Football Manager 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ивица ЈМК
  • Време на започнување Време на започнување
Од Манчестер академија е тој, исто имаше и голман Bywater, сега можеби пензиониран е...

ne znam za koj mislis ali ima eden golman u derby bywater mislam deka pred da vlezat u premier liga pred nekoja godinata taa sezona bese izglasan za najdobar golman coca cola ligata

Ај нека ми прати некој линк од торент фул верзија англиска и се шо треба фала однапред !!!! :)

Коа го играм новиот менаџер секад играм со јака екипа . Овој пат го одбрав Реал Мадрид . Не е хумано колку се јаки напраени . Во првата сезона освоив Примера со дадени 119 голови , освоени 101 бод . Освоив Копа дел Реј . Освоив Лига на Шампиони , без ниту едно засилување .
А и дечково што го напраиле .... Даде 72 гола во првата сезона
Ме интересира дали и кај другите што играат со Реал , дава волку голови овој ??

2h8copy.jpg
Друже,62 гола има.Мислам дека во головите,се сметаат и оние од пенал дадени :)

97011215.jpg

:cuc:

И еве еден тренинг од мене,кој неможе да се снајде.

Од Манчестер академија е тој, исто имаше и голман Bywater, сега можеби пензиониран е...

А у Холандија некаде имаше исто така голман со име Boy Waterman. И беше резервен голман без настап цела сезона , стварно вода му носел цело време.

--- надополнето ---

Акси како иде со Тотенхем? Планирам со нив да почнам... :)

Бејл е јак напраен, има потенцијал огромен, мислам 182 беше. Модриќ исто така е еден од подобрите играчи во играта.
Уште еднаш покажаа дека се најдобри скаути, играта е праена пред да го демолира интер 2 пати и „најдобриот“ десен бек у светот.

Акси како иде со Тотенхем? Планирам со нив да почнам... :)
Еве табела од полусезона.
15882627.jpg

И на 3 место да паднам до крајот,нема да се замарам.Главната цел ми е директен пласман во ЛШ.
Таму во група бев со Севиља,Базел и Клуж(6/6),сега во 1/8 финале се паднав со Рома.Ќе биде тешко,ама мислам дека можам да ги победам.
Во Карлинг куп испаднав од Челси прво коло,во ФА куп се паднав со ВБА.

Удари јаче,манијаче :tv:
25335401.jpg

Трансфери
93159621.jpg

Сега во Јануари на ТЛ се:Тевез,Јаја Туре,Гаго...може некој да земам.
И тој Кумало,веќе ми беше договорен трансфер,одма го ставив во резерви,ќе гледам да го пратам да игра некаде у 2 лига.

Тактика
37585707.jpg

Само нон стоп ги ротирам,ретко играм со овој состав.

На 10ката Павличенко кај мене се истураше од голови а Дефо го продадов одма :)

може некој да ми објасни подетално како се прават тренинзи?

И кај да се стаи тренингов у кој фолдер? у Тоа Мај докумнт Спортс и... и у кој фолдер?

My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2010\schedules

Ако немаш фолдер schedules,направи си сам.

Со ова тренизниве ништо не сваќам тие што се првичните неможам да ги избришам , незнам како да додам играчи на овие тренинзи ... ништо не знам да напраам на овие тренинзиве помош?

Не треба да ги бришеш тие тренинзи.

Еве и тебе ќе ти го копирам тоа што му го пишав на martin.gerrard
Треба да го ставиш во My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2010\schedules
После одиш на твојот тим,па тренинг,па Schedules->manage schedules->import.И тука после ќе одиш на Aksi training,ќе одиш една по една позиција select,на крајот само ОК.После ќе одиш на Players и кај што ти пишува од десна страна Schedule,ќе одиш на тоа и од почеток сите ќе ги местиш.Прво ти оди General,па Goalkeepers...Значи ќе наместиш прво на Генерал и ќе ти се појават играчи кои се на тој тренинг.И од лева страна ќе ги местиш по позиции.
Не знам дали сфати,ама пробај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom