FIFA 11

• Креатор на темата Креатор на темата ViktorDi
  • Време на започнување Време на започнување
11389696.png

За секоја страна си има посебно копче, не е како на десетката. А мислам дека не може да се селектира голман, само излегуваш со него на копчето кај што пушташ долга топка.

И стварно незнам како не средија тоа играчите после постигнат гол да не влегуваат во него. :@

можеш да го управуваш играчот кога даде гол,заврти го да не трча кон голот :)

Абе знаете како се местат оние контроли во гејм сетингс за додавање,шут и остало на менјуал.
Кога играм со гејмпад имам пристап до тие конторли и ставам се на менјуал едвај играм, на таст неможам да влезам да сменам и тоа ме нервира пошо ме интересира дали кога ке ставам леџендари и менјуал ќе можам да сврзам две додавање пошто вака на леџендари е навистина заебано.

Неможе да ми се игра онлајн играта. Кога стиснам џоин хост ми пише Joining Lan Lobby Room и после 5-6 секунди Connection Lan Has Timed Out. Некој да не знае како може да се среди, пошо реинсталирав ФИФАТА, реинсталирав ГЕЈМРЕНЏЕРОТ, пробав секако но истото увек. Чаре ?

Незнаете а . : )

Се реинсталирав наново и програмот и играта и се пробав, не бива.

Интересна ситуаци во менаџерот... Можеш да купиш јак играч за малку пари... Пример јас го купив џеко за 12 м. а волзбург бараа 20 м.

Заминав појќе од пола сезона на 2 место се држев на World Class, но испаднав од турнир и одма отказ. :/
Како и да е некој напомена за турнирче? :D

Аман со контроливе неможам никако да се снајдам :kesa:!.

П.С ако можете да ми кажете на кое е шут :nesum:?.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom