Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ти го даде мобилниот а, зwобна сестра има, јебешга.

нема врска! сетра може да ме подучи како да се постапам во некоја си одредена ситуација, ама неможе да ми покаже како да се однесувам со девојка цело време......

Spored mene, se si zavisi od osobata i kako taa osoba izrasnala i najbitno - odnosot na roditelite izmegu sebe. Od toa najveke se uci.
Па добро да, може да ти помогне со некој совет, тоа држи вода...но јас мислев и генерално на разбирањето на девојките од машка страна..мислам дека машките што имаат сестра многу повеќе знаат за девојките и имаат повеќе разбирање..
--- надополнето ---
А ако е некој од разведени родители што ќе научи? :jaj:
Јас пак од лично искуство ќе ти кажам дека нема врска, сум имала и таков со сестра и таков со брат, и оној со братот бил милион пати подобар, повеќе ме разбирал од оној со сестрата. Одговорите што ќе ги добиеш може ќе бидат малку субјективни, зашто секој збори од свој агол на видување, а и секаде постојат различни луѓе

Мислам дека тоа е предност.Па затоа и ти реков дека ќе добиеш различни мислења, зашто си зависи од човек до човекЈас пак имам спротивно искуство, многу повеќе сум била разбрана од машки што имале сестри..![]()
Знам дека ќе бидат субјективни, но поентата е да видиме дали тие две нешта имаат различно влијание :smir: во последно време многу ме интересира да го истражувам однесувањето на луѓето под влијание на други личности![]()
А зошто братот или сестрата да влијаат на една врска,секој треба да знае како треба да се однесува со женска и нема тука шо да се мешаат браќа сестри.Си имаат они нивни животи нека си гледаат за нив.