Football Manager 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ивица ЈМК
  • Време на започнување Време на започнување
Можам да ја играм играва со ATI Rodeon 9200 128 mb графичка?

^ Мислам дека нема да можеш.

На другиот ПЦ имам таква графичка таму неможев да играм ниту 2009 ниту 2010 :)

A jas che mozam da ja igram ? AMD Sempron(tm) Procesor 2600+ 1.60 GHz , 768 mb ram

Ќе можеш,ама може поспоро да ти оди.

Колку буџет има на почеток Наполи ?
Знам дека се полни,ко брод,ама ме интересира колку даваат на почетокот.

Инсталирав, можи. Ама компјутеров како шо ми е крш, она computer performance ми е полојна ѕвезда, исто и estimated speed :) Битно се гледа 3Д, за разлика од 2009, кај шо не се гледаше. Иначе, дај кажете некој МЦ јак, и колку пари че треба за Герет Бејл, и дали е јак како во живо :)

Земи си го Контрао за 2,5 мил место да фукаш 25 за Бејл, по мое и подобар е од него на играва.MC - Paulo Henrique - Santos.

moze i mene nekoj da mi prati linkce ? fala odnapred i edno prasanje dali ima link od makedonska liga ili uste nema napraveno

Луѓе Dinky торентот од замунда најдобар е од сите? Од таму да симнувам?

Ај ако можи нека ми прати некој торрент со фулл верзија и англиски јазик. фалаааа

Најдобра фм до сега само едно нешто зашто никојј играч несака да ми дојде на позајмица ?

Најдобра фм до сега само едно нешто зашто никојј играч несака да ми дојде на позајмица ?

Па да не бараш првотимци да доаѓаат на позајмица? Праќај скаути и додади им compile loan report и ќе ти дадат кој сака да оди на позајмица. Или па оди у кој клуб сакаш и во резервите или Б тимот понуди им позајмица.

Крашува ли релоадед верзијата?

Инаку почнав со Астон Вила, после пачот ќе почнам со Саутемтон, имат добри тренинг фасилитис и добра школа за млади.

Едниствено Рамси има -10 ПА. Лани имаа Лукаку,Ареола,Салвио,Отаменди, Крос и Балотели. Од фиксните PA, Paulo Henrique има абнормален потенцијал, и Giuliano не е лош. Nicolas Otamendi-маст бај штопер за 3,5м. Лионел Меси е најдобар играч во цела игра според абилити.

Единствена верзија од коа памтам за ФМ серијалот, во кој има само еден играч со -10 PA. Мислам дека ќе средат со пачот.

Па да не бараш првотимци да доаѓаат на позајмица? Праќај скаути и додади им compile loan report и ќе ти дадат кој сака да оди на позајмица. Или па оди у кој клуб сакаш и во резервите или Б тимот понуди им позајмица.

Пратив понуда на играчи кој што се во резервните состави или во младинските како на пример Фараони од Интер , Томович од Џенова (ставен е дека може да иде на позајмица) ,Бисесвар од Фејенорд ... сите ме одбија инаку играм со Виган .

Back
На врв Bottom