UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
^И Ленон :), Capo, изгледа забораваш кој го направи клучниот продор против твоите =)

Oдамна сум му пишал на фантомон, дека финалето ќе биде меѓу реал и челзи...

Хах, и јас исто уште од групите Реал-Челзи ми се вртеше, поготово шо Челзи години по ред испаѓа педерски, а и Реал после толку години во ново руво па и со Мурињо :). Ќе навивав за Челзи, али против Јунајтед се паднаа. Ќе решаваат нијанси, тоа сигурно. И црвени картони секако :).

Добро бе добро испаднаа Милан од Тотенхем не моравте да повторувате :) (педери)

Па не беше ништо чудно што направи продор кога им дигнавме камп пред голот и Ибра им ја даде у нозе да направат контра...

Без разлика, сепак се просечна англиска екипа со грдиот фудбал и со долгите топки. Екипа како Реал што сака да игра со топка и што ке им држи посед на топка ке ги отвори ко паштети.

Интересни мечеви во четврт финалево :)
Очекувам Барса да го тепа Шахтјор едно 3-0 на домашен, а на гости да изигра 1-1 или било кое нерешено, но за мене се сигурен патник во полуфиналето и скоро сигурен освојувач на ЛШ оваа година :)

Ама тоа според тебе :).

Без разлика, сепак се просечна англиска екипа со грдиот фудбал и со долгите топки. Екипа како Реал што сака да игра со топка и што ке им држи посед на топка ке ги отвори ко паштети.
Според фудбалерите па и тренерот далеку се од просечна екипа, башка по елиминацијата на една од најтрофејните екипи во ЛШ они и фудбалски пораснаа, во групи оној Интер на Рафа го победија дома, односно го декласираа, потоа и Милан и тоа без примен гол, затоа глупо е да се спуштаат ниско на земја иако не верувам дека Мурињо ќе дозволи тука некакво изненадување.

Единствената работа која мене ме фрустрира дур го гледам овој тим е форсирањето на антиталентот Крауч а на клупа се чува универзалец ко Дефо и Павличенко, и Реднап ако веќе сака да направи тука изненадување Крауч мора да го седне на клупа зашто за Мурињо таквите напаѓачи кај противникот се мачкина кашлица.
Ибра кој лани играше во најофанзивната екипа на планетава не упати удар кон голот на Интер, а не па антиталентов ...

Знаев дека на Барса ќе им се падне лесен противник, тие у гз се праени.

Ги сакам Манчестер во полуфинале, полесен противник е за Интер од Челзи, и уште им го памтам поразот од пред 2 сезони. Sweet revenge :)
Некој од Челзи или Манчестер да пишеше ајде де....ама Шалке бе алооо, полесен противник неможеа да сонуваат Интер и после у гз биле Барса праени. Лани против ЦСКА.
Абе на комшијата да му умре козата бе:tapp:

Дај бе не ме заебавајте која екипа е таа Тотенхем убиени од господ се тие, тактиката им се сведува на долги топки до Крауч а он во 100% од дуелите прави фаул во напад.

По земја кога играат освен Бејл се друго е очајно.

Епа таа е играта да, само шо тој Крауч шо направи 289 фаули и ги нервираше дефанзивците на секои 5 мин. ги реши Милан. А за играта по земја, само ќе кажам: толку си ги гледал Тотенхем. Модрич, Бејл, Ван Дер Варт играат беспрекорно течно. Не знам баш дали е очајно, сигурно не би биле во 1/4 финале ако е така како што викаш.

Не знам за вас ама јас си се надевам на полуфинале Шахтјор-Тотенхем.....рај за очи за неутралните фудбалски гледачи:)

Вака-така, Интер со голема шанса да биди првата екипа шо ќе ја одбрани ЛШ-титулата.

Не знам за вас ама јас си се надевам на полуфинале Шахтјор-Тотенхем.....рај за очи за неутралните фудбалски гледачи:)

Незнам како го замислуваш рајот, али ова би била најлоша комбинација за неутралните гледачи.

aбе може за твој вкус, ама за неутралните навивачи ко шо си напишал не е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom