Football Manager 2011

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.763
Поени од реакции
11.751
Вака сега, за дефанзивци : tackling, marking, heading,concentration,anticipation, bravery, strenght плус crossing,acceleration,pace би биле добри за бековите.
средина : passing, tehnique, long shots, positioning, influence, stamina, teamwork,workrate,... плус crossing,acceleration,pace за крилата, па ако е подефанзивен marking, tackling итн
напад : finishing, first touch,flair, pace, acceleration, agility во некои случаи и strenght,stamina,heading,jumping зависи како го играш итн[/B]
Вакво нешто и мене ми требаше... Фала!

M

marko 1996

Гостин
Има форум FM-base се вика мислам и таму све , буквално све има што ви треба само треба да се регистриртате на форумот и не ти треба ништо друго :)
Еве нешто најкорисно што го има на нет за фм 11 (спорд мене ) покрај Genie според мене
http://www.thoor.se/jonas/fm2011/
Ја пуштате играта , идете кој скате играч и идете FM->Print Screen->Text File и си зачувувате кај сакате. Идете на странава бираш Outfielder или Goalkeeper и идете лоад фајл и го наоѓате текст фајлот стискате лоад , калкулејт и ви кажува која позиција е најдобра на играчот:)

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Ако може некој да ми прати пач за да играм македонска лига тапа ми е веќе со големиве,а зашто да играм со некој од 2/3 англиска лига кога можам со некој наш да почнам и да направам успех :)

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Малце да ве помачам и јас тука како паразитче некое, да ми пратите по ПП patch со најнови трансфери/дресови/логоа etc. Фала ви однапред. :icon_cool

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Може ли некој да ми каже кај има опција да им намалам помалку да ми шутираат од далечина , зашо имам по 25 шута на натпревар а само 5 ми идат у рамки на гол . Срамота

Член од
24 март 2010
Мислења
71
Поени од реакции
18
Ако може некој да ми прати пач за да играм македонска лига тапа ми е веќе со големиве,а зашто да играм со некој од 2/3 англиска лига кога можам со некој наш да почнам и да направам успех :)
http://rapidshare.com/files/445975840/FM11_v2.0_-_FYR_Macedonia_by_Zdravkovic___Flugo.dbc

Еве една верзија. Не е нешто посебна, сега треба да ја апдејтова дечкото што ја прави, ама е колку-толку забавна :)

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Може ли некој да ми каже кај има опција да им намалам помалку да ми шутираат од далечина , зашо имам по 25 шута на натпревар а само 5 ми идат у рамки на гол . Срамота
Некој , помош ?!?

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Користи Work Ball Into Box.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Пишав во темава за 2011,иначе ова ми е од 2010ка ФМ
Аплицирав за да бидам селектор на Англија,а веќе сум менаџер на Сити. Ми ја прифаќа апликацијата и ми го испраќа ова и толку. Цело време го повторува ова.

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Дали некој знае како да ја подигна дисциплината на тимот?Моментално играм со Милан(таму ми понудија работа)и добивам по минимум 5 жолти и 1 црвен секој натпревар.Мината сезона ја поминав во Алмерија немав ваков проблем.Ако знае некој како да ги средам децава :pos2: нека ми каже :salut:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Дали некој знае како да ја подигна дисциплината на тимот?Моментално играм со Милан(таму ми понудија работа)и добивам по минимум 5 жолти и 1 црвен секој натпревар.Мината сезона ја поминав во Алмерија немав ваков проблем.Ако знае некој како да ги средам децава :pos2: нека ми каже :salut:
Предупредувај ги после мечовите, има таква опција. Доколку продолжат, дај им и казна една недела без плата. Ќе се побунат прво али кога ќе разговараш со нив ќе сватат кој е главниот. :) После тоа би требало да се смират.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Пишав во темава за 2011,иначе ова ми е од 2010ка ФМ
Аплицирав за да бидам селектор на Англија,а веќе сум менаџер на Сити. Ми ја прифаќа апликацијата и ми го испраќа ова и толку. Цело време го повторува ова.

Стај го последниот излезен пач за играва и ќе се среди багов.

G

Gray Foxx

Гостин
Дајте некои тренинг програми за појаки да ми станат играчите. Јас симнав нешо од нет ама не е тоа тоа...
Иначе имам страшни талентирани млади играчи во тимот...

Kajgana Shop

На врв Bottom