Football Manager 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ивица ЈМК
  • Време на започнување Време на започнување
И лани беше така,додека не излезе 10.3 пачот.Ама лани бар шутираа во голманот,сега е катастрофа.

А добро, они немаат бета тестери?!

Не знам кој кур е со баговиве секоја година, искача играта и одма пач после 2 дена. Па не ја пуштил некој бе, да ја испроба?!

Ебате дебилите од програмери и скржавите од маркетинг, ебан ДОЛАР нејќат да даат за да ја усовршат играта уште пред да искочи. Плус што го прават ова заради пиративе, па они мораат 10 крака да праат...ама па, страдаат тие легално што ќе ја купат.
Полупродукт искача секоја година.

Јас ја фурам рускава, али до сеа не сум имал никаков проблем. Ме нервира само тоа што Агбонлахор има 13 финишинг и буквално промашува цел гол. Излегува сам на сам со голманот и не шутира во голот туку го промашува. Премногу иритираат такви ситуации, да се надеваме дека ќе го средат.

Намести му да го фокусира тренингот на финишинг.Речи му у конверзејшн да не игра со грбот свртен кон голот или да проба да го заобиколи голманот.
Од кога ќе го изучи, ќе има резултати.А и природно ќе му порасне финишинг за наредната сезона, значи ќе имаш убитачен напаѓач (Target man , supply: Run onto ball). И јас не го продадов Хески , туку го играам дип-лајинг СТ , а Габи Адвенсед и Хески прави солидни асистенции . А и добри контри трча Агбонлахор.

А добро, они немаат бета тестери?!

Не знам кој кур е со баговиве секоја година, искача играта и одма пач после 2 дена. Па не ја пуштил некој бе, да ја испроба?!

Ебате дебилите од програмери и скржавите од маркетинг, ебан ДОЛАР нејќат да даат за да ја усовршат играта уште пред да искочи. Плус што го прават ова заради пиративе, па они мораат 10 крака да праат...ама па, страдаат тие легално што ќе ја купат.
Полупродукт искача секоја година.

Играта нема заштита, така да не ти треба никаков крак за пач. Само исото. И секоја игра има багови, посебно компликувана како оваа. И овие за разлика од другите вадат пачови на време. Тестери има, али неможе играта перфект да ја извадат.

Неможам да се снајдам околку тренингот, а истиов проблем го имав и кај 10ката. Ке може некој да ми објасни како да ги тренирам?

Намести му да го фокусира тренингот на финишинг.Речи му у конверзејшн да не игра со грбот свртен кон голот или да проба да го заобиколи голманот.
Од кога ќе го изучи, ќе има резултати.А и природно ќе му порасне финишинг за наредната сезона, значи ќе имаш убитачен напаѓач (Target man , supply: Run onto ball). И јас не го продадов Хески , туку го играам дип-лајинг СТ , а Габи Адвенсед и Хески прави солидни асистенции . А и добри контри трча Агбонлахор.

Го играм строго Poacher Габи, убитачен е таму. Трча низ одбраната како да му е двор, али завршницата е*е работа :)

--- надополнето ---

Го играм строго Poacher Габи, убитачен е таму. Трча низ одбраната како да му е двор, али завршницата е*е работа :)

Има некој што игра со Ливерпул?Да каже некоа тактика :)

dsds.jpg
Втора сезона со Барса и го составив тимот што ке може да ми игра у следните 5 години без проблем.Јас ја терам Reloaded верзијата и досега не сум приметил некој поголем bug освен нереалните промашувања пред празен гол.Утре излегува пачот па сигурно и тоа ке биде средено.

Уште еден баг - префрлам играчи во резервниот тим и после тоа пак остануваат во првиот тим :toe:

И thumbs up за тоа што направија ако сакаш да го пратиш на специјалист да се плаќа за третманот, барем има сега некоја разлика од да оди на специјалист или да остане на физиотерапевтот, искрено, во поранешните верзии не знам зошто некој би стиснал да остане кај физиотерапевтот :)

Не работи пачот,на руската верзија.

И лани беше така,додека не излезе 10.3 пачот.Ама лани бар шутираа во голманот,сега е катастрофа.
Тоа што гледаш на 3-Д е само анимација на генерираните случувања од натпреварот, коментаторот ти е поточен информатор.
Имаат нови анимации за разлика од ФМ 10-ката и можеби е до анимациите, а не до самиот меч енџин кој не е дотолку сменет за вакви работи да се случуваат..

Играта нема заштита, така да не ти треба никаков крак за пач. Само исото. И секоја игра има багови, посебно компликувана како оваа. И овие за разлика од другите вадат пачови на време. Тестери има, али неможе играта перфект да ја извадат.

Океј, порано имаше, не ја пратам дотолку. Иначе, како бе може основни работи цело време да се сјебани кога ќе искочи играта?

Секоја година читам такви банални и смешни пропусти, кои може да се тука само ако не била прописно тестирана или пак намерно ги оставил некој. Еве, уште неискочена играта добива пач?

Сакаш да ми кажеш дека ниеден тестер не е толку добар тестер ко Син, на пример, кој пак не е ни тестер?

Немој вакви муабети сеа, се гледа дека тука има нешто...:)

Back
На врв Bottom