FIFA 11

• Креатор на темата Креатор на темата ViktorDi
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки мене ми се јавува еден проблем со Контролите.
f1jm1f.png

Помош ! :) Фала

Ajde nekoj ima reseno ova situacija??

Како бе фифава,ви фаќа око?Да го туркам демото или да не трошам нет за џабе?:)

^Мислам дека е подобро да почекаш да излезе целата,да ги надоместат недостатоците.:)

Да мене ми фаќа. Таман ќе ја поднаучиш конторли, пасови, шутеви се што е подновено, па ако ти се бендиса и ќе си продолжиш да си играш на фулл верзијата.

Моментално го туркам песот ама кога ќе го турнам утре стартувам и со фифата...мора да се испита.:)

еве веке два дена ја играм фифа демо ама премногу ми сецка а пред ова сите фифа-пес сум ги имал ни една не сецкала дај некое решение.

еве веке два дена ја играм фифа демо ама премногу ми сецка а пред ова сите фифа-пес сум ги имал ни една не сецкала дај некое решение.
FIFA 11 ima pogolemi pobaruvanja od minatite izdanija a PES e podobro optimizirana i ne bara tolku JAK kompjuter. RESENIE nadgradi go tvojot kompjuter ili kupi NOV POJAK.

Има ли некој инсталирано некој пач за повеќе тимови во демото?

Кога ќе излези целата,ќе бидат сите трансфери наместени?Оти некои викаа дека го нема Озил во Реал,Красич во Јуве...инт...

Aj nekoj neka stavi slika kako gi podesil komandite za game pad. Po moznost toa da bide Dovi ili nekoj so tepal 2010 . Fala unapred

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom