Vojvodi_Te
Војводи Тетово
- Член од
- 31 март 2009
- Мислења
- 122
- Поени од реакции
- 5
Еј да не знае некој кога би се појавил патч за Македонска лига?
Кај мене е одличен, си продолжив на 11.0 сејвката, нема никакви проблеми.Oвој краков на Outlaws добар е ? Прави некои фрки или јок ?
Боље е со крак, не мораш да правиш маунтНе ви треба крак, само напраете му mount на имиџот и може да се игра.
Е тоа даБоље е со крак, не мораш да правиш маунт![]()
Таа на Мурињо , само Чаби Алонсо ми ДМ , а Кедира ми е ЦМ . Роналдо го играм Инсајд Форвоурд^И ја почнав со Реал и да брат Роналдо ЕПТЕН многу голови дава, и не само он туку и Игуаин е многу ѕвер направен. Иначе ме интересира што формација играш, ја ја играм таа на Мурињо 4-2-3-1.![]()
Таа на Мурињо , само Чаби Алонсо ми ДМ , а Кедира ми е ЦМ . Роналдо го играм Инсајд Форвоурд^И ја почнав со Реал и да брат Роналдо ЕПТЕН многу голови дава, и не само он туку и Игуаин е многу ѕвер направен. Иначе ме интересира што формација играш, ја ја играм таа на Мурињо 4-2-3-1.![]()
Ќе ти фати тој од outlaws, нема потреба од reloaded.Шо е финтава сеа со пачоиве, не фаќаат на руската верзија? Ја го спуштам сеа тој ..v11.1.0.update-outlaws Tam, тој претходниот нејкеше заебаваше со диск имиџот, неам нет последниве два дена и не сум во тек.
Ќе треба релоудед верзијата да се спушта а? :uvo:
Средив. фала :smir:Ќе ти фати тој од outlaws, нема потреба од reloaded.