FIFA 11

F

Frankie Yale

Гостин
Колку ти е испран мозокот тебе, ни доктор Хаус не ти помагат:pos2:
Од PES6 наваму освен PES2008 сите други се во друга димензија во однос на FIFA!

FIFA e најпопуларната спортска игра во светот иначе, има далеку повеќе играчи во светски рамки, стварно не знам што е проблемот со Македонија, кај нас е ПЕС попопуларна од ФИФА... таква ни е земјата све е обратно кај нас, хи5 наместо фб до пред некое време, твитер никој не користи, се погрешно правиме :)... A и да провериш рецензии на нет, сите и даваат повисока оценка на ФИФА... А плус во ФИФА сите тимови се лиценцирани, кај е меракот да играш со Мерсисајд или Норт Лондон.

ПЕС 2011 е нискобуџетно срање што се вади на стара слава.

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Го поврзав џоистикот со компјутерот, но кога ќе влезам во играта пак со тастатура ми дава да играм...што треба да направам?

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Кога ќе влезам во контрол сетингс, не ми дава да наместам контрилите, вика да одберам кој device сакам да го користам, ама не знам каде то да го направам.

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Дали некој знај каде и како се исклучва Auto Save ???

Член од
19 декември 2008
Мислења
9
Поени од реакции
0
online fifa 11

ako saka da igrame online fifa 11 mojot nik e shishete.
ostavete go i vasiot ili pratete mi poraka, mnogu jaka igra

М

Мартин`

Гостин
Ме интересира како може да сменам јачина на компјутерот кога играм ? дека на почетокот знам ти дава еднаш да бираш а јас тогаш одбрав на слабо, дека FIFA 11 прв пат ја играв и сакав првен да тестирам што како. Е сега многу слабо е ова и не ми е интересно да играм вака, дај кажете што да направам за да го ставам world class или како е во новава ..

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.490
Поени од реакции
10.246
Еииии,браво и така мислев да си гледам филмче али ко го видов насловот на темата ми текна дека ја имам накомпјутер,така да идам да плешам малце :)

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Има Ultimate Team мод на верзијата за компјутер??

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ме интересира како може да сменам јачина на компјутерот кога играм ? дека на почетокот знам ти дава еднаш да бираш а јас тогаш одбрав на слабо, дека FIFA 11 прв пат ја играв и сакав првен да тестирам што како. Е сега многу слабо е ова и не ми е интересно да играм вака, дај кажете што да направам за да го ставам world class или како е во новава ..
Во GAME OPTIONS или GAME SETTING (не ми текнува како беше) можиш да си наместиш.

Kajgana Shop

На врв Bottom