UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас сум незадоволен од ждрепката.. Имав желба бар еден дуел меѓу некои од Манчестер, Челзи, Интер, Барса и Реал.. Ама да не биде Манчестер - Челзи, оти кажав не сакам да гледам англиско 1/4 финале.. И на крај така испадна.. Другите мечеви, според мене, на сите се знае патникот во 1/2 финале.. :toe:

Друже заеби, најтапа си со предвидувањава. :pos:

Немав некоја посебна желба за противник, мојата единствена желба Манчестер да го (ги) игра реваншот (реваншите) дома е исполнета.

Нашиот натпревар е дефинитивно најинтересен, ќе има прекрасен фудбал и се надевам дека овој пат ќе изостанат судиските грешки.
Ги предизвикувам масоните, да го исфрлат Реал :icon_lol:

Јас не сум задоволен од ждребот, сакав Барса да ни се падне. :toe:

Интересни мечеви во четврт финалево :)
Очекувам Барса да го тепа Шахтјор едно 3-0 на домашен, а на гости да изигра 1-1 или било кое нерешено, но за мене се сигурен патник во полуфиналето и скоро сигурен освојувач на ЛШ оваа година :)
Реал-Тотенхем е истотака одличен дуел. За разлика од другите, типувам дека во полуфиналето сепак ќе патува Тотенхем. Незнам, сеуште не го гледам Реал како тим кој би требало да е доминантен со оглед на тимот кој што го поседува. Ако ги задржат играчите едно 2-3 години, друга приказна ќе биде. Фаворит е Реал, ама Тотенхем знае да биде многу заебана екипа. Прв пат доаѓаат волку далеку, па сигурно нема лесно да се предадат. Плус имаат игра на високи топки, а Реал знаат да направат многу киксови при таква игра. Очекувам и Бејл да изигра главна улога, па ништо чудно Тотенхем да слави и сред Шпанија. За во реваншот очекувам нешто налик на мечот со Милан. Давам шанси 60-40 за Тотенхем :)
Шалке-Интер, дуел во кој имам екипа која ја симпатизирам, па што и да кажам ќе биде пристрасно:icon_mrgr Нормално, Шалке е патникот во полуфиналето :icon_mrgr
Многу ќе му биде на Интер во една сезона два пати по ред, да елиминира тим од Германија :pos:
Шалке го нема потребниот квалитет, а тука е и смената на тренерот во најнеповолен момент, но затоа го има Нојер :)
Само да му тргне на Нојер во Италија на првиот меч, и Интер слободно може да си ги пакува куферите :salut: Како симпатизер на Шалке се радувам на ждребката, и мислам дека Интер е тим со кој Шалке може да се надигрува, а голема улога во битката на овие два клуба ќе имаат и двајцата напаѓачи Ето и Раул. Само од Ето стравувам, ако се запре он, нема гајле...
Челзи-Манчестер, ќе го истипувам антиМанчестарски :pos:
Незнам како Манчестер успева сезонава да биде прв во Англија :nesvest: Толку ли се очајни другиве екипи...
Очекувам Челзи да тепа 2-0 на првиот меч, а вториот да го добие Ман Утд но сепак Лондочани да патуваат во полуфиналето. Сеедно кој и да иде од нив, не верувам дека ќе ја добијат битката со барса во финалето :)

Дај бе не ме заебавајте која екипа е таа Тотенхем убиени од господ се тие, тактиката им се сведува на долги топки до Крауч а он во 100% од дуелите прави фаул во напад.

По земја кога играат освен Бејл се друго е очајно.

Дај бе не ме заебавајте која екипа е таа Тотенхем убиени од господ се тие, тактиката им се сведува на долги топки до Крауч а он во 100% од дуелите прави фаул во напад.

Истата екипа што ве прати по дома :wink:

Знаев дека на Барса ќе им се падне лесен противник, тие у гз се праени.

Ги сакам Манчестер во полуфинале, полесен противник е за Интер од Челзи, и уште им го памтам поразот од пред 2 сезони. Sweet revenge :)

Тотенхем е една од многуте екипи во ЛШ против која Ибра у нокаут фазата за 180 минути не може да дојде во шанса за гол, но, е и една од ретките во нокаут фазата од ЛШ против која Ибра сепак упатил, каков таков, удар кон голот.

Шалке-Интер, дуел во кој имам екипа која ја симпатизирам, па што и да кажам ќе биде пристрасно:icon_mrgr Нормално, Шалке е патникот во полуфиналето :icon_mrgr
Многу ќе му биде на Интер во една сезона два пати по ред, да елиминира тим од Германија :pos:
Шалке го нема потребниот квалитет, а тука е и смената на тренерот во најнеповолен момент, но затоа го има Нојер :)
Само да му тргне на Нојер во Италија на првиот меч, и Интер слободно може да си ги пакува куферите :salut: Како симпатизер на Шалке се радувам на ждребката, и мислам дека Интер е тим со кој Шалке може да се надигрува, а голема улога во битката на овие два клуба ќе имаат и двајцата напаѓачи Ето и Раул. Само од Ето стравувам, ако се запре он, нема гајле...
Не навистина, сериозен си?

Реал - Тотенхем
Челзи - Манчестер
Барса - Шахтјор
Интер - Шалке
:icon_lol:

Еве вака изгледаат моите баба ванѓа предвидувања, на огромно разочарување на сите неутрални навивачи како и навивачите на Барса и Реал нема да го гледаме нивниот дуел во 1/2 финалето :) Бејл ќе си обезбеди договор за ова лето со Реал, а Ван Дер Ваарт ќе си добие слатка одмазда. Манчестер поминува тесно на aggregate за гол во гости. Барса ги торпедира Шахтјор, и Интер.. Интер ќе помине па како сака нека е. :motor:

Milan so koj padna :))) ?
Толку немоеш да дочекаш уште две недели ? : DD

Ван Дер Варт и Модрич

За нас важно не беа убиени од господ.. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom