UEFA Europa League 2010/2011

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
коа се играат ко шо прочитав првата е тука на 29ти?

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.159
Поени од реакции
2.758
Браво за Работнички што ни овозможија таква голема екипа од калибарот на Ливерпул да дојде на Арена Филип II.Иако сум навивач и верен на Вардар сепак ќе присуствувам на мечот онака без никакви симпатии кон 2-та клуба.Се надевам дека Вардар ќе се врати на старите патеки како што беше тоа 2003/2004.

G

grande-juve

Гостин
Пред некој ден прочитав ако Работнички биде домаќин на реваншот, ќе има шанса и јужна да биде пуштена

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.159
Поени од реакции
2.758
Честитки и за Тетекс.Примија еден гол но одат понатаму.

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
А ги погодив. Тетекс ја имав кец, Работнички икс. Ама срам ми е да скенирам. Очаен тикет е.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.006
Поени од реакции
7.162
А ги погодив. Тетекс ја имав кец, Работнички икс. Ама срам ми е да скенирам. Очаен тикет е.
Јас пак кај 2 и пол поминував пред Копачка и си викам дај бе да уплатам за нашиве да одат понатаму, Работнички Х и Тетекс 1......и не уплатив :kesa:

Значи ситуацијата е јасна. Откако помина и Тетекс :bravo: сега како што пишуваше по весници на 29 Јули т.е. следниот четврток на Филип 2 Арената ќе се игра Работнички-Ливерпул и истовремено Елфсборг/Искра-Тетекс.. На 5 Август Работнички ќе гостува на Енфилд, а на Филип 2 Арената ќе го игра реваншот Тетекс против Елфсборг/Искра. Исто така беше напоменато во Дневник дека за 5 Август НАЈВЕРОЈАТНО ќе биде достапна и Јужна. Значи во поглед на капацитет/цени осакатени сме за натпреварот со Ливерпул каде имаме двојно помалку капацитет со високи цени, но и можност да се изненади Ливерпул во првата утакмица + Работнички нема да патува туку по враќањето од Ерменија си е дома за разлика од обратната ситуација каде требаше да патува до Островот и најверојатно поради премореност да изгуби 5-0 па реваншот да нема смисла ама со поефтини карти. Додека за Тетекс е поповолна ситуацијата пошто сега играја дома, па ќе патуваат на гости(најверојатно во Шведска) и после реваншот може да биде многу попривлечен за гледачите ако Тетекс има поволен резултат и плус ако биде достапна и Јужна=повеќе публика со пoефтини карти и реални шанси за пласман понатаму.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
абе какви 500 денари карта!!! за сиромаштија максимум 200-300 ден. инаку кој дојде да ги гледа? пола луѓе с еп оодмори а овие од надвор од други градови треба и превоз и патарини да плаќаат. нека си размислат малку работнички ако сакаат на овие горештини пун стадион.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.868
Поени од реакции
12.421
Ајде се надевам уште еднаш Работнички ќе не направи горди, а кога на ова ќе ја додадеме можноста да му се изнасмееме на Ливерпул во живо го прави овој натпревар must see.
Само штета без Рафа Ливерпул не е Ливерпул. :tv: Taка да колку и да е картата одиме !
Ќе одите да го гледате најголемиот англиски клуб а не да му се смеете....ќе го :drk: сега на Ливерпул...а после приказни ќе кажувате.........ама тоа е....навивачите на Јунајтед,Челзи,Реал,Барса итн си се без свое јас..... на пример ја не би одел да ги гледам овие клубови и пари да ми дадат

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.006
Поени од реакции
7.162
Јас брат токму како навивач на Манчестер со кеф ќе одам да навивам против Ливерпул и се надевам дека без победа ќе си заминат од Скопје.

П.С. Штом не идат Кујт, Торес, Маскерано, Макси Родригез, Бабел, Реина, Карагер, Жерард(?) ич нека не мислат да наплаќаат повеќе од 500 ден. за најубавите седишта.

Ах да ни беше направен стадионот имаше да грми и то со по 100-200 ден. карта.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Стварно бравос за Тетекс барем малце ни обелија образ заедно со Работнички секако

В

Вори

Гостин
Ќе одите да го гледате најголемиот англиски клуб а не да му се смеете....ќе го :drk: сега на Ливерпул...а после приказни ќе кажувате.........ама тоа е....навивачите на Јунајтед,Челзи,Реал,Барса итн си се без свое јас..... на пример ја не би одел да ги гледам овие клубови и пари да ми дадат

Па кај ги кажа сите екипи кои се измислени за Лузерпул бе мизеријо.
Знаеш зошто Работнички не може да игра против некој од екипиве што ги наброја?Затоа што ниту Челзи,ниту Барселона и останатите не играат во Европа Лига(Куп Уефа).

Имаш право немаат свое јас.
Колку години нема Ливерпул ПЛ освоено бе мизеријо?

Иначе ќе навивам со душа за Работнички,ама ќе гледам на телевизија.Не ми се даваат пари да ги гледам патетикиве од Ливерпул.Да беа Фулам или Евертон ај некако,ама нискоразредни екипи не гледам јас.
Секако без навреда за навивачите на Работнички:)

Kajgana Shop

На врв Bottom