Тајните на женската психа...

cvetanovskiigor

›———————‹
Член од
6 мај 2009
Мислења
1.425
Поени од реакции
57
Нц, не е до софтверот. Софтверот е супер, туку нестручни, необучени луѓе сакаат да си играат со тој софтвер. Затоа цело време се појавува ERROR :smir:
Па богами овие погооре спомнати фаци не се за копач да им дадеш , ама одредени жени сами си идат како муви на ......
Кој на кого дозволува играње?
Ама ипак е до софтверот.
Хардверски е супер , поубаво неможело да биде ама софтверов пострашно неможе да биде.
Долги коси краток ум

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Неможам да судам за сите, но едно знам. Кај значителен број на жени сум ја приметил, субтилната желба/стремеж за феминизам или пак мазохизам. Сега пашање е дали ќе биде скриен или јавен став, за оној првиот мислам дека е посилниот во секој случај. Од друга страна пак, ако бидат повредени или пак разочарани во љубовта нивната "одмазда" и гнев се далеку поголеми од оние кај мажот.

досадно

Ajde da letame
Член од
19 јули 2010
Мислења
120
Поени од реакции
8
Што е она што привлкеува многу жени кон мажи се докажани психопати и со кои однапред знаат дека само би пателе и би биле сведени на...предмет...?

Golema nevistina i manipulacija so terminot " mnogu ".

Kolku e toa mnogu , kolku e malku a kolku dovolno .

I ne e tajna , " zenska tajna " , deka zenite sakaat inteligentni mazi i mazi koi znaat shto sakaat , mazi koj se konkretni , sigurni vo sebe i.t.n.

Takvi mazi mozat da bidat i piloti , rudari , doktori , humanitarci ..... , seriski ubici , koj od svoi pricini ....

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Gary McKinnon? :O :O :O
Richard Ramirez, the Night Stalker...

Де подобјасни што ова значи?
Системот ја има хакнато матрицата и кај мажите и кај жените...
Кај жените се манифестира поинаку а дел од тоа е и ова за што пишуваме на темава...
Жените се поосетливи и поподложни на манипулациите на системот, системот ја злоупотребува женската сензитивност,емоционалност и сексуалност (зборуваме за консензус риалити поими) до крајни граници против самите нив.Тоа го прави и со мажите но на поинаков начин...
Frequency range has been severely limited...narrow band, ladies...:)
Целта? Да се ствараат мизерни и несреќни луѓе врз чија несреќа и вечно незадоволство ќе можат да паразитираат производителите на ефтини илузии и лешинарите на туѓата несреќа...

Ја сум не-жена, па сакам мажи кои се груби, директни, немаат влакна на јазикот и не им е срам од ништо кога станува збор за остатокот од светот , а се нежни, мили и прекрасни само со мене :)
Веројатно тоа е тоа, м?

Мразам слабаци, мразам папучари, мразам манијаци, ама не ми пречи некој да е слаб на мене, не ми пречи некој да се однесува како папучар кога сум јас во прашање, или како манијак :)

Кужиш?
Ама ова варира од индивидуа до индивидуа, неможете сите жени да ги ставате во ист кош...
:)
Ниш` не кужим...

Како ти оди со пронаоѓањето мажи кои се психотични и насилни према другите а тебе те третираат како принцеза? :)

Нц, не е до софтверот. Софтверот е супер, туку нестручни, необучени луѓе сакаат да си играат со тој софтвер. Затоа цело време се појавува ERROR :smir:
Не е до обуката до баговите е...а ги има бајаги...:smir:

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.033
Кога веќе брбљате за жени и за софтвер, единствен програмски јазик што го измислила жена е COBOL!?!?!!? Со други зборови, не дај Боже точка да заборавиш, имаш 200 грешки :pos2:
Па ти види...

T

theTinule

Гостин
Richard Ramirez, the Night Stalker...

Системот ја има хакнато матрицата и кај мажите и кај жените...
Кај жените се манифестира поинаку а дел од тоа е и ова за што пишуваме на темава...
Жените се поосетливи и поподложни на манипулациите на системот, системот ја злоупотребува женската сензитивност,емоционалност и сексуалност (зборуваме за консензус риалити поими) до крајни граници против самите нив.Тоа го прави и со мажите но на поинаков начин...
Frequency range has been severely limited...narrow band, ladies...:)
Целта? Да се ствараат мизерни и несреќни луѓе врз чија несреќа и вечно незадоволство ќе можат да паразитираат производителите на ефтини илузии и лешинарите на туѓата несреќа...

:)
Ниш` не кужим...

Како ти оди со пронаоѓањето мажи кои се психотични и насилни према другите а тебе те третираат како принцеза? :)
Никако :)
Не се ни трудам да најдам таков, затоа што не постои. As simple as that.
Не се трудам да ја разоткријам „машката психа“ и „зошто мажите љубат жени кои се створени само за размножување и плакнење очи, без грам мозок“.
Зашто вие (мажите) пробувате да ја разоткриете женската психа?
Секоја жена си ја има таа одлика и тоа е тоа што сите нас не прави различни од вас, мажите.
Така сме создадени, да бидеме различни од вас, и да правиме работи што на вас ви се нелогични. И обратно.
На крај краева, сите жени (или мажи, кога веќе почнав со споредување) се различни.
Ако на некои им се допаѓаат типови ко горенаведените во првиот пост, тоа не значи дека сите се исти.
Не ни треба да го скужиш тоа, затоа што си машко :)
Be spontaneous, и ќе немаш потреба да го сфатиш женскиот мозок, тој ќе те сфати тебе :)

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
Што е она што привлкеува многу жени кон мажи се докажани психопати и со кои однапред знаат дека само би пателе и би биле сведени на...предмет...?

