Football Manager 2011

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Сисоко бате и Поли ти е добар како deep lying playmaker имајги заедно двајцава средина добитна комбинација. :helou:
Се мислев и за Поли ама потпиша нов договор и многу е скап. Сисоко ѕа 15 милиони ми го даваат па сакам да го земам. Со Дортмунд играм и го сакам како замена за Кел, па со Сахин да си имам млада, а екстра талентирана средина.

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.150
Поени од реакции
913
Се мислев и за Поли ама потпиша нов договор и многу е скап. Сисоко ѕа 15 милиони ми го даваат па сакам да го земам. Со Дортмунд играм и го сакам како замена за Кел, па со Сахин да си имам млада, а екстра талентирана средина.
15 милиони земај го одма, ја за 18 го земав. Како ти е тимот ме заинтересира некако ? ко ќе моеш еден скриншот дај :)

--- надополнето ---

Го има некој пробано Verratti ???
Ја уште во младине го чувам сеа почнав втора, ама изглеа пак нема да му давам шанса имам двајца на негова позиција. Како му е потенцијалот исто му е -9 и на оваа?
и не го фалат многу, добар бил само во set pieces и шутови од далеку Verratti fm11

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Ја уште во младине го чувам сеа почнав втора, ама изглеа пак нема да му давам шанса имам двајца на негова позиција. Како му е потенцијалот исто му е -9 и на оваа?
и не го фалат многу, добар бил само во set pieces и шутови од далеку Verratti fm11
И ја го земав за секој случај... во младинци ми игра.
Иначе го нема во играчите со -9 PA, а единствен -10 PA во играва е Арон Ремзи од Арсенал.
Боље тогаш шанса ке му дадам на Тиаго од Барса, и Кевин од Сарагоса (the next Xavi демек.) И двајцата се -9 PA.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Ја сум 2016 - 2017 со Интер и Муса Сисоко ми е звер невиден , Конетрао исто па и Марига ептен добро се разви . МАрига го препорачувам на сите како играч за резерва и понатаму може да ви игра прва постава у средина , мене ми игра заедно со Муса .
Напад , Дестро топ и Палоски топ , ама имам еден Јаја Саного од франција , луѓе купујте го немогуче е типот ,сеа неам време ама утре ќе постирам скрин од него . Купујте го обавезно

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
15 милиони земај го одма, ја за 18 го земав. Како ти е тимот ме заинтересира некако ? ко ќе моеш еден скриншот дај :)

--- надополнето ---

Првата сезона не купив никого затоа што Борусија не дава пари за трансфери, имаат кредити и сл. работи. Така и ми е обичај на ФМ, кога превземам екипа да играм со играчите кои ми се во екипата, ептен со некои корекции ако е потребно. Второто лето ги земав само Томаш Росицки на free, него како замена за Сахин и затоа што е легенда на Борусија, во favorite teams му се и сакам да ми биде во стручен штаб кога ке се пенѕионира, и го купив Цеѕар Азпиликуета од ОМ ѕа 14.5 милиони. Од него не сум некако задоволен, и не ФМ 2010 исто така фрлив пари за него и многу тапа оцени ми добиваше. Третото лето ги земав Шеников од ЦСКА Москва за 10 милиони, Деде ми е веќе стар, па покрај Шмелцер да имам уште еден квалитете лев бек, а и скаутите ми кажаа дека има потенцијал да биде и подобар од Шмелцер, потоа Лукаку зверот од Андерлехт и тоа на FREE и за 15 милиони Муса Сисоко.
Одлични се Борусија, одбраната ми е супер со Суботиќ и Хумелс, а и Геце се равива во феноменален играч.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.620
Поени од реакции
14.497
Football Manager 2011 Sortitoutsi Facepack and Logopacks

Преку 70 000 фаци на играчи, тренери, менаџери, скаути, како и логоа и амблеми на сите тимови.

Еве ви торент. Мислам дека за вакви работи е дозволено поставување на торент и останати линкови за превземање.

• Ми се допаѓа
Reactions: dwa

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.236
Поени од реакции
351
дали во пачот 1.1 исправени се грешките со картоните и повредите ?

Член од
28 мај 2010
Мислења
201
Поени од реакции
25
Симни Вузе [Vuze/Azerus] и горе у search пиши го името на играта ќе ти даде листа и нормално ќе одбереш со повеќе сидери

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.116
Брее 10 страни уназад само за пачови зборите и ме збунивте:) Ја симнав ја инсталирав Relased.. Ај сеа дајте ми ги пачовите што треба да ги симнам:smir:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
За да поправи некои багови кои ги има во играта :smir:

M

mercenary

Гостин
Пред 1 недела престанав да играм.Играм со Интер,у подготовки газам,сите ги тепам со 3+ - 0 и доаѓа време за Суперкупот со Рома.
Имав 10+ 100% шанси,сам пред голман,5 шутнаа директно и голман пополека а 5 у З ред,како што вика таму..
Ме изнервира.. ама ајде,0-0 беше до 90.. се играат продолженија..иде топка до Цезар ептен пополека,баш у него..човекот ја промашува,топката застанува позади него,он не се врти да ја земе,стои свртен со грб.. дојде еден од Рома и ми даде гол.Пукнав више и избришав сејфот и не играв од тогаш.

Ај сеа да го симнам новиот пач,ќе почнам пак да играм.. ама пишувате требало крак..каков е тој крак,од кај да го симнам?

Kajgana Shop

На врв Bottom