Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па што си седнал на форум бе? Алооооо!
Оди одма на кафе, или побарај 2 - 3 кила компири на заем...
Па што си седнал на форум бе? Алооооо!
Оди одма на кафе, или побарај 2 - 3 кила компири на заем...
Е арно велиш ама ќе ме апсат, малава има шеснајст, одма ќе се пофални на другачките...
Ајде анкета: дали би ја сексале Моника Белучи доколку сега разберете дека ви била мајка и ве дала на посвојување хихихихихи
Јас малце муахаха
Што викаш, да го воведеме?
После и исламскиот закон за дигање у воздух на луѓе што гледаат фудбал.
Па после и исламскиот закон за дигање у воздух на луѓе што се возат у метро.
Па исламскиот закон за дигање у воздух на сите антички статуи, споменици и артефакти.
И на крајот исламскиот закон за дигање у ваздух на све што не му е по ќеиф на било кој импотентен Арапски шеик.
Ne se sekiraj , ako se ona soglasi , togas zakon ne te faka![]()
Баш така сите до еден, со поконкретни и построги казни. Рецимо секој што го гледа Драган Вучиќ не да се каменува, туку да се касапи со сабји слични на 40 разбојници агејнст Аљи Баба... Ова е прво, не сакаш да слушаш уште.
P.S. Izgleda za nekoi treba i da se pocituva Islamskiot zakon za kamenuvanje.:nesum:
Ne mesaj babi i zabi molim te, ne pikaj go nosot nekade kade sto nemas poznatstva. Aj kazi mi od kade gi izvadi ovie zakoni ama so fakti ne kako tebe ti se saka, ili sakas kako ovie divjaci drugite generacii da pravat.Што викаш, да го воведеме?
После и исламскиот закон за дигање у воздух на луѓе што гледаат фудбал.
Па после и исламскиот закон за дигање у воздух на луѓе што се возат у метро.
Па исламскиот закон за дигање у воздух на сите антички статуи, споменици и артефакти.
И на крајот исламскиот закон за дигање у ваздух на све што не му е по ќеиф на било кој импотентен Арапски шеик.