Tiesto @ Метрополис Арена - 01.09.2010

S

StormRage

Гостин
Еве инфо за цени a флаерот на клаберсгајд

Start: 22.00
Entrance:
Pre-sale: 05-15.08 - 650 MKD
16.08-01.09 - 700 MKD

Fan pit - 900 MKD
VIP - 1000 MKD

Ticket pre-sale at Jugoton

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.093
Поени од реакции
1.656

Start: 22.00
Entrance:
Pre-sale: 05-15.08 - 650 MKD
16.08-01.09 - 700 MKD

Fan pit - 900 MKD
VIP - 1000 MKD

Ticket pre-sale at Jugoton

Одлична цена.

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Немој бе, ипак е големо име..колку и да негираш :wink: Забега у последно време,ама сепак е име
Име? Сакаш да кажеш дека е репер,пример,поим за нешто? За што?

--- надополнето ---

е сеа немој 16-17 години... велам дека јас прво нешто моја дефиниција за транс беше Тиесто... значи прво нешто шо чув од транс беше Traffic, Adagio For Strings и Gouryella... e сега вистина дека се запусти со последниот албум, претходниот пак држеше вода... ФАКТ е дека не е истиот Тиесто... ама то шо си напрај чоекот напрај и остаде нешто... така да ќе одам (барем планирам и се надевам) и исто се надевам дека нема да ја заеба со ептен нови туку ќе сврти на старите (и то посебно Allure)... ама има време
Жалам шо се пронајде во муабетов,меѓутоа ич не се секирај,баш ќе ти биди супер,све твоја генерација ќе си се журкате! Ипак,сум чул нешто повеќе од Тиесто и знам кој е и што е јуроп транс артист за респектирање.Такада овај погоренаведениов мене лично не ми значи ништо! Секако,од моментот кога бев жив сведок на негов настап!

S

StormRage

Гостин
[/COLOR]Жалам шо се пронајде во муабетов,меѓутоа ич не се секирај,баш ќе ти биди супер,све твоја генерација ќе си се журкате! Ипак,сум чул нешто повеќе од Тиесто и знам кој е и што е јуроп транс артист за респектирање.Такада овај погоренаведениов мене лично не ми значи ништо! Секако,од моментот кога бев жив сведок на негов настап!
види то беше пред 3-4 години значи моите почетоци со електронската ... сега слушам све и свашта и вистина има дааааалеку подобри од Тиесто... ама сепак то шо ми остаде тогаш впечаток воедно ми беше и желба да одам на концерт... шо да не а и убо би било така некој цури да се погодат :zlo:... башка то добра цена за карти има само е сјебано во југотон :(

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Идеме у фан-пит ... па ваљда ќе биде интересно! :)

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.762
Поени од реакции
5.043
=)) ја наредив за ова , одиме цела екипа ... секогаш сум го поштувал човеков а никад не сум бил , па редно време е .. (иако му слушам тоа што има сработено пред 2006-та )

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.114
Кај е фан пит кај се другите онака малце објаснување, вип е терасата и е лејм, тоа знам. :)

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Кај е фан пит кај се другите онака малце објаснување, вип е терасата и е лејм, тоа знам. :)
It made me think...
You're here on every gay special occasion..
Hey! Wanna grab a beer? <3

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Satellite

Digital Dance DJ
Член од
25 декември 2007
Мислења
321
Поени од реакции
115
Fan pit = prvi redovi pred Tiesto :)

Kako za informacija, kartite se pusteni vo Jugoton i vo Tobako prodaznata mreza niz makedonija. cenite na kartite gi imate pogore, ama ajde pak ke gi pisham za da nema zabuni :)

05-15.08 - 650 MKD
16.08-01.09 - 700 MKD

Fan pit - 900 MKD
VIP - 1000 MKD

Ako nesto drugo ve interesira, slobodno pishete tuka sum :D

Pozdrav do site

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Fan pit = prvi redovi pred Tiesto :)

Kako za informacija, kartite se pusteni vo Jugoton i vo Tobako prodaznata mreza niz makedonija. cenite na kartite gi imate pogore, ama ajde pak ke gi pisham za da nema zabuni :)

05-15.08 - 650 MKD
16.08-01.09 - 700 MKD

Fan pit - 900 MKD
VIP - 1000 MKD

Ako nesto drugo ve interesira, slobodno pishete tuka sum :D

Pozdrav do site
ме интересира колку карти ке бидат у продажба ?
колку што собира халата само ? или сосе ходниците до вц и вц.. просторот.. ( како на david guetta ) и да неможе да се дише !

Satellite

Digital Dance DJ
Член од
25 декември 2007
Мислења
321
Поени од реакции
115
Normalno deka ke ima limit na kartite, ne sakame da dojde do totalno gushenje na publikata koja ke bide tamu :D

Taka da...brze bolje kupujte karti za da posle ne vikate deka nema vo prodazba ili slicno :D

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
па нормално дека ке има лимит , само да не го надмине реалниот

Член од
4 август 2010
Мислења
2
Поени од реакции
0
Hi sorry for writing in English but I want to ask you - I'm from Bulgaria, Sofia and really want to attend this event, because this year Tiesto won't be in Bulgaria as you may be know and want to ask you how I can buy a ticket ? and actually not only me I have around 5 friends with me and some more people from Bulgaria want to attend this concert, we also have forum like this one (btw this forum is great) and i know this from there. I want to buy a fan pit ticket and on the entrance they probably will be sold out and for this reason I am wondering where to buy it ? really thanks you in advance for the answer and I will follow the topic

Kajgana Shop

На врв Bottom