Хаха.... Вежбај, вежбај ќе ти треба.Znaci so game pad e zakon-igram tri pati bolje. Ajde koa ke izleze celata verzija da gi mackam Dovi i kompanija.
Целосната верзија???????????????????????????????????????????Море не чекајате излезе на торенти ајмооооооооооооооооооооо
Целосната верзија???????????????????????????????????????????
ДААААААААААААААААААААААА
--- надополнето ---
Ама само за хбох е излезена, за пц за некој час ќе излезе највероватно
Fake!ДААААААААААААААААААААААА
--- надополнето ---
ВАЖНО:Играта не е на АНГЛИјСКИ!!!ДААААААААААААААААААААААА
--- надополнето ---
Ја имам 1 и не ми сецка. Незнам зашто во минумум побарувања има многу повеќе од шо имам ја и се игра супер, и за 10ката исто.Имам 2 гига рам а сепак кога ќе притиснам esc или пак на полувреме и на крајот од натпреварот ми замрзнува сликата едно 6-7 секунди...не би требало да биде така...:raz:
Abe toa e do DEMO-to inace na celata nema da ima takvi problemi. Jas imam jak komp i mene me zeza.Имам 2 гига рам а сепак кога ќе притиснам esc или пак на полувреме и на крајот од натпреварот ми замрзнува сликата едно 6-7 секунди...не би требало да биде така...:raz:
Да се надеваме!Abe toa e do DEMO-to inace na celata nema da ima takvi problemi. Jas imam jak komp i mene me zeza.
Зошто?Fake!
Тоа е на арена бг јас ја спуштам од на гејмторентсВАЖНО:Играта не е на АНГЛИјСКИ!!!