Football Manager 2011

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
ajdahsdggahahahahahahahahahahahahahaha
ми пишува ова:
Borjan lands Dracevo Skopje windfall

In a display of incredible generosity, the Dracevo Skopje board have decided to award a sum in the region of $825M to spend on players and a new statium.
Please confirm your acceptance of this unxpected bonus.

accept

И ја тука добивам секакви можни оргазми :) стискам аксепт и ми вика:
April fooll!!!!!!

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929

Колку е само најдобар :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Финишинг треба да има барем 19ка, од 15 удари има 11 гола досега у ПЛ :icon_lol:

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Финишинг треба да има барем 19ка, од 15 удари има 11 гола досега у ПЛ :icon_lol:
Јас го купив пред почеток на оваа 3 сезона, затоа што ми го земаа Бејл...имаше откупна клаузула 29м€ и го купија. Ама јас морав да вратам:icon_lol:
И ако ти се верува, кога го земав имаше 15 финишинг, гледај го сега за 4 месеци, напредува како ненормален :)
А одамна сакам да видам што играч е. Во ниеден тим го немав досега, а со Манчестер не ми се почнуваше -.-

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Јас го купив пред почеток на оваа 3 сезона, затоа што ми го земаа Бејл...имаше откупна клаузула 29м€ и го купија. Ама јас морав да вратам:icon_lol:
И ако ти се верува, кога го земав имаше 15 финишинг, гледај го сега за 4 месеци, напредува како ненормален :)
А одамна сакам да видам што играч е. Во ниеден тим го немав досега, а со Манчестер не ми се почнуваше -.-
Гледам Камерун ја водиш, како се правеше да водиш и репрезентација у клуб веднаш од кога ќе почнеш игра? Или не може така, мора да начекаш да го избркаат некој па да аплицираш? :)

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Гледам Камерун ја водиш, како се правеше да водиш и репрезентација у клуб веднаш од кога ќе почнеш игра? Или не може така, мора да начекаш да го избркаат некој па да аплицираш? :)
Не може на почеток така да се почне. И нив ги земав пред почеток на сезонава(иако имам освоено само еден Карлинг Куп), ќе гурам со нив до СП, после пријатно :)
Иначе играме јас и двајца другари онлајн(Арсенал и Сити) :) Овој другиов е најголем плачко, почна со Ливерпул, на полусезона ги зема Сити:pos:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Не може на почеток така да се почне. И нив ги земав пред почеток на сезонава(иако имам освоено само еден Карлинг Куп), ќе гурам со нив до СП, после пријатно :)
Иначе играме јас и двајца другари онлајн(Арсенал и Сити) :) Овој другиов е најголем плачко, почна со Ливерпул, на полусезона ги зема Сити:pos:
Сака да си троши човекот, ама одбројувај му, 35 years :pos:

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Сака да си троши човекот, ама одбројувај му, 35 years :pos:
Да де, 100 играчи смени, откако почна :)
И морам да го постирам мојот Бербатов...

Голови има дадено само на 3 утакмици, 2 пати хет трик и 4 на Болтон :cuc:
У ЛШ сеуште се нема разиграно:tv:

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Некој да не има датабејз со Германија? Фала однапред :)

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Добро бе само кај мене неможе да се продава играчи или? еден Ето го стаам на трансфер листа за 2 милиона, никој нејќе да го купи, исто и Милито и уште неколку... на Палермо им праќам понуда, Снајдер и Ето у пакет за скапаниот Абел Хернандез и ме одбиваат. Не реална работа до немај каде, и тоа на новиот пач.

С

сашенко

Гостин
Добро бе само кај мене неможе да се продава играчи или? еден Ето го стаам на трансфер листа за 2 милиона, никој нејќе да го купи, исто и Милито и уште неколку... на Палермо им праќам понуда, Снајдер и Ето у пакет за скапаниот Абел Хернандез и ме одбиваат. Не реална работа до немај каде, и тоа на новиот пач.
И те како е реална работа да не ги сакаат.Знаеш со колку пари располага палермо и дали ке им овозможи толкави плати на нив? Ти бараш малку за нив ама платите што ке треба да им ги плаќаат? И плус тоа ако имаат добри играчи на таа позиција кои не бараат многу големи плати сигурно тие ке им бидат прв избор.Плус годините на ето и снајдер зашто сигурно не ги продаваш на почеток туку над 30 години се како ништо...тоа е тоа бате, никој не ти купува старци со огромни плати колку сакаш смали им ја цената....позајмица само некаде и да делиш плати со некого иначее....

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
пачов е катастрофа....играв со ливерпул направив тим подобар и од манчестер и цело време бев 17...сега ќе земам без пач ќе ја играм нема смисла ова вака

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
пачов е катастрофа....играв со ливерпул направив тим подобар и од манчестер и цело време бев 17...сега ќе земам без пач ќе ја играм нема смисла ова вака
Судено им е на Ливерпул да не земат Премиер :icon_lol:

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
^ велиш да е ливерпул проблемот? :) последна шанса на играва и давам со наполи... ако уште таму не ми успее ќе си се вратам со саутемптон и ќе газам се пред себе :)

С

сашенко

Гостин
Ливерпул кај мене газат иначе, не играм со нив, со јувентус сум ама ливерпул се една од најјакит екипи.Лш 2 пати по ред земаа.Кај им згреши ти не ми е јасно...

Kajgana Shop

На врв Bottom