Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Oдамна сум му пишал на фантомон, дека финалето ќе биде меѓу реал и челзи...
https://www.bwin.com/de/meine-favoriten
многу го потцениле тотнем кладилнициве, има да им се зема пари.
Интересни мечеви во четврт финалево
Очекувам Барса да го тепа Шахтјор едно 3-0 на домашен, а на гости да изигра 1-1 или било кое нерешено, но за мене се сигурен патник во полуфиналето и скоро сигурен освојувач на ЛШ оваа година![]()
Според фудбалерите па и тренерот далеку се од просечна екипа, башка по елиминацијата на една од најтрофејните екипи во ЛШ они и фудбалски пораснаа, во групи оној Интер на Рафа го победија дома, односно го декласираа, потоа и Милан и тоа без примен гол, затоа глупо е да се спуштаат ниско на земја иако не верувам дека Мурињо ќе дозволи тука некакво изненадување.Без разлика, сепак се просечна англиска екипа со грдиот фудбал и со долгите топки. Екипа како Реал што сака да игра со топка и што ке им држи посед на топка ке ги отвори ко паштети.
Некој од Челзи или Манчестер да пишеше ајде де....ама Шалке бе алооо, полесен противник неможеа да сонуваат Интер и после у гз биле Барса праени. Лани против ЦСКА.Знаев дека на Барса ќе им се падне лесен противник, тие у гз се праени.
Ги сакам Манчестер во полуфинале, полесен противник е за Интер од Челзи, и уште им го памтам поразот од пред 2 сезони. Sweet revenge![]()
Дај бе не ме заебавајте која екипа е таа Тотенхем убиени од господ се тие, тактиката им се сведува на долги топки до Крауч а он во 100% од дуелите прави фаул во напад.
По земја кога играат освен Бејл се друго е очајно.
Не знам за вас ама јас си се надевам на полуфинале Шахтјор-Тотенхем.....рај за очи за неутралните фудбалски гледачи![]()
Незнам како го замислуваш рајот, али ова би била најлоша комбинација за неутралните гледачи.