Секс со својот син!

• Креатор на темата Креатор на темата The_LiGhT'
  • Време на започнување Време на започнување
Па што си седнал на форум бе? Алооооо!
Оди одма на кафе, или побарај 2 - 3 кила компири на заем...

Е арно велиш ама ќе ме апсат, малава има шеснајст, одма ќе се пофални на другачките...

Ајде анкета: дали би ја сексале Моника Белучи доколку сега разберете дека ви била мајка и ве дала на посвојување хихихихихи

Јас малце муахаха

Е арно велиш ама ќе ме апсат, малава има шеснајст, одма ќе се пофални на другачките...

Ајде анкета: дали би ја сексале Моника Белучи доколку сега разберете дека ви била мајка и ве дала на посвојување хихихихихи

Јас малце муахаха

Ne se sekiraj , ako se ona soglasi , togas zakon ne te faka ;)

Што викаш, да го воведеме?
После и исламскиот закон за дигање у воздух на луѓе што гледаат фудбал.
Па после и исламскиот закон за дигање у воздух на луѓе што се возат у метро.
Па исламскиот закон за дигање у воздух на сите антички статуи, споменици и артефакти.
И на крајот исламскиот закон за дигање у ваздух на све што не му е по ќеиф на било кој импотентен Арапски шеик.

Баш така сите до еден, со поконкретни и построги казни. Рецимо секој што го гледа Драган Вучиќ не да се каменува, туку да се касапи со сабји слични на 40 разбојници агејнст Аљи Баба... Ова е прво, не сакаш да слушаш уште.

Иначе поштувам за фудбалот, браос за казнувањето. Ми се допадна. Едноставно фудбалот го напраија турбофолк. Црнците знаат дека за нив не е фудбал, тоа е Еуропска работа, не треба да се алиенираат и тие до тој степен.

Удри, маај, само така, до слобода. Оти ако оставаме Христијански закони, еве ќе треба во иднина да си ги ебиме децата...

Ne se sekiraj , ako se ona soglasi , togas zakon ne te faka ;)

Можда закон нема да ме фати ама ако ме фати татко и кој ќе објаснува тоа дека љубовта не познава граници и слично, ќе треба да се биеме :)

Баш така сите до еден, со поконкретни и построги казни. Рецимо секој што го гледа Драган Вучиќ не да се каменува, туку да се касапи со сабји слични на 40 разбојници агејнст Аљи Баба... Ова е прво, не сакаш да слушаш уште.

:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Инцест - забава за целото семејство.

:pos2::pos2::pos2:

Мајка доби 9 години затвор поради секс со синот

Ајми Луис Сворд (36) го дала синот на посвојување кога бил бебе. Го пронашла преку Фејсбук во 2008-та, го завела и спиела со него
Американката Ајми Луис Сворд од Ватерфорд е осудена на девет до 30 години затвор поради силување на својот биолошки син. Сворд својот син, кој сега има 16 години, го дала на посвојување кога бил бебе, пишува АП. Го пронашла преку Фејсбук и го завела. При изрекувањето на пресудата во судот во Окланд таа се извинила во договор со тужителите.

Тинејџерот сведочел дека неколкупати имале односи. „Врската“ помеѓу мајката и синот ја обелоденила една социјална служба на која и се доверило момчето. Полицијата веднаш ја уапсила, но со кауција била пуштена на слобода до судењето. По тоа на Мај Спејс напишала дека се турди да ги „совлада најтешките препреки“ и дека силата ја пронаоѓа во зборовите на музичарката Лил Ким.

Извор

На детето да му караш ДА ТИ ИБАМ МАТЕР ќе е погледне бледо ќе речи ПИХ ЈА ВЕЌЕ ЈА ИБАВ

P.S. Izgleda za nekoi treba i da se pocituva Islamskiot zakon za kamenuvanje.:nesum:

А за оние кои се женат со малолетни девојчиња?
Последното нешто што треба да се направи е тоа...каменувањето....затоа што тоа е сигурен знак дека општеството се движи кон камено време.

Што викаш, да го воведеме?
После и исламскиот закон за дигање у воздух на луѓе што гледаат фудбал.
Па после и исламскиот закон за дигање у воздух на луѓе што се возат у метро.
Па исламскиот закон за дигање у воздух на сите антички статуи, споменици и артефакти.
И на крајот исламскиот закон за дигање у ваздух на све што не му е по ќеиф на било кој импотентен Арапски шеик.
Ne mesaj babi i zabi molim te, ne pikaj go nosot nekade kade sto nemas poznatstva. Aj kazi mi od kade gi izvadi ovie zakoni ama so fakti ne kako tebe ti se saka, ili sakas kako ovie divjaci drugite generacii da pravat.:tapp:

Понекогаш ми е мило што постојат Американциве како најглуп народ на свет, па ние Македонците со мерак им пукаме сеир. :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom