UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.957
Поени од реакции
45.142
Жал ми е што испаднавте на ваков начин, знам дека е тешко. Комплетно во двомечот Баерн беше подобар противник.
Мy ass биле бољи противник, и Ренова ќе е подобра од Интер у меч каде Цезар дели поклони, па нели виде како играа Интер у второ и пред Се по израмнувачкиот гол, се сменија улогите, едноставно таквите моменти ко оној на Цезар те убиваат, сакал или не, тешко дека може некој да се консолидира по таква грешка, втора у овој двомеч, и тоа овој пат на гостински терен ...
До таа грешка Интер беа одлични, дома беа израмнети со шанси со тоа што Баерн пак даде гол од поклон, всушност од 3 гола со Интер 2 им беа подарени, реков, да не беше он, овој смешен Баерн у одбрана, без голман, без централни играчи и без лев бек е рутина и ништо повеќе за тим ко Интер.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Мy ass биле бољи противник, и Ренова ќе е подобра од Интер у меч каде Цезар дели поклони, па нели виде како играа Интер у второ и пред Се по израмнувачкиот гол, се сменија улогите, едноставно таквите моменти ко оној на Цезар те убиваат, сакал или не, тешко дека може некој да се консолидира по таква грешка, втора у овој двомеч, и тоа овој пат на гостински терен ...
До таа грешка Интер беа одлични, дома беа израмнети со шанси со тоа што Баерн пак даде гол од поклон, всушност од 3 гола со Интер 2 им беа подарени, реков, да не беше он, овој смешен Баерн у одбрана, без голман, без централни играчи и без лев бек е рутина и ништо повеќе за тим ко Интер.

Баш да видам што си пишувал прво полувреме,или што пишуваше на првата утакмица.

Ама тогаш ко пиче се криеше од што незнаеш како да изманипулираш.

И да го имаш секое право сеа да се радуваш поштено,ама барем задржи го достоинството,не биди мизерен,како леле што им напраивме најјаки.Барем толку биди поштен.

И уште еднаш честито!

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Мераци за швабиве еј! Колку само ми е мило...

И успут браво за малиот на Манчестер, тој е иднината на јунајтед.

Член од
31 јануари 2011
Мислења
779
Поени од реакции
382
Баерн тепаа Итаљански тим ( Фиорентина ) со гол од офсајд
Баерн испаднаа од Итаљански тим со гол од офсајд

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
СРЕЌАТА го однесе Интер во 1/4 финале.Не тропајте зелени сега демек Цезар давал нз шо.Се се врти се се враќа.Гол од 3 м офсајд со Фиорентина,ваѓање гз со истите и со Манчестер,е сега на истиот тој претпознатлив ШВАБСКИ начин беа елиминира т.е воедно и крај на сезона за нив,од сегде се отпишани.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.957
Поени од реакции
45.142
Ај бе не биди смешен....Незнам како не ти е срам од ова лицемерие.Како ти одговара мењаш мислења.

Ми се кења од јаки момци на тастатура.....

За разлика од тебе,честито победа!
Ти реков, deal with it, не сум лицемерен, каков сакаш да бидам кога Интер играа против екипа која се бори за влез у ЛШ во Германија и тоа со тимови ко Хановер и Мајнц.
Му реков и на Иосоно, 3 гола дадоа Баерн, 2 подароци, сакал некој или не тоа делува убитачно за било која екипа, поготово во гостување и тоа во гостување каде се брка негатива која дојде такоџе со подарок.

Да беа обратни улогите, Баерн ќе доживееше потоп, со таа смешна пародична одбрана. Соочи се со овој факт, полесно ќе ти биде, реков и по првиот меч кога ЧЕСТИТАВ најнормално, Баерн нема шанса за титула во ЛШ со таа одбрана, пишав и да удрите букмарк на тој пост. Таа смешна одбрана на Баерн мене ми влеваше оптимизам за овој меч инаку во нормални околности ќе бев убеден дека Баерн ќе оди понатаму, у ниту 1 пост не ги отпишав Интер освен по смешната грешка денес на Цезар и вториот гол потоа, но ете, и тоа не беше доволно за Баерн, јебига, тие им се можностите ...

п.с. До сега Баерн во ваква ситуација НИКОГАШ не биле елиминирани од ЛШ, чисто информативно, па сеа види ти што всушност е Баерн моментално, 3/4та екипа од Германија, ништо повеќе !

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Цезар е причината зашто ти ко фан на Баерн се надеваше за пласман даље, без неговите киксови овој Баерн е рутина за Интер, deal with it.
Некој кој дудлаше пред неколку месеци дека Цезар е најдобар голман сеа најде да го дрви за него.
Цезар не беше причината што се надевав за плсаман даље, бевме подобри и у двете утакмици тоа беше причината.
Цезар, дел од одбраната, неискористените шанси на Рибери, Гомез и Робен се причината што идете даље.
Честит пласман и најискрено ќе се надевам да ви се падне Барса и да го кркате од неа јако.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Не ми е гајле кој помина туку вечерва гледавме супер натпревар...браво и за двете екипи!

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.957
Поени од реакции
45.142
Баш да видам што си пишувал прво полувреме,или што пишуваше на првата утакмица.

Ама тогаш ко пиче се криеше од што незнаеш како да изманипулираш.

!
Ај баш види што сум пишувал по првата утакмица, НИКАДЕ НЕ ГИ ОТПИШАВ ИНТЕР, дури и тука пишав кога вие веќе се пласиравте у вашите постови даље, дека Интер има шанси да го елиминира Баерн, ама не, според вас Интер и 3 гола да даде, Баерн ќе даде 4 ...

На полувремето немаше фан на Интер тука што не го отпиша тимот, нормална е таа реакција по такво бламаторско полувреме од Цезар а потоа и од остатокот од тимот.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
ОК, јас си останувам на моето мислење дека во првиот натпревар бевме послаб противник. Во првото полувреме од реваншот бевме послаб противник. И бевме подобри само едно полувреме, за среќа решавачкото.

Нема збор дека Цезар им ја даде шансата, но не ми го менува впечатокот.

Сепак, важно е што поминавме.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.957
Поени од реакции
45.142
Некој кој дудлаше пред неколку месеци дека Цезар е најдобар голман сеа најде да го дрви за него.
Ти друже халуцинираш, готово, ако најдеш МОЈ пост каде сум го рекол ова ја ќе се тргнам од форумов за навек, ќе барам бришење на акунт ...
Не измислуј само жити све, ќе дискутирам до утре ако сакаш, али не измислуј вакви ствари.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ти реков, deal with it, не сум лицемерен, каков сакаш да бидам кога Интер играа против екипа која се бори за влез у ЛШ во Германија и тоа со тимови ко Хановер и Мајнц.
Му реков и на Иосоно, 3 гола дадоа Баерн, 2 подароци, сакал некој или не тоа делува убитачно за било која екипа, поготово во гостување и тоа во гостување каде се брка негатива која дојде такоџе со подарок.

Да беа обратни улогите, Баерн ќе доживееше потоп, со таа смешна пародична одбрана. Соочи се со овој факт, полесно ќе ти биде, реков и по првиот меч кога ЧЕСТИТАВ најнормално, Баерн нема шанса за титула во ЛШ со таа одбрана, пишав и да удрите букмарк на тој пост. Таа смешна одбрана на Баерн мене ми влеваше оптимизам за овој меч инаку во нормални околности ќе бев убеден дека Баерн ќе оди понатаму, у ниту 1 пост не ги отпишав Интер освен по смешната грешка денес на Цезар и вториот гол потоа, но ете, и тоа не беше доволно за Баерн, јебига, тие им се можностите ...

п.с. До сега Баерн во ваква ситуација НИКОГАШ не биле елиминирани од ЛШ, чисто информативно, па сеа види ти што всушност е Баерн моментално, 3/4та екипа од Германија, ништо повеќе !

Не момак,Баерн е таа екипа што во прво полувреме од оваа утакмица и целата претходна на Меаца направи да изгледате како најмизерната италијанска екипа со скоро ниеден италијанец во неа.

Тоа што Баерн не ве понижи до крај е наш проблем,и нормално ја искористивте шансата.За тоа секоја чест.

Ама немој сеа као,од кога ти олесна дека нема да треба да се криеш утре, да ми продаваш фори,демек ја знаев дека тоа ќе се деси,па со таа одбрана на Баерн немаат шанси и бла бла...

Поштено е да си признаеш дека не бевте ништо подобри,туку напротив.На крај краева,што не не тепавте на Меаца со таа слаба одбрана бе???Него и вие незнаете кој крај да го фатите.

И никаков поклон од Цезар.Четврт финалето ви е чист поклон од нас.И Уживајте!

--- надополнето ---

ОК, јас си останувам на моето мислење дека во првиот натпревар бевме послаб противник. Во првото полувреме од реваншот бевме послаб противник. И бевме подобри само едно полувреме, за среќа решавачкото.

Нема збор дека Цезар им ја даде шансата, но не ми го менува впечатокот.

Сепак, важно е што поминавме.

Фала богу поштен човек,и со грам достоинство!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Има хајлајтс на Канал 5

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Овие Баерн глава неможат да кренат од Милано... прво инзаги ,па сеа пандев.. каков тим се човече :)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.713
Поени од реакции
49.075
хеахеах Пандев у сабота и Пандев у вторник се две различни личности :icon_lol:

Докторе, сеа ако читаш, ова е тоа шо праевме муабет за кредиот и свиркањето. Наредно коло да си даде автогол намерно, никој нема збор да му каже.

Браво за Интер што поминаа вака секси. Чак и ја подрипнав кога чушкарот даде гол. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom