив грешката. Не ми е јасно...