FIFA 11

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Играм менаџер со Арсенал и се чудам зошто има две екипи на Бирмингем?

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.159
Поени од реакции
5.933
Prefrlete se na PES2011 lugje da vidite den i vie
А ти се префрлиш на FIFA 11 да осетиш малце како е да се игра против ЛУЃЕ (а не цело време против компјутерот) :pos2:

И PES 6 беше единствената измислена игра за FIFA. 2011та година: FIFA>>PES. Поздрав чао.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Дечки дај помагајте.
На сезона играм и сеа цел состав ми е со жолти картони. Одам да играм меч вика дека не ми е комплетен составот.
Викам ај да не до жолтите картони шо ти знам, ама па не бива. И кога ги сменам сите играчи пак не можам да играм. ЧАРЕ?

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
А ти се префрлиш на FIFA 11 да осетиш малце како е да се игра против ЛУЃЕ (а не цело време против компјутерот) :pos2:

И PES 6 беше единствената измислена игра за FIFA. 2011та година: FIFA>>PES. Поздрав чао.
Колку ти е испран мозокот тебе, ни доктор Хаус не ти помагат:pos2:
Од PES6 наваму освен PES2008 сите други се во друга димензија во однос на FIFA!

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.159
Поени од реакции
5.933
Колку ти е испран мозокот тебе, ни доктор Хаус не ти помагат:pos2:
Од PES6 наваму освен PES2008 сите други се во друга димензија во однос на FIFA!
Ти бе за КОНАМИ да не работиш па толку да ги јачаш? Секој објективен човек ќе ти каже дека PES 6 беше нешто врвно во полето на фудбалски игри, за после неа само да почне да паѓа толку многу што со 2011 не го достигнаа дното туку влегоа под земја. А фифа братче, и те како се издигна со 11ката. А пази, праам муабет само за гејмплеј и графика. Замисли да почнам со сите недостатоци што ги има PES (вклучувајќи го и главниот - лиценците).

И знам дека ти е криво што не можеш да играш online со PES, ама тоа не ти е причина да вреѓаш. Прај го тоа во темата за PES, а не овде.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Ти бе за КОНАМИ да не работиш па толку да ги јачаш? Секој објективен човек ќе ти каже дека PES 6 беше нешто врвно во полето на фудбалски игри, за после неа само да почне да паѓа толку многу што со 2011 не го достигнаа дното туку влегоа под земја. А фифа братче, и те како се издигна со 11ката. А пази, праам муабет само за гејмплеј и графика. Замисли да почнам со сите недостатоци што ги има PES (вклучувајќи го и главниот - лиценците).

И знам дека ти е криво што не можеш да играш online со PES, ама тоа не ти е причина да вреѓаш. Прај го тоа во темата за PES, а не овде.
:pos2::pos2::pos2::pos2: ме изнасмеа да не пукниш, не бил сам овај пред тебе!

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
:pos2::pos2::pos2::pos2: ме изнасмеа да не пукниш, не бил сам овај пред тебе!
Ако ти се игра пес или дискутира за истата оди играј пес или пишувај на пес2011 темата, никој не те тера да играш ниедна од двете. На нас што сме тука фифата повеќе ни прави мерак и жити се не замарај со песот, убаво ти пишува име на темата.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Da ne znae nekoj dali iskoci patchot so zimskiov transfer??? I od kade moze da se simne ako iskocil :) :) pozz...

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Би ви препорачал да започнете career mode со Астон Вила. Имаат доста добар состав и секоја утакмица ќе ви биде интересна поради преголемата конкуренција во лигата. Плус имаат и доста добар трансфер буџет.. Веќе сум пред крај на 3та сезона и во ниеден момент не ми се здосади, за разлика од сезоните со другите екипи каде одвај ја привршував прва сезона.. Иначе прва сезона завршив на 5то место не освојувајќи ниту еден трофеј, втора сезона завршив 6то место и го освоив Лига купот, а во третава моментално сум 3та позиција,ФА купот четврт финале,од Лига купот отпаднав, а во Лига Европа 1/16 финале..

Од засилувања ги зедов-
М.Џонсон (Ман.Сити) 8мил. во првата сезона..Оцена - 76.
С.Дефур (Стандар Л.) околу 13мил. во втора сезона..Оцена - 78.
М.Ричардс (Ман.Сити) 11мил. во втора сезона..Оцена - 80.
А.Сисоко (О.Лион) 13мил. во трета сезона..Оцена - 81.
А.Габулов (некој руски тим) 2.5мил..во трета сезона.Оцена - 80.
Продадени-
М.Салифу.3мил - во некој турски тим..

Помладите играчи со потенцијал ги праќам на позајмици..
:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom