Дали има врска дали некој има брат/сестра за тоа каков ќе биде во врска?

• Креатор на темата Креатор на темата brokenaa
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 јули 2010
Мислења
57
Поени од реакции
0
Прашањето ми е: Што мислите, дали машките што имаат сестри подобро се однесуваат со своите девојки или оние што имаа браќа?

од лично искуство сум увидела дека има разлика..или мене само тоа ми се причинува...Епа повелете :pipi:

Јас пак од лично искуство ќе ти кажам дека нема врска, сум имала и таков со сестра и таков со брат, и оној со братот бил милион пати подобар, повеќе ме разбирал од оној со сестрата. Одговорите што ќе ги добиеш може ќе бидат малку субјективни, зашто секој збори од свој агол на видување, а и секаде постојат различни луѓе

нема врска! сетра може да ме подучи како да се постапам во некоја си одредена ситуација, ама неможе да ми покаже како да се однесувам со девојка цело време......

Не ти го даде мобилниот а, зwобна сестра има, јебешга.

А бе најдобро со своите девојки се однесуваат оние што немаат ни барат ни сестра. :baeh:

Не ти го даде мобилниот а, зwобна сестра има, јебешга.

Не е бе оваа таа со сестрата што си имаше проблеми, таа друга беше :)

А на темата мислам дека нема врска, дури и најчесто брат и сестра на иста возраст додека растат не се во баш најдобри односи така да не би било некое којзнае какво позитивно искуство.

нема врска! сетра може да ме подучи како да се постапам во некоја си одредена ситуација, ама неможе да ми покаже како да се однесувам со девојка цело време......

Па добро да, може да ти помогне со некој совет, тоа држи вода...но јас мислев и генерално на разбирањето на девојките од машка страна..мислам дека машките што имаат сестра многу повеќе знаат за девојките и имаат повеќе разбирање..:toe:

--- надополнето ---

Spored mene, se si zavisi od osobata i kako taa osoba izrasnala i najbitno - odnosot na roditelite izmegu sebe. Od toa najveke se uci.

А ако е некој од разведени родители што ќе научи? :jaj:

Па добро да, може да ти помогне со некој совет, тоа држи вода...но јас мислев и генерално на разбирањето на девојките од машка страна..мислам дека машките што имаат сестра многу повеќе знаат за девојките и имаат повеќе разбирање..:toe:

--- надополнето ---

А ако е некој од разведени родители што ќе научи? :jaj:

Ne se menja nisto, sto bi se smenilo? Se uci (nesakajki) preku obzervacija kako tatkoto ili majkata se odnesuvaat sprema nivniot partner i sto se ocekuva od niv. Sega deteto koga ke porasne moze da go imitira toa potsvesno ili da odluci deka ne saka da bide takov/va.

Јас пак од лично искуство ќе ти кажам дека нема врска, сум имала и таков со сестра и таков со брат, и оној со братот бил милион пати подобар, повеќе ме разбирал од оној со сестрата. Одговорите што ќе ги добиеш може ќе бидат малку субјективни, зашто секој збори од свој агол на видување, а и секаде постојат различни луѓе

Јас пак имам спротивно искуство, многу повеќе сум била разбрана од машки што имале сестри..:toe:
Знам дека ќе бидат субјективни, но поентата е да видиме дали тие две нешта имаат различно влијание :smir: во последно време многу ме интересира да го истражувам однесувањето на луѓето под влијание на други личности :vozbud:

se si zavisi do covekot be
ima sekakvi
mene na primer sestrite mnogu mi vlijaat

Не знам дали има врска ако партнерот има брат или сестра или е единец ама знам дека од далеку се приметуваат луѓето што се растени во големи семејства и тие што растеле сами. Имам една другарка што има 32 годишен брат, 36 годишна сестра, 18 годишна сестра и она е најмала со 16 години :toe: Мислам дека тоа е предност.

Јас пак имам спротивно искуство, многу повеќе сум била разбрана од машки што имале сестри..:toe:
Знам дека ќе бидат субјективни, но поентата е да видиме дали тие две нешта имаат различно влијание :smir: во последно време многу ме интересира да го истражувам однесувањето на луѓето под влијание на други личности :vozbud:
Па затоа и ти реков дека ќе добиеш различни мислења, зашто си зависи од човек до човек

А зошто братот или сестрата да влијаат на една врска,секој треба да знае како треба да се однесува со женска и нема тука шо да се мешаат браќа сестри.Си имаат они нивни животи нека си гледаат за нив.

А зошто братот или сестрата да влијаат на една врска,секој треба да знае како треба да се однесува со женска и нема тука шо да се мешаат браќа сестри.Си имаат они нивни животи нека си гледаат за нив.

Не мислев да се мешаат, туку на пример тоа што имаш сестра би значело дека подобро ги познаваш девојките и обратно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom