_The Great_
Il Genio
- Член од
 - 18 јуни 2008

- Мислења
 - 5.955

- Поени од реакции
 - 3.318

Секаде сум во право, а и Спасо е во право !!! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Еј,ме пукнавте веќе со тој Милито мочан.АКо толку вредеше немаше да се прослави на 35 години (му е*ам мајката) :devil2:Истиот што викаше дека Демихелис ќе го ставел во џеб Милито![]()
![]()
Ај, и ти _The Great_ мани се со тие твоите манекени, гледаш заради нив и 3та светска војна ќе изгубите![]()
Еј,ме пукнавте веќе со тој Милито мочан.АКо толку вредеше немаше да се прослави на 35 години (му е*ам мајката) :devil2:

Ќути тој на твојот аватар е рајзинг стар, всушност, до тој степен е добар и прославен што дури и еден Лусио беше набркан од тимот. :tv:Еј,ме пукнавте веќе со тој Милито мочан.АКо толку вредеше немаше да се прослави на 35 години (му е*ам мајката) :devil2:

, за друго е темава, барем да оставиме некој од Шпанциве да напише нешто. 
Ауу ѕвер еј... !! Алал да му е.
Добро бе, олабавете млаце и ти и спасо кој од дијалектот што го фура очигледно е дека од некоја многу забегана провинција.Боби[Мкд];3659448 напиша:Ауу ѕвер еј... !! Алал да му е.

Добро бе, олабавете млаце и ти и спасо кој од дијалектот што го фура очигледно е дека од некоја многу забегана провинција.
Дај излезете малце, на спортски активности, негативната енергија исфрлете ја на нешто попаметно, не тука да величате втора светска војна и ладнокрвни убиства на локални германски болесњаци.
utre mora mora i mora da pobedat spancite
i da mu vratat na germano za argentino![]()
Добро бе, олабавете млаце и ти и спасо кој од дијалектот што го фура очигледно е дека од некоја многу забегана провинција.
Дај излезете малце, на спортски активности, негативната енергија исфрлете ја на нешто попаметно, не тука да величате втора светска војна и ладнокрвни убиства на локални германски болесњаци.

Ти си германец,свативме.Na Spaso mozes da mu se fatis za vakvoto i brat da ti kazam deka si glup so toa sto ja delis Makedonija na provincii bidejki Makedonija e premala so svoite okolu 25 k km kvadratni da ima provincii , a stom vikas taka deka sum od provincija ti da mi kazese od kaj si ?
--- надополнето ---
Kako mislis MORA ?
--- надополнето ---
AAAAA da i za sportski aktivnosti da ti kazam deka sea letovo sekoj den igram fudbal ... zadovolen si sea ?
--- надополнето ---