Има многу случаи каде познати сериски убијци и манијаци,диктатори или локални психопати се цел на хистерично обожување на поприличен дел од женската популација.

Што мислите зошто има голем број жени кои се привлечени од садистички психопати и социопати,луѓе за кои знаат дека се убијци,силувачи,инцестуозни педофили,насилници....
Не можат да се стават сите припаднички на женскиот род во еден ист кош. Секоја е различна, со различен вкус, и различни размислувања.
Некои ги привлекуваат насилници, убијци, можеби затоа што сакаат да ризикуваат и ја сакаат опасноста? Можно е и тоа. Мене лично таквите личности ми предизвикуваат гадење.
А и не може да се открие тајната на женската психа, затоа што ретко кои жени размислуваат исто.
А со примеров кој што го има наведено авторот на темава, не гледам разлика помеѓу машки, женски. Постојат и припадници на машкиот пол кои што ги привлекуваат жени кои што се убијци, криминалци, психопати..и тако даље.

А овие типциве, што се постирани во воведниот пост, кај мене предизвикуваат само чувство на одвратност и гадење, ништо друго.

Поздрав

Член од
23 август 2010
Мислења
4
Поени од реакции
0
srce_1_300.jpg Nikogas ne se dokazala psihata na zenata i nema da bide dokazana. Moze da ima sekakvi predpostavki no niedna tocna i dokazana teorija.
Zosto? Kako sto mze da te zaebe edna zena , ni gospod nemoze da ti pomogne.
Gledate narodni Prikazani :)

Aj pozdravcinja

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.931
Поени од реакции
12.515
Прегледај го приврзокот 34428 Nikogas ne se dokazala psihata na zenata i nema da bide dokazana. Moze da ima sekakvi predpostavki no niedna tocna i dokazana teorija.

Aj pozdravcinja
Демек психата на мажот докажана е...

Абе остај многу сте јаки ама кај напалени безкичмењаци само...не пали то код бата Жике. Недај боже маж да те заеби, тогаш ни Госпо со Џаоло заедно нема да ти помогнат. :)

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Не можат да се стават сите припаднички на женскиот род во еден ист кош. Секоја е различна, со различен вкус, и различни размислувања.
Некои ги привлекуваат насилници, убијци, можеби затоа што сакаат да ризикуваат и ја сакаат опасноста? Можно е и тоа. Мене лично таквите личности ми предизвикуваат гадење.
А и не може да се открие тајната на женската психа, затоа што ретко кои жени размислуваат исто.
А со примеров кој што го има наведено авторот на темава, не гледам разлика помеѓу машки, женски. Постојат и припадници на машкиот пол кои што ги привлекуваат жени кои што се убијци, криминалци, психопати..и тако даље.

А овие типциве, што се постирани во воведниот пост, кај мене предизвикуваат само чувство на одвратност и гадење, ништо друго.

Поздрав
По 50-ти пат...
Никаде во воведот на темата не стои дека СИТЕ жени трчаат по манијаци.
Но сепак еден значителен процент имаат такви склоности.
Најсвеж пример е оној со велешкиот педофил.
И сопругата на педофилот кој ги силувал сопствените ќерки на возраст од 3 до 7 години,најстарата мислам дека почнал да ја силува на 1-годишна возраст.
Неговата сопруга за сите тие години не нашла за потребно да го пријави,открие...убие...anything !?
Или „не знаела„ ?
И покрај педофилското изживување таа жена не само што останала со педофилот туку не му попречила ниеднаш во манијакалните постапки кон сопствените (И НЕЈЗИНИ) ќерки...

Прегледај го приврзокот 34428 Nikogas ne se dokazala psihata na zenata i nema da bide dokazana. Moze da ima sekakvi predpostavki no niedna tocna i dokazana teorija.

Aj pozdravcinja
Ти мори спам бот да не си?
Ја читна темата и за што станува збор?
Какво докажување...wtf ?
Веројатно Ричард Рамирез,Тед Банди и Јозеф Фрицл биле заебани гадно од овие кои сакале да се омажат за нив...некои од нив се на оној свет,некои завршиле на интензивна...

cvetanovskiigor

›———————‹
Член од
6 мај 2009
Мислења
1.425
Поени од реакции
57

Aj pozdravcinja
Можеш да заебеш некого само ако те сака.
Тоа е и општо за било кого.
Само недај боже да те фатат.
Ако е некој како одредени луге што ги знам(да не се кажувам дека и јас сум таков) ...... што викаат стариве крв има да просереш.
Ке незнаеш на која страна да тераш :pos2:

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Кога веќе брбљате за жени и за софтвер, единствен програмски јазик што го измислила жена е COBOL!?!?!!? Со други зборови, не дај Боже точка да заборавиш, имаш 200 грешки :pos2:
Па ти види...
Хахахаха, да не пукнеш ме изнасмеа... :pos::pos:

он топик: У суштина ова за што вие разговарате не спаѓа во женска психа...Различни луѓе различни карактери, уште поразлични потреби...
Како што тие мажи имаат болна потреба да тепаат, убиваат, силуваат така и овие жени ја имаат таа болна потреба да бидат малтретирани и третирани како ѓубриња. Ама ниту едно спаѓа во машка психа ниту другото во женска. Тоа е индивидуален психопатизам...

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Се е добро додека не дојде ПМС тогаш сите жени стануваат психотични и никакви анализи не се вредни

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Се е добро додека не дојде ПМС тогаш сите жени стануваат психотични и никакви анализи не се вредни
Нема проблем, станејте си педери, не само да критикувате!

Kajgana Shop

На врв Bottom