Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас ја фурам рускава, али до сеа не сум имал никаков проблем. Ме нервира само тоа што Агбонлахор има 13 финишинг и буквално промашува цел гол. Излегува сам на сам со голманот и не шутира во голот туку го промашува. Премногу иритираат такви ситуации, да се надеваме дека ќе го средат.
А добро, они немаат бета тестери?!
Не знам кој кур е со баговиве секоја година, искача играта и одма пач после 2 дена. Па не ја пуштил некој бе, да ја испроба?!
Ебате дебилите од програмери и скржавите од маркетинг, ебан ДОЛАР нејќат да даат за да ја усовршат играта уште пред да искочи. Плус што го прават ова заради пиративе, па они мораат 10 крака да праат...ама па, страдаат тие легално што ќе ја купат.
Полупродукт искача секоја година.
Намести му да го фокусира тренингот на финишинг.Речи му у конверзејшн да не игра со грбот свртен кон голот или да проба да го заобиколи голманот.
Од кога ќе го изучи, ќе има резултати.А и природно ќе му порасне финишинг за наредната сезона, значи ќе имаш убитачен напаѓач (Target man , supply: Run onto ball). И јас не го продадов Хески , туку го играам дип-лајинг СТ , а Габи Адвенсед и Хески прави солидни асистенции . А и добри контри трча Агбонлахор.

Намести му да го фокусира тренингот на финишинг.Речи му у конверзејшн да не игра со грбот свртен кон голот или да проба да го заобиколи голманот.
Од кога ќе го изучи, ќе има резултати.А и природно ќе му порасне финишинг за наредната сезона, значи ќе имаш убитачен напаѓач (Target man , supply: Run onto ball). И јас не го продадов Хески , туку го играам дип-лајинг СТ , а Габи Адвенсед и Хески прави солидни асистенции . А и добри контри трча Агбонлахор.

Тоа што гледаш на 3-Д е само анимација на генерираните случувања од натпреварот, коментаторот ти е поточен информатор.И лани беше така,додека не излезе 10.3 пачот.Ама лани бар шутираа во голманот,сега е катастрофа.
Не работи пачот,на руската верзија.
Играта нема заштита, така да не ти треба никаков крак за пач. Само исото. И секоја игра има багови, посебно компликувана како оваа. И овие за разлика од другите вадат пачови на време. Тестери има, али неможе играта перфект да ја извадат.