F
FuckYouAll
Гостин
Го најдов, на Tab било наместено.
Не ни прави мерак пес 2011.Prefrlete se na PES2011 lugje da vidite den i vie
druze dojdi igraja pes11 na xbox360 da vidis so e sranje vo boja :smir:Prefrlete se na PES2011 lugje da vidite den i vie
Може да Xbox незнам али на PC и PS3 е измислена за FIFA!:smir:druze dojdi igraja pes11 na xbox360 da vidis so e sranje vo boja :smir:
А ти се префрлиш на FIFA 11 да осетиш малце како е да се игра против ЛУЃЕ (а не цело време против компјутерот) :pos2:Prefrlete se na PES2011 lugje da vidite den i vie
Колку ти е испран мозокот тебе, ни доктор Хаус не ти помагат:pos2:А ти се префрлиш на FIFA 11 да осетиш малце како е да се игра против ЛУЃЕ (а не цело време против компјутерот) :pos2:
И PES 6 беше единствената измислена игра за FIFA. 2011та година: FIFA>>PES. Поздрав чао.
Ти бе за КОНАМИ да не работиш па толку да ги јачаш? Секој објективен човек ќе ти каже дека PES 6 беше нешто врвно во полето на фудбалски игри, за после неа само да почне да паѓа толку многу што со 2011 не го достигнаа дното туку влегоа под земја. А фифа братче, и те како се издигна со 11ката. А пази, праам муабет само за гејмплеј и графика. Замисли да почнам со сите недостатоци што ги има PES (вклучувајќи го и главниот - лиценците).Колку ти е испран мозокот тебе, ни доктор Хаус не ти помагат:pos2:
Од PES6 наваму освен PES2008 сите други се во друга димензија во однос на FIFA!
:pos2::pos2::pos2::pos2: ме изнасмеа да не пукниш, не бил сам овај пред тебе!Ти бе за КОНАМИ да не работиш па толку да ги јачаш? Секој објективен човек ќе ти каже дека PES 6 беше нешто врвно во полето на фудбалски игри, за после неа само да почне да паѓа толку многу што со 2011 не го достигнаа дното туку влегоа под земја. А фифа братче, и те како се издигна со 11ката. А пази, праам муабет само за гејмплеј и графика. Замисли да почнам со сите недостатоци што ги има PES (вклучувајќи го и главниот - лиценците).
И знам дека ти е криво што не можеш да играш online со PES, ама тоа не ти е причина да вреѓаш. Прај го тоа во темата за PES, а не овде.
Ако ти се игра пес или дискутира за истата оди играј пес или пишувај на пес2011 темата, никој не те тера да играш ниедна од двете. На нас што сме тука фифата повеќе ни прави мерак и жити се не замарај со песот, убаво ти пишува име на темата.:pos2::pos2::pos2::pos2: ме изнасмеа да не пукниш, не бил сам овај пред тебе!