Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.780
- Поени од реакции
- 18.528
Шо мисла ке беше тоа....![]()
Не ја сваќај здраво за готово, малце од страна погледни

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо мисла ке беше тоа....![]()
Не, Ричард Рамирез, ноќниот демнач. Искасапил голем број жени, бла бла. Гуглај де.Gary McKinnon? :O :O :O
И ние истото го сакаме од жените, за жал не го добиваме. Не мотаат по триста улички, и на крај пак ќе не ебнат.Ја сум не-жена, па сакам мажи кои се груби, директни, немаат влакна на јазикот и не им е срам од ништо кога станува збор за остатокот од светот , а се нежни, мили и прекрасни само со мене
Веројатно тоа е тоа, м?
Мразам слабаци, мразам папучари, мразам манијаци, ама не ми пречи некој да е слаб на мене, не ми пречи некој да се однесува како папучар кога сум јас во прашање, или како манијак
Кужиш?
Ама ова варира од индивидуа до индивидуа, неможете сите жени да ги ставате во ист кош...
И ние истото го сакаме од жените, за жал не го добиваме. Не мотаат по триста улички, и на крај пак ќе не ебнат.
Е добро де, не сте на цедило![]()
Де подобјасни што ова значи?Камшикот...
Шала на страна, нешто не ќе да е во ред со перцепцијата кај најголем дел од женската раја...нешто со софтверот мислам ќе да беше...:raz:
Камшикот...
Шала на страна, нешто не ќе да е во ред со перцепцијата кај најголем дел од женската раја...нешто со софтверот мислам ќе да беше...:raz:
Нц, не е до софтверот. Софтверот е супер, туку нестручни, необучени луѓе сакаат да си играат со тој софтвер. Затоа цело време се појавува ERROR :smir:
До корисникот е! Софтверот функционира совршено!
Znaes i ulavite vikaat deka ne se ulavi :smir::tv: