Football Manager 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ивица ЈМК
  • Време на започнување Време на започнување
Руската верзија ја иам, и не ми ја пушта ми вика Check for Solution...ако имаш линк или торент за рилоудед прати ми, ако не ти претставува проблем.

Ќе ти пратам по ПП, не е проблем, него батали ја рускава зошто не поддржува алт + таб, прави ерори глупости.

Од време на време, новиов само еднаш до сега, ама сите до сега менаџери правеле така. Чаре му е редовно Ctrl + S.
абе знам чаре него ме нервриа у пм.таман ќе пројдам период одреден и се гаси.ќе стаам autosave секој месец да му ебам мајката.И редовно коа сум конектиран на нет ми праи.Мислам 1 на новиов.со 2 пач се средуе тоа мислам.

абе знам чаре него ме нервриа у пм.таман ќе пројдам период одреден и се гаси.ќе стаам autosave секој месец да му ебам мајката.И редовно коа сум конектиран на нет ми праи.Мислам 1 на новиов.со 2 пач се средуе тоа мислам.

Јас ја играм релоад верзијата и досега сум немал крашови, а нон стоп чепкам по нетов дур ја играм...

Играта ја инсталирав вчера и пред да ја вклучам пишува: Warning: clouldn't find data folder! data/sigfx и после тоа се појави don't send. Да не знаете до што е работата?

Некој Скин асален има, зошто овој по дефолт што е многу боде очи.

Dark default,најјак скин!
Дефинитивно.

Некој Скин асален има, зошто овој по дефолт што е многу боде очи.

Влези во преференсес мислам и кај скин одбери го црниот, тој помалку боде очи :smir:

Влези во преференсес мислам и кај скин одбери го црниот, тој помалку боде очи :smir:
Фала, а извини вака(знам досаден сум) има излезено некој пач со аблемите на тимовите, дресови и сл.?

:star:
breznaslova.jpg

:pos2:

81089631.jpg
:hump:

Aј марш во пензија и не сери многу:mist:

Не играм јас таму,а гледам ни ти.

Не знам како,ама 99% бев сигурен дека ќе ми реплицираш:tv:

Не играм, ама интересен факт :icon_lol: Па кој друг ќе ти реплицира коа се заразив по игриве ко мало дете xP

Ама гледам и Рафаел си го купил xD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom