_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
Секаде сум во право, а и Спасо е во право !!!
Истиот што викаше дека Демихелис ќе го ставел во џеб Милито
Еј,ме пукнавте веќе со тој Милито мочан.АКо толку вредеше немаше да се прослави на 35 години (му е*ам мајката) :devil2:Истиот што викаше дека Демихелис ќе го ставел во џеб Милито
Ај, и ти _The Great_ мани се со тие твоите манекени, гледаш заради нив и 3та светска војна ќе изгубите
Доста се препуцавате бе,коа беше време за битка,видовме кој победи,а кој изгуби,затоа шат ап !Еј,ме пукнавте веќе со тој Милито мочан.АКо толку вредеше немаше да се прослави на 35 години (му е*ам мајката) :devil2:
Ќути тој на твојот аватар е рајзинг стар, всушност, до тој степен е добар и прославен што дури и еден Лусио беше набркан од тимот. :tv:Еј,ме пукнавте веќе со тој Милито мочан.АКо толку вредеше немаше да се прослави на 35 години (му е*ам мајката) :devil2:
Добро е и ние што на форум се расправаме, арно е дур не сме почнале во живо да договараме.
Ауу ѕвер еј... !! Алал да му е.
Добро бе, олабавете млаце и ти и спасо кој од дијалектот што го фура очигледно е дека од некоја многу забегана провинција.Боби[Мкд];3659448 напиша:Ауу ѕвер еј... !! Алал да му е.
Добро бе, олабавете млаце и ти и спасо кој од дијалектот што го фура очигледно е дека од некоја многу забегана провинција.
Дај излезете малце, на спортски активности, негативната енергија исфрлете ја на нешто попаметно, не тука да величате втора светска војна и ладнокрвни убиства на локални германски болесњаци.
utre mora mora i mora da pobedat spancite
i da mu vratat na germano za argentino
Добро бе, олабавете млаце и ти и спасо кој од дијалектот што го фура очигледно е дека од некоја многу забегана провинција.
Дај излезете малце, на спортски активности, негативната енергија исфрлете ја на нешто попаметно, не тука да величате втора светска војна и ладнокрвни убиства на локални германски болесњаци.
хахахах брееееј пациент..Добро бе, олабавете млаце и ти и спасо кој од дијалектот што го фура очигледно е дека од некоја многу забегана провинција.
Ти си германец,свативме.Na Spaso mozes da mu se fatis za vakvoto i brat da ti kazam deka si glup so toa sto ja delis Makedonija na provincii bidejki Makedonija e premala so svoite okolu 25 k km kvadratni da ima provincii , a stom vikas taka deka sum od provincija ti da mi kazese od kaj si ?
--- надополнето ---
Kako mislis MORA ?
--- надополнето ---
AAAAA da i za sportski aktivnosti da ti kazam deka sea letovo sekoj den igram fudbal ... zadovolen si sea ?
--- надополнето ---