Германија - Шпанија * 1/2 финале на Светското Првенство *

• Креатор на темата Креатор на темата mercenary
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе влезе во финалето?

• Вкупно гласачи
    142
  • Гласањето е завршено на .
Секаде сум во право, а и Спасо е во право !!! :pos:

Истиот што викаше дека Демихелис ќе го ставел во џеб Милито :pos: :pos: :pos:

Ај, и ти _The Great_ мани се со тие твоите манекени, гледаш заради нив и 3та светска војна ќе изгубите :)
Еј,ме пукнавте веќе со тој Милито мочан.АКо толку вредеше немаше да се прослави на 35 години (му е*ам мајката) :devil2:

Еј,ме пукнавте веќе со тој Милито мочан.АКо толку вредеше немаше да се прослави на 35 години (му е*ам мајката) :devil2:

Доста се препуцавате бе,коа беше време за битка,видовме кој победи,а кој изгуби,затоа шат ап ! :D

Темава си е Германската машинерија vs Шпанските педерчиња,не терајте офтопици за трета Светска војна коа еве кај е 2012,ке треба сите за Германија да бегаме :pos:

Шала на страна,Швабиве очекувам да идат у финале,го заслужија тоа ептен,пред се поради екстра играта што ја негуваат,цврста игра без ни малку компромис,ги понижија и Енглезите и Гаучосите.
Додека кај тореадориве,ко и до полуфиналево,си се вадеа пацерски дај гол и пушти ја топката да кружи околу шеснаесетик,исто ко Барса да ја гледам,а не Шпанија.
Ама пак до тука им е патот на Шпанците,нема што да бараат со со современиве Хитлеровци :icon_lol:

А и осекам октоподот Пол ке биде морски специјалитет во наредниве денови :pos:

Гледам нешто се спомнува Италија...помина ерата на Италијанците...ке треба едно 50 години да поминат за овие пак да направат некој успех на репрезентативно ниво.

не е битно дали е заслужена или не кога е више освоена, иако јас би се кладел во животот дека моменталниот светски првак со тој состав ќе ги измоча од ќерамиди Германија во нивниот алстар тим.

paul-sepak-spanija.jpg

поздрав до Паул, знае дека дракоњиве ќе испаднат. :tv:

Ќути тој на твојот аватар е рајзинг стар, всушност, до тој степен е добар и прославен што дури и еден Лусио беше набркан од тимот. :tv:

и веќе почна третата Светска војна во Германија....:pos:

Клик !

Добро е и ние што на форум се расправаме, арно е дур не сме почнале во живо да договараме.:)

Абе луѓе, манете тие лузерите, ни името не сакам да им го напишам (кога ќе поминат група, тогаш ќе им го пишувам):), за друго е темава, барем да оставиме некој од Шпанциве да напише нешто.
Еве јас уште чекам од Златко_Македон да ми ги пише тактиките на Шпанија.:)

Боби[Мкд];3659448 напиша:
Ауу ѕвер еј... !! Алал да му е.
Добро бе, олабавете млаце и ти и спасо кој од дијалектот што го фура очигледно е дека од некоја многу забегана провинција.
Дај излезете малце, на спортски активности, негативната енергија исфрлете ја на нешто попаметно, не тука да величате втора светска војна и ладнокрвни убиства на локални германски болесњаци.

utre mora mora i mora da pobedat spancite :)
i da mu vratat na germano za argentino :)

Добро бе, олабавете млаце и ти и спасо кој од дијалектот што го фура очигледно е дека од некоја многу забегана провинција.
Дај излезете малце, на спортски активности, негативната енергија исфрлете ја на нешто попаметно, не тука да величате втора светска војна и ладнокрвни убиства на локални германски болесњаци.

Na Spaso mozes da mu se fatis za vakvoto i brat da ti kazam deka si glup so toa sto ja delis Makedonija na provincii bidejki Makedonija e premala so svoite okolu 25 k km kvadratni da ima provincii , a stom vikas taka deka sum od provincija ti da mi kazese od kaj si ?

--- надополнето ---

utre mora mora i mora da pobedat spancite :)
i da mu vratat na germano za argentino :)

Kako mislis MORA ?

--- надополнето ---

AAAAA da i za sportski aktivnosti da ti kazam deka sea letovo sekoj den igram fudbal ... zadovolen si sea ?

--- надополнето ---

хахахах брееееј пациент..:)

Na Spaso mozes da mu se fatis za vakvoto i brat da ti kazam deka si glup so toa sto ja delis Makedonija na provincii bidejki Makedonija e premala so svoite okolu 25 k km kvadratni da ima provincii , a stom vikas taka deka sum od provincija ti da mi kazese od kaj si ?

--- надополнето ---

Kako mislis MORA ?

--- надополнето ---

AAAAA da i za sportski aktivnosti da ti kazam deka sea letovo sekoj den igram fudbal ... zadovolen si sea ?

--- надополнето ---

Ти си германец,свативме.
Ај терај сега:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom