Летото е многу чуден период од годината :)

T

TaMчЕ

Гостин
Па до сега не ми оставило ни едно лето уназад некој WOW впечаток...некако ми е многу досаден период.Период кога се гледаме минимално со луѓето околу нас,затоа што не тепа мрза и затоа што излегуваме со едни исти луѓе!Добро може да се случи да се видите онака со другите ако се договорите за на кафе ова она! И ми е најдосадниот период од годината..иако пред да дојде се дочекува како :vozbud: леле нема да се приберам дома,најдобро лето ќе ми биде дрн дрн дрн и ништо од плановите..барем за мене!

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Летото ми е резервирано за одмор, пошто цела година сум се мачела и на крај редно е да се одморам. А инаку ништо посебно не се случува, излези, врати се, излези, врати се...може ќе тркнеш неколку дена негде покрај море или езеро и тоа е. И најмногу што ме разочарува кај летото е тоа што со нетрпение го чекам и очекувам нешто да се случи а уствари на крајот никому ништо...еве го пола лето помина а ја не напраив ништо паметно :toe:
Мило ми е...и јас ко тебе.....Пред да почне си велев:Аова ќе биде,а ова ќе биде......И на крајот...Никој!:kesa:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Летото не е чуден период од годината... да заврни снег во лето е чуден период од годината.

А лето како лето, уживам во жешкото. Шо би рекле моите битолчани, од ногу жешко и од ногу пари нема гајле. Да можам барем по 2 часа да се печам на сонце ко гуштер... ќе нема ко мене. Ама јебига, некој мора и да работи. Си велам за викендов малку ќе го искористам времето и ќе мрднам до некаде.... по можност над 2000 метри.

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Летото е кул, позитивните вибрации и те како се чувствуваат во овој период од годината.
Ова лето сакам да ми биде посебно.

Ќе ја исшатирам косата и ќе ставам менѓуша на левото уво ова лето.

Мармеладова

Tale of the inexpressible
Член од
21 април 2006
Мислења
1.743
Поени од реакции
184
не го сакам летото, сонцето... и сите останати "радости" што идат во пакет со него
4ао
:)

P

PewDiePie

Гостин
Жешко,помалце досадно највеќе спортувам во лето ама не е толку колку што си викаш дека ќе биде додека го чекап да дојде. :toe:

B

boki10messi

Гостин
Да имам повеќе пари и летото ќе ми биде многу поубаво.:):)

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Моето лето: Станувам во 3 саат додека да се освестам ,измијам, ова она, доручек неколку минути замарање од мојте зашто до толку касно спијам и те ти го 6 саат на кошарка , тушот потоа, со другарите потоа надвор и то ти е то монотонија секој ден. Али ако не се наспав заради тој факс цела година што одев редовно сеа креветот ке пукне . Едноставно досадно секој дн

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Го обожавам летото... закон е, уживам во него, уживам во тоа што до сега ми било лежерно, без обврски, спијам до кога сакам, па одмори, па плешање табла... кафиња, досадување... Летните ноќи... Oh those summer days... and nights! :pipi:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Одлично ми почна ова лето,десетина-петнаесет дена едвај се прибирав дома,каде се не бев. Али сеа како што поминува,се подосадно и подосадно станува,не излегувам толку веќе,мрза ептен ме фати итн итн. Зенитот на досадилукот очекувам да биде следниве десетина дена.....
И убаво рече некој погоре
Да имам повеќе пари,и летото ќе ми биде поубаво ;)

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
Прилично многу активно ... на пример вчера утрото ми почна со шетање со кучето сабајлето, па чаршија да завршам некој обврски па дома, па пак до кај другарка, па на трчање со другарка, па на возење со точак со друштво, па пак со кучето, па на кафе, па Срјште или негде на друго место а и на ноќно капење обично, па се вратив со братот глеав филм нешто и ево сега не ми теквит да си легнам висам овде па допрва ќе одам на возење и поразлично од вчера ама пак активно ќе го почнам денов ... :smir:

F

FuckYouAll

Гостин
Пред да почнит ова лето реков нема да се приберам дома, ама како што тргнало изгледа нема да излезам од дома. :(
Надвор сончево, 35 степени. плажата ми е пред нос а јас нема со кого да одам. Пола другари одат на работа, пола ги мрзит да излезат од дома.
Така да по цели денови дремам на компјутер или пред тв. Одвај чекам да почнам да одам на школо. Барем дома немат да сум. :(

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Пред да почнит ова лето реков нема да се приберам дома, ама како што тргнало изгледа нема да излезам од дома. :(
Надвор сончево, 35 степени. плажата ми е пред нос а јас нема со кого да одам. Пола другари одат на работа, пола ги мрзит да излезат од дома.
Така да по цели денови дремам на компјутер или пред тв. Одвај чекам да почнам да одам на школо. Барем дома немат да сум. :(
другар јас да сум како тебе не му ја мислам сам ке идам на плажа + плус може некоја риба ке запознаеш у меѓувреме никад не се знае ... што да кажеме ние што немаме езеро у близина ... гоу енд хев фан :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.117
Летото е геј.

Kajgana Shop

На врв Bottom