Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
како и што можеше да се очекува , големите филмски стручњаци од форумот го спуштија филмов на ниско ниво , уште пред да го гледаат се насетуваше колку само сакат да почнат да го омаловажуваат филмов (како што не вредеше и аватар) . ај одете сега барајте на интернет некој филм од 84та што има оцена 4.8 на имдб , а вие ќе откриете дека е за чиста 10ка .
inception мене искрено ми се допадна , од содржина до ефекти , одлично изрежиран , нема досадни делови , времето е максимално коректно исполнето . браво за нолан , јеби га , може е комерцијала типот ама си брка работа одлично .

. а шо кобра , кој не ги знае цвикерите и оној кривиот пат по кој скокаа колите хаха , а да не зборам за дрвцето што го смукаше силвестер , заради него сите пластични лажички по кафичите се жртви на макијато пијачите . 
САМО ЗА ОНИЕ ШТО ГО ИМААТ ГЛЕДАНО ФИЛМОТ!!!
[video]http://www.collegehumor.com/video:1939234[/video]

Toa e cel film, sve se desava mnogu normalno, samo sto e vo son , filmot mozese so chapters da se podeli i da ne bese son vo son vo son...vo son
i ke bese 10 pati pointeresen.
. Ova go vikam ne deka od sekoj film baram originalnost ili sum nekoje hejter pa mora da najdam mana, ama tolku da se pravi guzva za eden rip off film, prv pat gledam. Ama ajde nejse toa. Poveke od se me maci sto ako veke pocnal da pravi sci-fi film, neka ne postavuva granici, znaci cim stanuva zbor za sonovi i gluposti neka si igra na malce porizicna karta i da go pravese filmot malce po filozovski. A vaka, kako da gledav What happens in Vegas. Potezok film e Shutter Island nego ovoj ama ajde toa druga tema. 
ama aj ti si znaes