- Член од
- 13 март 2009
- Мислења
- 1.968
- Поени од реакции
- 1.868
Мило ми е ако помогнавФала многууу!
Мило ми е ако помогнавФала многууу!
Вакво нешто и мене ми требаше... Фала!Вака сега, за дефанзивци : tackling, marking, heading,concentration,anticipation, bravery, strenght плус crossing,acceleration,pace би биле добри за бековите.
средина : passing, tehnique, long shots, positioning, influence, stamina, teamwork,workrate,... плус crossing,acceleration,pace за крилата, па ако е подефанзивен marking, tackling итн
напад : finishing, first touch,flair, pace, acceleration, agility во некои случаи и strenght,stamina,heading,jumping зависи како го играш итн[/B]
http://rapidshare.com/files/445975840/FM11_v2.0_-_FYR_Macedonia_by_Zdravkovic___Flugo.dbcАко може некој да ми прати пач за да играм македонска лига тапа ми е веќе со големиве,а зашто да играм со некој од 2/3 англиска лига кога можам со некој наш да почнам и да направам успех
Некој , помош ?!?Може ли некој да ми каже кај има опција да им намалам помалку да ми шутираат од далечина , зашо имам по 25 шута на натпревар а само 5 ми идат у рамки на гол . Срамота
Користи Work Ball Into Box.Може ли некој да ми каже кај има опција да им намалам помалку да ми шутираат од далечина , зашо имам по 25 шута на натпревар а само 5 ми идат у рамки на гол . Срамота
Предупредувај ги после мечовите, има таква опција. Доколку продолжат, дај им и казна една недела без плата. Ќе се побунат прво али кога ќе разговараш со нив ќе сватат кој е главниот. После тоа би требало да се смират.Дали некој знае како да ја подигна дисциплината на тимот?Моментално играм со Милан(таму ми понудија работа)и добивам по минимум 5 жолти и 1 црвен секој натпревар.Мината сезона ја поминав во Алмерија немав ваков проблем.Ако знае некој како да ги средам децава :pos2: нека ми каже :salut:
Стај го последниот излезен пач за играва и ќе се среди багов.Пишав во темава за 2011,иначе ова ми е од 2010ка ФМ
Аплицирав за да бидам селектор на Англија,а веќе сум менаџер на Сити. Ми ја прифаќа апликацијата и ми го испраќа ова и толку. Цело време го повторува ова.